Belirsiz davranan erkek?

1 ay önce falan okulda tek basima oturuyodum teneffüste sonra birkaç kız beni takip edip kahkahalar atmaya başlamıştı. Sonra sınıfıma yürürken birisi "Şey pardon bakar mısın?" dedi gulerek. Bende döndüm baktım. Sonra yine gülerek "Arkadaşım senin instagramını istiyo da" dedi. Bende kim oldugunu sordum ve o erkeğin ismini söyleyince tanımadığım biri olduğunu söyledim. Sonra "sen hesabını söyle istersen ya da yaz" dedi birkaç kere Bende verdim hesabımı. Nasıl biri olduğunu sorunca "istek atinca görürsün ya" dedi kız. Ama istek atmadı cocuk. Bugünde sadece bir kere göz göze geldik. Tuhaf olan şey ben onun kendisinin arkadaşıyla bakısıyordum ve aklımın ucundan bile gecmiyordu böyle bir durum çünkü kendisiyle hiç göz göze bile gelmiyodum. Hesabimi verdikten bir gün sonra sadece bir kere göz göze geldik o da cok kısa sürdü zaten. 1-2 hafta once falan da doğum günümdü ve hocama soyledim dogum gunum oldugunu ve güldüm bana para verince o da guldu hocam benim de dogum gunum diyip guldu bana baktı ve sonra gitti. Cikista da arkadasima sordurdum gercekten hesabimi istemis mi diye arkadaşım benimle dalga geçtiklerini söyledi ve arkadasim adımı söyleyip beni gösterince arama yerine adımı yazıp hesabimi bulmaya çalışmış. Geçen hafta da sinavda aynı sınıfa denk geldik bana bakıp birkaç kere güldü ve aynı şeyi 2 gün önce de yaptı ama dün de başka bir kızla konuşurken gördüm. Bugün de ona bakmamaya karar verdim ama yine birkaç kere göz göze geldik sizce ne yapmaya çalışıyor ve nasıl davranmaliyim

Belirsiz davranan erkek?