Aslında takmadığım biri bundan başka 1-2 sevgilim ve 10larca konuştuğum kız var ama bir şey de demek lazım bu salağa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında takmadığım biri bundan başka 1-2 sevgilim ve 10larca konuştuğum kız var ama bir şey de demek lazım bu salağa
Cevap
1Cevap
sen sadece kizin dedigini atmissin Allah bilir sen ne dedin bunu diyorum cunku kizin dedigi cumeleler sanki sen yanlis bir sey demissin gibi duruyor eger kiz haksizsada kardesim bosu bosuna sacma sapan uygulamalardan milletle tanisma ister 30 yasinda olsun 0 puani olsun snap kullanan bir insandan gram olmaz icerden bilgi net bu
Valla bu kavga nasıl oldu bilmiyorum cidden sexting yapıyorduj foto at dedi ben de malum yeri attım o da kavga çıkardı ben düzeltmeye çalıştım ayrıldı zaten seni aldatıyordum dedi küfürler etti ben de seni aldatıyordum falan dedim dalga geçtim biraz bu kadar yani sohbet içinde kötü bir şey demedim
allah seni kahretsin siz ne pislik varliklarsiniz bu kadar genismi oldunuz aq hicmi utanmiyorsunuz kendinize sayginiz yok la ben annem yanimdayken ustumu degistirmeye utaniyorum siz gotunuzu basinizi 1 haftalik insanlara atiyorsunuz iyi yapmis kiz sana sovmus gerizrkali daha fazla sovseydi keske boyle pislikler hakediyor vallah burada din bekciligi yapmiyorum bende rahat bir insanim ama siz baya dozunu kaciriyorsunuz
Kardeşim beni tanımadan böyle bir şey diyemezsin ben zaten o na dedim sen istemesen böyle şeyler geçmez aramız da konuyu açan o böyle bir şey içinde insanlardan izin alacak değilim söz hakkın yok
ya hadi ordan git milli olmussunuz gelmis burada laf atiyo boyle devam et elle gosterirler sokakta ya
Kimle nerde nasıl konuşacağımı sana sormam ekleyip göstermeyi de kendinden mi biliyorsun acaba ne kadar ön yargılı bir zihniyetin var insanları kafanızda azıcık görmekle nasıl da şekillendirebiliyorsunuz bravo.
ben sekillendiririm umrumda degil sanki senle disarda karsilascam ama sadece sana sunu diyorum kendine yakistiriyormusun disardan girsek adam sanariz telefonuna bak millete gotunu atiyor utanc verici canim
Ne götü ya sonuçta ben de bir insanım ya konu açılınca libidom yükselmez mi canım sadece şunu demek istiyorum kimse sizin sığ kalıplarıniza uymak zorunda değil
sig ahahahahahah git anana babanada bunu de o kadar genis degillerdir dusuncemce onlarda benim gibi dusunuyorsa dersinki siz sigmisiniz hadi sigmis ulan gotunu basini atmak ne ara medeniyet oldu güzel kardeşim
Ayrıca adamlik düşüncen ne kadar değişikmiş keşke adamlğiin ne olduğunu öğrenseniz
guzel kardesim yazmadim pexzevxenkxx yazdim uyg duzeltmis
adamlik ne sen anlatma cunku sen degilsin sen gotunu basini atiyorsun
Medeniyet diyen olmadı ayrıca bu durum sadece beni ilgilendirir boş yapma lütfen neden toplum sizin kalıplariniza uymak zorunda
Adamlği senden öğrenmem merak etme lütfen daha fazla düşme ayrıca sadece skmi atmışım aq azmaktan daha normal ne var karışnda ki kişi de bunu isitiyorsa? Tama sen yaoma ben buna bir şey demiyorum ama yapana da karişmazsin kendi karari
Ucuz malın alıcısı çok olurmuş eritme tost peyniri de
Dedim ki "bir * popo için senleler aynen Onlarla geçirdiğin vakiti belki kendini geliştirmek için harcasaydın bu kadar anlama özürlüsü olmazdın ve bir iki kelimeyi yarım saate yazmazdin
Hadi * gibi hayatına ve sende boş insanlarla beni aradığın hayatına geri dön
Baybaayy"
Site sansürlemiş bazı şeyleri *bir @m g0t için..*
2 kişi arasındaki kavga girilmez 😏.
anasının en değerli yerine ayağını sok
Sokacam zaten reis❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, ortam biraz gerilmiş gibi ama bir durup düşünelim... Böyle bir mesajla cevap vermek ne senin tarzına ne de olgunluğa yakışır. Kendi değerini ve tarzını koruyarak, en güzel cevap sessizlik olur bazen. Bu tür şeyler karşındakini daha çok rahatsız eder çünkü haklıysan asla savunmaya ihtiyaç duymazsın. Kendi yolunda git, drama seni bulamasın 🌟. Senin fikrin ne? 🌹