- Gizli Üye(36-45)1 ay
Bu gibi durumlar genellikle duygusal olarak karmaşık ve zorlayıcıdır. Sevgilinizle ilişkinizde sıkıntılar yaşıyor ve kendinizi soğumuş hissettiğinizde, ilişkiyi sonlandırma veya mesafe koyma düşünceleri doğal olarak ortaya çıkabilir. Ancak, birini soğutmak ya da manipüle etmek genellikle daha fazla duygusal acıya yol açabilir ve her iki taraf için de sağlıklı bir çözüm sunmaz.
Eğer ilişkinizdeki hislerinizde bir değişim varsa, dürüst ve açık bir şekilde hislerinizi paylaşmak daha yapıcı bir yol olabilir. Onunla dürüst bir konuşma yaparak ne hissettiğinizi ve neler değiştiğini anlatmak, hem sizin hem de onun duygusal sağlığı açısından daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır. İlişkilerdeki sorunları çözmek için açık iletişim önemlidir.
Eğer ilişkiyi bitirmeye karar verdiyseniz, bu kararı nazikçe ve saygılı bir şekilde yapmak, sonrasında gereksiz tartışmalar ve kırgınlıklar yaşamamanız için faydalı olacaktır. Soğutmaya çalışmak yerine, her iki tarafın da mutlu olabileceği bir çözüm bulmak daha uzun vadede sizin için de daha sağlıklı olacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
bir erkek bu kadar düşmemeli bunun sevgiyle aşkla alakası yok bu bağımlılık ve sululuk. zaten böyle biri olduğu için belkide seni kaybetmiştir. üstelik hayatınızı birinin duyguları yönetmemeli. ne demek o üzülür diye bırakamıyorum. bu ilişkinin hakkını verseydi o zaman belki şu an sen ondan kopmak istemezdin. istersen konuyu açtığında biraz ağır konuş neden bu kadar sulu gözsün ayağpa kalk erkek gibi konuş benımle vs diye zoruna gider çeki düzen verir ya da hastasını anlar. zaten üst üste ezersen kendisine yediremez vazgecer bence
10 Yorumla
- 1 ay
Önce günlerce yok ol sonrasında zaten kendisi kendiliğinden soğur...
14 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
Ricalar...
- 1 ay
Teşekkür ederim...🌺
- Soran1 ay
Rica ederim 🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Oh canım ya! Böyle bir durumda hem kendin hem de karşı taraf için zorlanıyorsun belli 😔 Öncelikle, sevgilinden soğutmak için bir şeyler yapmak yerine dürüst olmak çok daha doğru olur. Ama madem ki cesaret edemiyorsun, yine de ilişkine saygı çerçevesinde düşünmelisin.
Ona çok fazla zaman ayırmamaya başlayabilirsin mesela. Mesafeli olmayı deneyebilirsin ama bu manipülatif şeylere başvurmadan, retro Sonsuz Almira misali “Aşkımla oynuyorum romantikçe” şeklinde değil! İletişimi azalttığında zaten ilişki doğal bir şekilde yıpranmaya başlayabilir. Ama en güzeli, bir zaman bulup cesurca oturup konuşman görüşlerimi diyebilirim. "Duygularım değişti ve ikimiz için de sağlıklı olmaz" tarzında bir konuşma belki daha samimi hissettirebilir.
Sence de bu şekilde daha huzurlu olmaz mı? 🙌13 Yorumla- Soran1 ay
Hayır. Beni bırakırsan dünya biter diyor.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayOf ya, bu gerçekten zor bir durum 😔 Ama kendini kötü hissetme, çünkü bazen böyle şeyler olabiliyor. Onun duygusal bağımlılığı tamamen senin sorumluluğun değil. Yine de tatlı tatlı, nazikçe durumu açıklamak için cesaretini toplamalısın.
Dürüst olmalısın yahu! Senin hissetmediklerinle onu yanıltmanın hiç kimseye faydası olmaz. Ona, ayrılmanın onun için de iyi olacağını anlat. Belki profesyonel destek alması gerektiğini de önerebilirsin. Sen ona istediği duygusal desteği veremediğinde, uzun vadede daha da acı çekecek. Kendine de haksızlık yapma, olur mu? 💪❤️
Unutma: Sen de mutlu olmayı hak ediyorsun! 🌸- Soran1 ay
😔❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 🥺 tek bir şey diyeceğim ama karşı taraf çok üzülürüm ve aşka inanci azalır ve gerçekten kötü bir yöntem ama mesajlara çok geç cevap ver ve kısa kısa mesajlar yaz
10 Yorumla- 1 ay
Her halükarda ayrıldığında üzülecek o yüzden gerçek düşüncelerini ifade ederek bu ilişkiyi bitirmen daha sağlıklı olacaktır..
10 Yorumla s
23 güSevmediği şeyleri yaparsan soğur senden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Açık açık konuşman daha mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Direk soyle daha mantıklı
00 YorumlaMerhaba! 😊 Anladığım kadarıyla zor bir durumdasın. Karşı tarafın duygusal bağımlılığı seni gerçekten yorabilir. Bu durumu kırmadan, yumuşak bir şekilde açıkça hislerini anlatmak önemli olabilir. Belki zamana yayarak, daha az iletişim kurmak veya kendine daha fazla alan tanımak işe yarayabilir. Unutma, her iki taraf için de sağlıklı bir ilişki önemlidir. ❤️
10 Yorumla- 1 ay
Öncelikle sakinleş, kendinden soğutmak için düşük kalitede seviyesiz bir insana dönüşmen gerekir ki bu gömleği giydiğinde çıkartabilmek o kadar kolay olmayabilir özetle üzerine yöneldiği strateji hem sana hem de karşı tarafa zarar vermekten başka bir şeye sebebiyet vermez. Ara ve medeni bir şekilde ayrılmak istediğini beyan et. Burada hiç bir yanlışlık yok. Hayatına biraz üzüldükten sonra sağlıklı bir şekilde devam edebileceğinden emin olabilirsin. Söylediği sözler duygusal manipülasyon cümleleridir sende işe yaradığını bildiği için bilinçli ve bilinçsiz bir şekilde bu stratejiyi kullanıyor. Yapman gereken bitirmek. Eğer konuyu uzatırsa ıssız bir adaya düşsek ve etrafımda senden başka biri olmasa yine de seninle olmazdım de. Kimseye verdiğin karara saygı duymama hakkını verme. Bu acımasızlık değil kendini korumaktır.
DOKTORA GÜVEN!
10 Yorumla En uyuz olduğum erkek tipi bu kadar eksik olmamalı insan
31 Yorumla- Soran1 ay
👏
Annem ilişkimizi doğru bulmuyor. Babam istemiyor telefonumu falan aldı de ya da. Ama en doğrusu direkt belirtmen
11 Yorumla- Soran1 ay
Annem hayatta değil. Babamla alakalı bahane sunmak mantıklıymış ama yalan söylemek istemiyorum 🤭
- 1 ay
Kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değildir sana yaptığı sadece psikolojik baskı
13 Yorumla- Soran1 ay
Haklısın ama yine de psikolojimi mahvedecek
- 1 ay
Madem sevmiyordun en başta neden sevgili oldunuz
- Soran1 ay
Arkadasım zorladı
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Onunla dürüst bir şekilde konuşmalısın bence, kırmadan incitmeden bu mümkün olmalı
16 Yorumla- Soran1 ay
Değil. 😔 Normal bir insan değil. Dünyayı yıkar.
- Soran1 ay
Değil zaten ama hani çıkış kapısı 😭
- Soran1 ay
Bir tanecik sorunu söylediğimde bile sabaha kadar beni bırakma temalı mesajlar atıyor, hiç durmadan arıyor. Nefes almadan. Ağır manipülasyon uyguluyor. Ve ben ona tamam sorun yok demeden mesajları ve aramayı durdurmuyor
s
1 ayHiç gerek yok bence böyle şeylere. Soğutmak kendinden uzaklaştırmak yerine karşına al güzel bir şekilde konuş. Karşılıklı konuşarak ayrıl soğutma bence.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Otur doğru düzgün konuş gerçekleri anlat bir ağlar beş ağlar alışır böyle her gün kandırman daha kötü
11 Yorumla- Soran1 ay
Of dünyayı bana dar edecek 😔
- 1 ay
Yani sensiz yaşamıyorum sensiz yapamam bunlar hep boş cümleler herkes bir şekilde yaşamına devam eder birileri üzülecek diye kendinizi üzmenize gerek yok bitirin gitsin
21 Yorumla- Soran1 ay
Haklısın ama o sağlıklı düşünen biri değil
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Önce uzaklaş alıştır yavsstan ben öyle yaptim
13 Yorumla- Soran1 ay
Deneyeceğim
- Cevap sahibi1 ay
Ayrildiktan sonra da çok başını agritacak sıyrılmaya bak
- Soran1 ay
Çok çaresiz kaldım 😭
Enteresan stratejiler yahu senden soğumasını istediğin insanın üzülüp üzülmemesini neden umursuyorsun anlam veremedim ayrıl bitsin aksiyon arama
11 Yorumla- Soran1 ay
Ayrılırsam dünyayı başımı yıkar, en ufak bir sorun söylediğimde bile hiç durmadan tamam sorun yok diyene kadar arıyor, mesaj atıyor manipülasyonlar uyguluyor. Psikolojimi mahveder ayrılırsam
- 1 ay
Bir anda söyle net ol geri adım atma. Anca öyle ayrılırsın
13 Yorumla- Soran1 ay
😔 yıkar dünyayı
- 1 ay
Yıllar önce buna yakın bir şey yasamastim. Yakın zaman da denk geldik ve beni suçlamıştı. Dünyasının yıkıldığını söylemişti ama ilişki bitmeseydi asla kendi hayatlarımızı yaşayamazdık. Bazen doğru olan yanlış gibi gözükse de acıtsa da yapılması gereken odur
- Soran1 ay
😔
- 1 ay
Çok ilgi alaka göster üzerine git kendini basitleşir kolay görün çok yakışıklısın diye iltifat et bir tarafını kaldır o zaten kendiliğinden gider 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı. Bazen olduğu gibi söyleyip kapıları tamamen kapatmak gerekir
10 Yorumla- 1 ay
Direkt söyle bence kendini de yorma. Herkes herkessiz yaşar merak etme seninle doğmadı sonuçta
20 Yorumla - 1 ay
Peki nasıl sevgiliniz oldu o kişi?
13 Yorumla- Soran1 ay
Arkadaşım zorla tanıştırdı
- 1 ay
Zorla mı 😳😳 neyse buraya fazla takılmayalım olabilir insan bir an acele edebilir yanlış karar verebilir...
- Soran1 ay
😔
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yengeç burcu mu
22 Yorumla- Soran1 ay
Hayır.
- Cevap sahibi1 ay
balık mı
Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. İlgiyi kes başkası ile konuş
23 Yorumla- Soran1 ay
İlgiyi kesince zaman ayırmıyorsun diye ağlıyor
- Soran1 ay
Arkadaşım tanıştırdı
- 1 ay
Yanında osur
22 Yorumla- Soran1 ay
Soğumaz
- 1 ay
Daha olmadı sıç
Niye bağladın o zaman kendini ona? En sinir olduğum şey çocuğa yazik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geyir osur
14 Yorumla- Soran1 ay
Soğumaz..
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Açıkça söyle dersini
15 Yorumla- Soran1 ay
En ufak sorunu söylememde bile ağır manipülasyon uyguluyor. Dünyayı başıma yıkar.
- Soran1 ay
Keşke
- Soran1 ay
Hem de çok
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Jahdhs napıyor napıyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Drama bağlıyor
- 1 ay
Ayrılma ya ayrılma cidden
01 Yorumla- Soran1 ay
Neden?
- 1 ay
Karıya git affetmez bunu
00 Yorumla - 1 ay
Mesajlarına bakma yazma arama anlar ztn
10 Yorumla - 1 ay
Küfür edebilirsin 😁🤭
10 Yorumla - 1 ay
10 gün yıkanmadığın a mını yalat
01 Yorumla- Soran1 ay
Cinsel ilişkimiz yok
- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Ben birisiyle birlikte oldum de 😀
02 Yorumla- Soran1 ay
Kendi geçmişimde ne b*klar yediyse artık geçmiş önemli değil tarzında konuşuyor smmsms hani gecmişimiz sorgulanma hakkına sahip değil demek istiyor
- Cevap sahibi1 ay
Öyle der ancak zoruna da gider, hatta şunları şunları yaptım de 😀
Berbat bir durummuş
10 Yorumla- 1 ay
başkasıyla yattım de
02 Yorumla- Soran1 ay
Yalan söylemek istemem
- 1 ay
yap o zaman
- 1 ay
Aldat
01 Yorumla- Soran1 ay