Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Memur maaşı almaya başlayınca o herifi ben s2ebileceksem benle evlensin. Hem memur maaşı alan kadın ol hem de domal falan gelemem. Memur maaşımı önüme sivreltip s2ebilmeliyim. O erkek de buna razı olmalı :D :D :D :D
Hayır domalan zkilir. Memur maaşımla domalamam. Kimin maaşı azsa o domalsın o zaman. :D :D :D
Evlenin ne olacak asgari ücret alan kadının da evlenmeye hakkı var.
Ama illaki zengin kadın isterim sefa süreceğim kredi kartı limitsiz olsun diyorsan para her şey diyorsan olmaz. Beklentinize göre değişir.
Ama şu bur gerçek aşk karın doyurmuyor. Aşk bitiyor samanlık seyran olmuyor.
Aynen
Asgari ücret alan erkeğin de sevmeye sevilmeye ve evlenmeye hakkı var.
Asgari ücret alan kadınla da erkekle de evlenilir. İnsanlar emeklerinin karşılığını almadan çalışıyorlar ve kimsenin karakteri asgari ücret alıyor diye yok sayılamaz.
Kadının maddı durumu ıle ılgılenmem hiç calısmayadabılır fakir bır aılenın kızı da olabılır.. sevmem onemlı onu. Seversem sadece çantasını alsın gelsin sorun değil öyle şeyler
Cevap
12Cevap
Bugün ne yaptığı değil, ileride neler yapabileceğine dair potansiyeline bakmak lazım.
Bu ne ara kadın için soru haline geldi ona şaşırdım 😃
Hayat değil bu 😃
Kim ne etmiş onu merak ettim şimdi 😂
Dimi 🤣 haklısın bak 😂
Kadın çalışıp eve bakmakla yükümlü değildir. Evlenirken kadının maaşına bakmak saçma olur
Evimin kadını olsun asgari ücret almasada olur

Bir kadınla evlenmem 🤣
Kimsin
Yok değilim
Evlenilir niye evlenilmez
Bu arada kadından para bekleyen erkek⚽️
Host
maddiyattan ziyada karsındakıne verdıgın deger onemlı para 2 . kısımda benım ıcın
evinde otursun ben her ay ona bu parayı veririrm
Evlenmem. Çünkü kadınlara ilgi duymuyorum
Kadın bile değilken kadınlar üstünden bir fikrinin olması çok tatlı. Ama değil. Fantezi dünyandan çık
İngiltere araştırmasını bize mâl etmen de komik ve hayır kadın cikciklemek ya da onun beni cikciklemesini istemiyorum. Ona kalırsa erkekler de o zaman illa kadın olması gerekmez bidon olsa cikcikler yeter ki açıklık olsun girebilecekleri desem hoş mu olur?
Reis senin kafan güzel mi yoksa izlediğin konulu cinsel içeriklerin etkisinde mi kaldın? Beni fantezilerine alet etme git ötede takıl
Erkekler evleneneceginiz kadına bakmak zorundasınız kadın çalışmak zorunda değildir birde maaşına göre secer olmuş Habeş maymunları
@vampircarmillaaa hakeden bir kadın kendini koruyan bir kadınsa yükümlülüğüm vardır gerisi kekolaşmış onla bunla yatmışlar için gram sorumluluğum yoktur
Heee heee ara bulursun krndine guvenin yoksa girmeyeceksin o işlere yemediginiz nane kalmasın sonra namuslu arayın sen ne kadar namuslusun sor kendine
işşizsem neden olmasın, hiç yoktan iyidir.
Evlenmem. Masraf yapmaya değmez.
Evlenirdim herhalde
Düzgün efendi kız olsun
Evlenirim
evlenmem. :)
eşimle evlendiğimizde o asgari ücretten daha düşük alıyordu. stajyer avukattı. ben de sigortalı olarak bir ofiste çalışıyor ve asgari ücret kazanıyordum. geçici bir dönemdi. katlanılabilirdi. gelecekten umudumuz ve hedeflerimiz vardı. evlendik.
nitelikli bir işçi asgari ücret almaz. asgari ile başlayabilir ve bu şekilde evlilik kurulabilir ama geleceğe dair umut ve bu umudu gerçekleştirebilecek bir potansiyelinin olması gerekir. hedefleri olan, bu hedefler için çalışan, kendini geliştiren, çabalayan insan lazım evlilik kurmak için.
tabii günümüzde kadın ve erkeğin rolleri daha denkleşmeye başladı. kadınlar iş yaşamında çok sorumluluk almaya başladı. bunun bazı olumsuz etkileri evliliklere de yansıdı. roller karıştı. erkekler de şimdi çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla evlilik kurmak istiyor.
neyse uzun hikaye... sözün özü, genç ve bekar bir hanım olsam, herhangi bir işte ustalaşmamış, potansiyeli olmayan bir erkek istemezdim. şu an zaten evliyim.
Evet, sizinkisi geçici bir durumdu ve katlanılabilirdi buna. Ama yanlış bilmiyorsam günümüzde avukatların geleceğe dair çok ta umutları yok gibi. Çok sayıda mezun verince İş alanları daraldı diye biliyorum.
Bu arada netflixte avukatları anlatan sürükleyici bir dizi izliyorum. Muhtemelen biliyor olmalısın, adı "Suits".
avukat dizilerine çok tahammül edemiyorum.
evet ünümüzde çok mezun var ve mevcut ekonomik durum bu kadar avukatı kaldıramıyor ne yazık ki..
biz 23 yıl önce evlendik tabii o zaman durum şimdiki kadar kötü değildi. bizim hayata dair umutlarımız zamanla törpülendi :)
var tabii ki şu anda.. ben umut dolu, hayata pozitif bakan, çözüm odaklı biriyim.
hayat inişler ve çıkışlarla dolu.
o an keyifli olmayabiliyor :)
hahaha pekiii
Hayır aç mı kalim
bir de maas mi aliyor nr guzel.
Evlenirim.
Asgari ücret alan bir beyefendi ile evlenmezdim
Evlenmem ben
Evlenirim
Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?