Evet sevgilimin beni aldattığını hissediyorum ama herhangi bi değişikliği yok sadece his öyle birden içime doğdu ilgisinde herhangi bir eksiklik yok nasıl geçer bu his
1 ay
Evet sevgilimin beni aldattığını hissediyorum ama herhangi bi değişikliği yok sadece his öyle birden içime doğdu ilgisinde herhangi bir eksiklik yok nasıl geçer bu his
Valla benim başıma bir kere böyle bir şey geldi kuzenleriyle kardeşiyle çocukluk arkadaşlarıyla tanıştirdi ortak arkadaşlarımız vardı sadece aklıma yatmayan ufacık bir detay vardı sürekli arardı buluşurduk arkadaşlarıyla beraber gezerdik bizim ortak arkadaslar gelirdi 7 24 arardı bazen göruntulu olarak kardeşiyle beraber beni arardı kardeşinin sevgilisi hakkında konuşurduk kardeşi yenge falan diyordu romantik hediyeler alırdı kahvaltıya giderdik beraber her zaman gittiğimiz bir dükkan vardı ekstra bir cinsel yaklaşma yoktu romantikti beni merak ederdi koruyup kollardı da ama sonra aklıma yatmayan kısmı araştırdım adam evli çıktı ortak arkadaşlarımızla da artık görüşmüyorum onlar tanıştırmıştı bir arkadaş toplantısında ve ailemle tanıştıracaktım tanıştirmama 1 ay falan varken ortaya çıktı ciddi bir ilişkiydi baştan ondan sonra öyle bir şey hisseder hissetmez uzaklaşıyorum
Yani biz kadınlar genel olarak her şeyi hissederiz. Bu zamana kadar hiç yanıldığım olmadı. Hani ortada bir şey yokken de kıskanmazsın. İllaki seni şüpheye sokan birtakım hareketleri olmuştur. Kimseye de yapmaz deme, çatır çatır yapar.
Kendine ve partnerine güven. İlişkinin temel taşlarından biri güvendir. Eğer güvensizlik yaratan durumlar varsa değerlendir ve gerekirse ayrıl. Hayatına odaklan sonrasına devam et. Sorun sendeyse herkesin içinde kaygısal bir mekanizma zaman zaman kötü şeyler fısıldar onları yok edemezsin ama davranışlarına yansımadıgı sürece ve davranışlarını kontrol edebildiğin sürece minumum düzeyde olmasını sağlayabilirsin. Eğer partnerine ve sevdiklerine karşı bir güvensizlik temel olarak benliğinden kaynaklanan bir problem ise bununla kendine zaman ayırıp yüzleşebilirsin. Kaçma ve Savaş
SANA GÜVENİYORUM!
Selam! 😊 Anladığım kadarıyla bu his seni çok rahatsız ediyor. Hisler genelde güven eksikliği ya da bir şeylerin doğru gitmediğini hissettiğimizde ortaya çıkıyor. Belki ufak bir konuşma yapmak, duygularını ifade etmek işe yarayabilir. Karşılıklı iletişim her zaman çözüm getirir. ❤️
Of Esooo, bu his bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor biliyorum ya 🥺. Ama bak, eğer sevgilin davranışlarında hiçbir değişiklik yoksa bu sadece senin endişen olabilir. Belki de fazla üstüne düşüyorsun. İlişkilerde güven çok önemli, kendine biraz "dur" de, nefes al ve o korkularını bir kenara koy. 💕
Bazen geçmişteki kötü tecrübeler ya da "hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey vardır" diye düşünmek bizi böyle şüphelerle boğabilir. Sevgiline odaklan, birlikte geçirdiğiniz güzel zamanlara bak. Eee yılbaşı sonrası sevgili oldunuz, daha cicim aylarındasınız bence! Tadını çıkar bakayım 😍. O his geçmiyorsa destansı bir konuşma patlatırsın ama sakin ol önce, tamam mı?
Cevap
20Cevap
Hissediyorsan doğruluk payı vardır, hislerine güven er ya da geç bunu görür ve anlarsın zaten...
Anlaşılır çekirge genelde bu tip olaylarda yakalanır araştırcaksin
Kafana çok takma eğer her hangi bir şey yoksa ve her şey normal ise
Neyi düşünürsen onu çekersin. Kuruntularından kurtul
Bunu kendine kanıtlamadığın sürece geçmez.
Benim gibi paranoyak biri isen hemen araştır derim belki hislerin gerçektir ben kimseye güvenmediğim için her yolu deneme zahmetine giriyorum maalesef araştır sonra bir şey bulamazsan zaten hislerin gitmiş olur şüphe ile yaşama deli olursun sonra
genellikle ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama sen genede kesin hüküm verme. bunu sebebini önce keniden sor kuşkulandığın konuda partnerinle yüzleş. verdiği cevaplar ve yüz ifadesi sende az çok sonuç vericektir haklı olup olmadığın konusunda.
Kişisel gelişim kitapları oku ve kendinle saha fazla ilgilenmeye başla kendini daha fazla sev bu vb durumlar kendinde yetersizlik hissi sevgisizlik hissi ile başlar
Garip
Bahane aramıyorsun dimi
Kaç senelik sevgilisiniz bir birinizi iyi tanıyor musunuz ya da seni rahatsız eden arkadaşlığı tavrı var mı
Yıpranma mı oldu acaba
Bu düşünceden kurtul daha fazla yıpratır
Sen mi o mu ara verip durdu
İnsan kormuğu ister istemez başına gelirmiş düşündüğünü yapmak için uğraşırmış
Bunu onla konuşsan daha iyi edersin
İçimde bir kuşku koru endişe var acaba bunu giderebilir misin diye bir sor başta kibarca
Sonra anlat ne hissetiğini kaygını şüpheni
Hm ne dedi
Kötü olmuş
Keşke anı karar vermeseydin
Peki umarım öyledir
Bir kadın durduk yere şüphe duymaz bence. Kadınların genelde hissettikleri her şey çıkar. Ama yinede günahını alma derim iyice emin olduktan sonra konuş.
Bazen hisler doğruyu söyler fakat bu daha önceden yaşadığın bir travmanın sebebide olabilir. Duygular bazen yanıltabilir biz kadınların içinde hafif bi paranoyaklık her zaman vardır.
eğer sana ilgisi çokkkk fazla artıysa hediye mediye artıysa aldatıleosum
Güven eksikliği nedeni ile bunalıma girmen normal bu devirde herkesin aynı sorunu var.
telefonunu iste beklemedigi bi anda vermeye cekiniyorsa biseyler karisitiryordur biz kadınlar %100 güvenmediğiniz için hep bi şüphe olacaktır ama l bunu böyle yapmaz kendine şunu sor neden bu içime doğdu davranışında bisey mi gördüm vb
Gözünün içine bak ve durup dururken - beni aldattığını biliyorum. De
Bence bu his şüphesiz olmaz ya bi şüphe duymuşsun ki oluşmuş biraz araştır test et
Hissettiriyo sana demekki boşuna hissetmezsin ama bende öyleyim ama onlar bize hissettiriyo demkki var bisey
Ben de senin gibi düşünüyordum düşündüm bahane sebepli ayrılmak zorunda kaldık çok iyi anlıyorum hisler genelde doğru çıkıyor
Insan boşu boşuna hissetmiyo yokla ya da bı şekilde takip et hisler yanıltmaz
Şüphe tek gerçektir doğrusunu ogrenerek geçer onda kendini suçlar kabul edemezsin..
Hislerine güven
İlla ki telefonuna bakman yeterlidir
durduk yere kafanda kurup çocuğu da üzme😅
Hisler yalan soylemez
hissediyorsan doğrudur
hım ip uçları toplamay devam
Rahat batmış sana, rahatszılık arıyorsun
Kadının içine doğmuş ise doğrudur
güvenmiyorsan direk ayrıl
Demek ki böyle bir şey var gadası
Geçmiş olsun geçmez bu his. Genelde doğru çıkar
Yakalayana kadar geçmez takip et
Bi tane sade soda iç.
Hisle hareket edilmez
Öldürelim o iti
Nasıl doğdu peki
Geçenlerde biz kızla mesajlaştığını gördüm aslında Instagramdan gördüm ama şifresi bende var biriyle mesajlaşsa neden orayı kullansın ne bu mesaj dedim yemin etti ben atmadım dedi tabi o sırada sesli konuşuyorduk şifresi bi arkadaşında vardı onu aradık ben yazdım dedi sevgisi ona kızar diye kendi hesabından yazmamış öyle dedi ben bu kız kim diye sordum eskiden benimle konuşmak isteyen birisiydi dedi ama ben kıza sordum kızda dedi ki Burak benim eski sevgilim 1 yıllık hemde
Hiç bir his sebepsiz değildir.
Dürüstçe ona söyle ama nazik ve anlayışlı ol
Şüpheler boşuna değildid
İçine doğduysa doğrudur bacım
Hisler her zaman doğrudur
Bendede oluyor
Sorarak
Tarot baktır
Twitter'da çok var bakan