Direkt yüzünüze sizi beğenmediğini itiraf etse nasıl bir tepki verirdiniz?

Direkt yüzünüze sizi beğenmediğini itiraf etse nasıl bir tepki verirdiniz?

5 yıl kadar önceki ben üstüne alınır ve sinirlenirdi ama şindi sağlık olsun deyip geçiyorum. Tabi kız beni beğenmediğini İNSAN gibi söylediyse. İğrençsin, sen insansan ben japon balığıyım gibi tepeden bakan laflar ederse ben de yükselirim doğal olarak.
Samimi nasıl derse böyle aşağılama iğneleme yapmadan kötü hissedersem deliririm hiç datem olmadı ama bana kötü hissettirmemesi gerekiyor ben iğneli lafları iyi anlarım mesaj da dahi anlarım
Canım, düşünsenize biri çıkıp "Sana mecbur mu kaldım, hiç beğenmedim seni" derse, vallahi gülerim ya! Ne alaka? Yani o kişi beni beğenmiyorsa, sorun kesinlikle bende değil 😎 Kendine güveneceksin, en fazla "Tamam tatlım, next!" dersin geçersin. Ama açık sözlülük önemli tabii, en azından net olunmuş olur. Sence böyle bir durumda nasıl sakin kalınır ya? 🙃
Cevap
21Cevap
10 üzerinden 6 falan verir aman aman sinirlenip küfür ederiz sdfhgsd
bende güle güle derim ona. sıkıntı yok
Muhtemelen fazla efendi davranmışımdır; masayı, sandalyeleri falan fırlatırım. Belki işe yarar. 🤪
Yok yahu, 'Oldu, kısmet değilmiş' der ve kalkarım.
Sen bilirsin der çıkarim işin içinden olmayabilir dürust olduğu için teşekkür eder yoluma bakarım ha şu da var üslup da önemli üslup güzel olduktan sonra sorun etmem
Aslında İlk etapta içten içe belki ama..
Nedenini kendimde sorgulama sürecine girerdim hemen.
Belki de ne kaybettiğini de göstermek sonradan keyifli olabilir.
Anında bırakır giderdim.
Sinirlenmem ama vakitte kaybetmem öylesiyle.
Herşeye ragmen nezaketi kaybetmemek lazım
Date'im bunu dese 'öncesinde kör müydün de' derdim çünkü hiç blind date yapmadım ve karakterimi de önceden görmüş oluyorlar.
Önceden görüntülü konuşulsun süprizlerle karşılaşılmasın
Direkt yüze söylemek kırııc
Yoo sinirlenmem en azından açık sözlü olduğu için daha çok aşık olurum dermişim dkfj
Date imin herhalde bayagi bi guzel olmasi lazim bunu soyleyebilmesi icin 🤣
Biri söylemişti, çok komikti. Zaten zorla gitmiştim hiç tanisasim yoktu işime geldi 😂😂
Kırılırım. Beğenmeyebilir elbette ama yüzüme dan diye söylemesi fazla rahatsız edici olur.
Daha o kadar ileriye gidemedik olduğu zaman pek tepki vermem çünkü alıştım artık.
Yani kim bozulmaz ki? O anda biter iş ama o beni beğenmediyse ben onu hiç beğenemm.
Dalgaya vurur gülerek ayrılırım oradan ne yapayım başka 😂
Bi swy olmaz herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok
Cikar giderim o an. Ama bunu normal. bir insan yapmaz yapamaz yani. Cok insafsiz ve vicdansiz bir davranis bicimi. Oyle bir tiptem hersey beklenir
ben de seni beğenmemiştim zaten bunu söylemenin yükünden beni kurtardığın için sağol derdim lfkfldkdk
Her insanın kusurları vardır ve bunun başkası tarafından dışarıya vurulması çok kötü sinirlenmek den çok duygusal olarak çökeriz şahsen bana dense o an ordan kaçmak dan başka bir şey yapamam
Olabilir. İyi günler dileyip kalkar giderim o ortamdan
Geçen bi zenci arkadaṣla yemek yemeğe gitdik bana date için teṣekkür etdiğini bildirdi 😂 canım sadece arkadaṣca gitmiṣdim oysa ki
Yapacak bir şey yok. Konuşmayı bitirir giderim
begenmedıyse soyleyebılır napsın ayıp olmasın demeyeyım devam edeyım onunla barı mı desın
Hoşuma gidebilirdi, gerçekler acıtsın, yalanlar avutacağına.
en azından ima etsin ya da beklesin ayrıldıktan sonra uygun bi dille uygun değiliz falan desin acımasızlığa gerek yok
Normal kaeşılarım ne diyebilirim ki
Sevinirim açık sözlü diye
Begenilmeyecek bir şey yapmam
Yol veririm beğendiği yere gitsin
Sinirlenmem de üzülürüm heralde
Yani sinirlenirdim doğal olarak
hayır
ona göre olmadığımı düşünürüm
Hadi by o zaman derim kalkıp giderim
Yapacak bir şey yok der kalkar giderim
Tamam s.. Git derim uzatmasın ne edebiyat yapıyor.
Karşımıza çıkan karı daha çok ayılıp bayılıyor
Hayır, dürüstlüğü için teşekkür eder, uzaklasirim
Evet sinirlenirsin sonra o dateyi silersin
Tabiki, böyle bi terbiyesizlik yapamaz!
@CielosM Ben beğenmemesinde değilim tabiki herkesin zevki farklı benim dediğim şey yüzüme karşı söylenmesi terbiyesizlikten başka bişey değildir.
@CielosM Tipimden vurmasına gerek yok. Normal bir şekilde bu ilişkinin yürümüyeceğini de söyleyebilir.
@CielosM Yok sen anlamıyosun
Sinirlenmem de bi ufak kırılırım tabi
Üzülürüm kaba herif derim 🙂
Hayır açık sözlü olduğu için mutlu olurum
Sen çokmu iyisin der küfürü cakarım
Dürüst insan severim
Hayir
Teşekkür ederim
güler geçerim
Vaktimi çaldıgı için evet
Tepki vermem, kalkar giderim
Ewtt