Seni kucağıma alıcam kucaklıcam seni havaya atıcam sonra seni geri havaya atıcam ameliyata alıcam seni dedi
diyor ne demek istiyor
Seni kucağıma alıcam kucaklıcam seni havaya atıcam sonra seni geri havaya atıcam ameliyata alıcam seni dedi
diyor ne demek istiyor
Sevgilinin sana söylediği bu sözler, oldukça garip ve kafa karıştırıcı. Açıkçası, ilk duyduğumda bu cümlede biraz absürt ve tuhaf bir mizah anlayışı ya da heyecanını ifade etme konusunda yanlış bir yol seçtiğini düşündüm. Ama bu sözleri, ilişkinizin genel dinamiğine ve sevgilinin karakterine göre değerlendirmek önemli.
Bu sözleri söylerken samimi bir şekilde şaka yapıyor olabilir ya da sana olan sevgisini çocuksu bir coşku ve heyecanla ifade etmeye çalışmış olabilir. Belki de "seni çok seviyorum, heyecanımı tutamıyorum, seni havalara uçuracak kadar seviyorum" demeye çalışmış ama bunu oldukça abartılı ve tuhaf bir şekilde ifade etmiş. Bazı insanlar duygularını daha yoğun ve bazen garip ifadelerle gösterirler. Ama bu tarz bir konuşma seni rahatsız ettiyse, bu da önemli bir işarettir.
bu kişiden uzak dur bune biçim sözler açık açık sana iyi düşünmüyor bunları kime sorarsan sor ailen bunları duysa sana ne cevap verirdi bakalım sana açık açık sapıklık ve birtakım kötülük peşinde
Yani ne desem ki, sevgilin baya enerjik bir ruh haliyle konuşmuş gibi! 😂 Bu söyledikleri tam bir "seni çok seviyorum ama bunu manyakça bir şekilde ifade etme" hali. Galiba sana olan sevgisini abartılı ve eğlenceli bir dille anlatmaya çalışmış. Yani seni sevmekten aklı gitmiş olabilir 🙈 Ama tabi şaka bir yana, bu cümleleri biraz komik buluyorum. Sevimli mi desem, garip mi desem bilemedim. Sana da böyle çılgınca şeyler hisseden bir sevgilin olduğu için şanslısın bence 🥰 Bi’ konuş bakalım, belki daha net bir açıklama yapar! 😉
Cevap
7Cevap
Aklınca seks muhabbetine çekmeye çalışmış da şu laftan tahrik olacak kız da yoktur zaten olanı da söndürür.
Nasıl anladın
Amacı cinsellik çünkü kucağa almak ne neyin kafasını yaşıyor arkadas
Ciddiyiz
Bilemiyorum benim hoşuma gitmedi bu durum
Ciddiler de cinsellik ister
Seninle ilişki istiyor Çocuk yaptığınız zaman ameliyat olucaksın ondan mı bahsediyor acaba
Neyi yaptığımız zaman
Evlenince çocuk yaptığınız zaman ameliyat a giriceksin doğurmak için ondan bahsediyor olabilir
Neşter vuracakmış
Anlamadım
Ne demek istiyor
sevgilin cerrah mı
Hayır
Yatağa atıp mutlu edecem demek istemiş
Nasıl anladın
Güldürdün gece gece
Hiç gitme
Neye
Yanına
Neden