"Ben aşk istemem dedikçe size aşık olan kişiler var mı? 😂😂
Yoksa siz aşık oldukça, sizi reddeden kişiler mi?"🥺🥺

"Ben aşk istemem dedikçe size aşık olan kişiler var mı? 😂😂
Yoksa siz aşık oldukça, sizi reddeden kişiler mi?"🥺🥺

Aşkın peşinden koşan biri değilim, ama durup da beni yakalamasını bekleyen biri de değilim. Yoluma bakarım, kendi hikâyemi yazarım. Eğer aşk bir gün denk düşerse, belki yanıma alırım. Ama peşimden mi gelir, yanımdan mı geçer, onun kararına karışmam.
Hele istemeyince aşk hepsi aşık olmaya başlıyor hele birde sevgili de yap hiç kimse yüzüne bakmaz iken hepsi seninle sevgili olmak istiyor çok garip bir hayat teorisi 😆
Ülker çikolatalı gofrete aşığım en azından insanı mutlu ediyor kadınlar gibi hayatı zehir etmiyor
Aşktan anlamayan kadınlar ölsün
😂😂😂 yaa bende o çikolata yi severim
Her şey var da neden se tadi bayat 😒😒 cips bile çok kötü 😢😢 çikolata dan söz etmiyorum bile İstanbul'dan geldiğim den beri sevmedim pekte yemem 😢😢
Ahh ne güzel bir soru! Herkesin kalbi farklı çalışıyor tabi! 😊 Bende genelde aşkın peşinden koşan taraf oldum, ama nedense en çok istemediğim zamanlar biri karşıma çıkıyor. 🌸 Şimdi sevgilim var ama ondan önce hep böyle garip şeyler yaşadım. 😅 Sanırım aşk, kararlılıkla peşinden koşmak kadar doğru enerjiyle beklemeyi de seviyor. Peki şu an hayatında biri var mı? Yoksa “Çıksa biraz sürpriz olur” diyenlerden misin? 😍
Hayatımda biri var tabi 😄😄
Harikaaa, o zaman mutluluklar dilerim aşk kuşum! 😍💃 Umarım hep mutlu olun, balım! 💕✨ Aşk güzel şey, tadını çıkar! 😉
😄😄 inşallah ama aşk denmez bence
Cevap
13Cevap
Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi.. Bizim aşk ile ilişkimiz bundan ibaret..
İkisi de değil aman boş işler.
Zamanında çok koştum gadası
aşk diye bir şeye inanmıyorum ben.
Aşk hiç peşimden gelmedi. Bir defa reddedildim. O bana çok koymuştu. Ama adama da helel olsun demiştim. Keşke karşıma öyle biri çıksaydı.
Aşkın peşinden koşan biriydim. Nankörlük yaptıklarından dolayı soğudum. Aşka, sevgiye küstürdüler. Vebali onların boynuna.
Ben aşkın peşinden koşmuyorum, onun zaten varlığımdan haberi yok gelmiyor
Biz. Aşka aşık olanlardanız
İnsana aşık olup aşkı kaybedemem
Valla benim durum baya karmaşık ya ama genelde koşan aşk
Birine asik oldum , konustum , teklifte bulundum reddetti 🥲🥲
Aşkın kıçına tekme basanım ben.
🤣🤣🤣
İki özellikte hiçbir s*kimlik b💩k beceremiyor öylesine şov yapabiliyor anca.
bana aşık oluyorlar hep
Aşk peşimden koştu.. 😂😂
Hiç bir şey yapmıyorum aşk için peşinden koşmam
Galiba ikisi de olamadık
Aşk benim peşimden kossn
Aşktan usandım
Aşk peşimden koşsun…
Koştuk acitti
Aşk bence
Koşmuyorum
Koşasim yok
Koşmam