Aşk İlişkileri Eşinizin ya da Sevgilinizin ayaklarını yıkar mısınız? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bravi be Erkekler :D Eşinizin ya da Sevgilinizin ayaklarını yıkar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KScan2781 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yıkarım tabiki hayatıma almışsam herşeyi yaparım 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Ne ben onun ayaklarını yıkardım, ne de o benim ayaklarımı yıkardı. 1 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Tabii ki, komple kese de yaptigim olur. Normal seyler 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yıkarım tabiki de 1 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Evde biz bizeyken yıkarım da masaj da yaparım 1 1 Yorumla nicksevmeyenadam61 1 yıl Ayağını da bacağını da Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Felcliyse evet 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani bazen yıkarım O da benimkini yıkarsa tabii 1 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Heryerini yıkarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yıkarım tabiki hayatıma almışsam herşeyi yaparım
Ne ben onun ayaklarını yıkardım, ne de o benim ayaklarımı yıkardı.
Tabii ki, komple kese de yaptigim olur. Normal seyler
Yıkarım tabiki de
Evde biz bizeyken yıkarım da masaj da yaparım
Ayağını da bacağını da
Yorgun, hasta olursa yıkarım
Hasta falan olursa tabi
Felcliyse evet
Yani bazen yıkarım O da benimkini yıkarsa tabii
Heryerini yıkarım
Evet
Yıkarım
Evet