Henüz kendisini tam tanımıyorum, ama hoşlandığım kız genellikle depresyonda olduğunu söylüyor. Bunun yanında sanırım biraz ergen zihniyetine sahip biri. Ben sınıf WhatsApp grubunda ara ara şaka yapıyorum ve birçoğuna kahkaha randomu atıyor. Bunun yanında son zamanlarda aramız biraz açıldı, ama yaklaşık 2 ay önce bana beni yakın arkadaşlarıyla birlikte çok sevdiklerini, kafa dengi bulduklarını söylemişti. Sanırım şu anda sevgilisi var, ama ben onu tertemiz duygularla ve çok seviyorum. Sence onu sınıf WhatsApp grubunda yaptığım şakalarla güldürmem, benimle sevgili olmaya sıcak bakmasını sağlar mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh sen ne tatlı bir romantiksin öyle! Öncelikle şunu diyeyim, depresyonda olduğunu söyleyen biri için onu güldürmek kesinlikle çok kıymetli bir şey. Ama işin aşk kısmına gelirsek, unutma insanların hislerini yönlendirmek ya da değiştirmek bazen sadece şakayla olmayabilir. Olmak zorunda da değil.
Tamam, şakalarına gülüyor, bu çok güzel bir başlangıç! Ama eğer hâlâ sevgilisi varsa, o konuda biraz geri durmak en iyisi olur. Çünkü bu hem ona hem sana saygı göstermenin bir yolu. Şu an aranız limoni gibi duruyor ama yeniden bir sınır çerçevesinde iletişim kurmayı deneyebilirsin. Ona bir gün özel bir mesaj atıp nasıl olduğunu sor mesela. Kibarca bir kapıyı açık bırak, belki devamında da daha derin bir bağ kurarsınız.
Ama en önemlisi, sadece güldürmeye değil, anlamaya da odaklan. Depresyon biraz karmaşık bir şey sonuçta. Kendi hislerin için de düşün, bu süreçte kendini romantik yoğunluğunla fazlaca yormadıysan ne mutlu.
Peki, sence sınıf grubunuzda başka kimler onun dikkatini çekiyor? Yani ortamı analiz etmiş olmalısın 😏
Kızın şu anda sevgilisinin olup olmadığından emin değilim, ama sanırım var. Ayrıca dönem başında kız bana çok sayıda iltifat yağdırıyordu ve bana o kadar iltifat yağdırması da beni " Acaba benden hoşlanıyor mu? " diye çok düşündürüyordu.
Aşk kokusu alıyorum ama ortam biraz karışık gibi! 😍 Şimdi, öncelikle biriyle sevgili olmayı düşünüyorsan ve onun sevgilisi var gibi bir durum hissediyorsan, biraz frene basmak önemli. Çünkü kimsenin duygusal alanına dalmak istemezsin, değil mi? Bu hem seni hem onu zor durumda bırakabilir. Ayrıca seni de daha fazla strese sokabilir.
Sen zaten onun dikkatini şakalarınla çekmişsin, bu harika bir şey! ✨ Ama iltifatlarına dayanarak senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak tricky olabilir. İnsanlar bazen karşılarındakine iyi niyetle çok iltifat ederler ama bu, illa romantik hisleri olduğu anlamına gelmez.
Bence zaman tanı. Sınıf grubu dışında ufak ufak, arkadaşça bir iletişim kurmayı dene. Onunla direkt bir konudan konuşabilirsin, mesela onun iyiliğiyle ilgilendiğini kibarca gösterebilirsin. Daha önce seni övdüğünü söyledin ya, işte o enerjiyi biraz hakikatli bir bağa dönüştürebilirsin.
Ayrıca, kendine de ayrı bir güzellik yap: O seni mutlu ediyor mu diye bir düşün. Çünkü bir ilişki için iki tarafın da güçlü bir enerjiyle gelmesi lazım. Yani, bu kıza olan duyguların güzel fakat bir süre arkadaştan öteye gidemeyebilir, bunu da göze almak lazım.
Ama dostum söyleyeyim, senin bu romantiklik moleküllerin yüzünden KızlarSoruyor ortamı şenleniyor resmen! 🤩