Gidecekler korkusu benımle oturunca sıkılıyor düşüncesi
Neden böyleyim ben arkadaşlar bu durum beni çok yoruyor?
Gidecekler korkusu benımle oturunca sıkılıyor düşüncesi
Eski konuştuklarımı unutamıyorum yeni biri hayatımda girince benden bıkar sanıyorum 2 gün buluşunca buluşmaz sıkılır sanıyorum. Sevgilime isim var beni bırakabilir misin dedm TM dedi hani nasıl desem bu şeyleri artık yasamicam sanıyorum. Buluşmicak sıkılacak sanıyorum kafeye gidiyoruz sevgilimle parasını veriyor minnetli yapıyor sanıyorum biriyle konuşmayı kesince hayata küsüyorum içimde boşluk oluşuyor hafif değer görünce şaşırıyorum
Şunu unutma seni seven biri senden sıkılmaz aksine az vakit geçiriyoruz diye isyan eder ya çok seveni bulamadın hayatta isteyerek bulunacak bir şey değil gerçi ya da çok düşünüyorsun bazen hayatı akışına bırak
Elimde degilmi bu düşünceler
Elinde olup olmaması değilki mesele aklını başka şeylerle meşgul et ya da terapi ye git iyi gelir
Sevgilim evlendi çocuğu olacak hala aklımda
Takıntı olabilir psikolojik bir destek almanı tavsiye ederim bu işin uzmanı değiliz hiç birimiz
Ya özelden biri arayınca kesin eski sevgilim diyorım
Bu senin takıntın ve kuruntuların cidden destek almalısın
Canım benim, sen hassas bir kalbe sahipsin belli ki ama bu kadar kendini yıpratma. 💕 Sana değer veren biri zaten seni bırakmaz. O minnet hissetme durumu var ya, işte onun adı kendini yeterince değerli hissedememek. Ama anlamalısın ki, sen zaten eşsizsin. Bu kadar ince düşünceler, korkular sadece seni yorar ve yorulmaya değmez.
Pozitif bakmayı dene bence. Sevgilinle mutlusun belli ki, ona güvenmeyi öğren ve paylaşımlarınıza odaklan. Bol bol konuşun ve hislerini anlat ona, sakın içine atma. İnan bana zamanla bu hisler azalacak. 🥰 Sana dev bir sarılma gönderiyorum! 🌟 Peki sence sevgilin seni yeterince anladığını düşünüyor musun?
Cevap
5Cevap
unutursunuz düşünmeyin
Tam anlamadım aslında seni
Detay verebilir misin
Giden sevgilimi unutamıyorum sevgililerimi biriyle konuşsam konusmayı kessem yeri belli oluyor başkasıyla konuşmaya başlasam bıkar sanıyorum
Hmmm peki yeni biriyle konuşurken de eskileri düşünüyor musun yine
Evet
En iyisine denk gelince biter
Ağlama boş ver
Borderline
Bende aynıyım
Çok yorucu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?