Sevgilim kavgamı etmemi istiyor?

merhaba bir kızla sevgiliyim kıza zerre güvenmiyorum çünkü geçmişi kötü ve eskiden girdiği ortamlar kötü bu kızla sevgili olurken bunları göze aldım değişebilceğine inandım ve gerçekten değişti veya en azından bana öyle gösteriyor. asıl konuya gelicem kız sürekli olarak exinin yazdığını dile getiriyor veya dışarıda tacize uğradım diyor 2 günde bir dışarıdaydım bi çocuk dik dik baktı güldü açık açık yürüdü bana işe girdim iş yerindeki adam yürüdü taciz etti beni exim yazdı bana flörtüm yazıp duruyor sürekli benden bir beklentisi var sanırım gidip exleriyle veya eski flörtleriyle kavga etmemi istiyor ama ben böyle bir insan değilim nasıl denir geçmişi bu kadar kötü ve sürekli olarak bu tarz şeyleri dile getiren bir kız için kavga edip hapislere düşmeye veya vucüdumda darbe almaya hiç niyetim yok zaten dile getirdiğinde ekstradan yaptığım birşeyde olmuyor küfür edip geçiyorum ama kız sürekli olarak 2 günde bir biri bana yürüdü exim yazdı bana dışarıda şunu yaşadım tacize uğradım bu tarz şeyler elbette olur ama 2 günde bir insanın başına böyle bir şey nasıl gelebilir ve ben 2 günde bir bu kız için kavgamı edicem beni aydınlatın sorun kızdamı yoksa benmi bir erkek olarak korkaklık yapıyorum bu tarz konulardada yıllardır dövüş sporu yapıyorum kavgadan vs asla çekinmem boyum posum fiziğim olsun birçok kişiden üstün bu konuda herhangi bir korkaklığım yok ama geçmişi bu kadar kötü ve 2 günde bir sürekli birşeyler yaşayan bir kızı savunmak saçma geliyor sizce yaptığım şey doğrumu yoksa 2 günde bir 1 2 ay sonra tanımıycağım bir kız için önüme gelenle kavgamı etmeliyim çünkü kız sürekli bana bunu söyleyip bir beklentisi var gibi

Sevgilim kavgamı etmemi istiyor?