Neden böyle bu?

2 Ay önce bir kızla tanıştım. 25 Yaşında, burcu yengeç, yükseleni aslan. Kız bana aşırı düşkündü hal hatır vesaire ve bisesüel. Sürekli ben. Ve bende kova Burcuyum. Kız bana bazı konularda yalan söylüyor bu yalanı da sürdürüyordu. Bir süre uzak durdum kızdan. Kızı görmezden geldim ama üzülmüş olmalı ki hüzünlüydü mutlu olsun diye çiçekler çikolatalar aldım. Kıza nasıl davranıyorsam aynı şekil davranıyordu bana. Kız bu kadar aşırı yakınken bir anda soğuk yaptı ve anasını ağlattı çok abarttı. Ortak arkadaşlarımız var erkek olan arkadaşımıza bana bakarak yanına gidip gülerek sohbet ediyor çocukta bana dönüp üzgün üzgün bakıyor. Ve şimdi de ben onu rahatsız ediyormuşum gibi tavırlar sergiliyor. Ondan uzaklaştım. Yüzüne bile bakmayı bırakın engelledim. Canım çok yandı yemin ederim. Aynı şeyleri o hissediyor mu bilemem ama ben aşırı üzüldüm. Kızın amacını anlayamıyorum artık. Onu görmezden geliyorum. Dün öyle bir pozisyona denk geldik ki elimiz ayağımız dolandı. Kızın nefesi kesildi benim kalbim durdu.

Neden böyle bu?