Bana iyi gelmeyen birinden nasıl kurtulabilirim?

Bir yıldır birlikteyiz ve inişli çıkışlı bir ilişkimiz var kendisinin öfke problemi var sürekli bağırıp çağırıp burnumdan getiriyor sonra da tatlı sözler, bir sürü vaatlerle kendini affettirmeye çalışıyor ama kısa bir süre sonra yine aynı şeyleri yapıyor ona çok bağlandım ve o da bunu bildiği için istediği gibi davranıyor kalbimi kırmaktan hiç korkmuyor. Sadık mı? Sadık oldukça da romantik biri sanattan, edebiyattan epeyce anlar güzel şiirler yazar ama yine de bana çok zarar veriyor psikolojim bozuldu onun yüzünden. Düşününce ayrılmak mantıklı geliyor ama ne yaparsam yapayım onu kendi içimde bitiremiyorum bu yüzden bugün engellesem bile yarın engelini geri kaldırırım öyle bir haldeyim bu duruma çözüm bulamıyorum ne yaparsa yapsın yüreğim ondan soğumuyor. Bir yol gösterin dostlar... :(

Güncellemeler
1 yıl
Ondan güzelim, ondan gencim, kendisi vasıfsız biri aşırı yakışıklı da değil ama peşinde köpek yaptı beni manipüle mi etti ne yaptı bilmiyorum başlarda o benim peşimden koşuyordu şimdi her şeyi benden bekliyor hiçbir şeyden memnun olmuyor benimle buluşmayı bile çeşitli bahanelerle reddetti bense onu memnun edebilmek için şekilden şekle giriyorum sadece onu engellediğimde ben açana kadar üst üste arayıp güzel güzel konuşuyor benimle normal zamanda bir adım attıysa iki adım da benden bekler
Bana iyi gelmeyen birinden nasıl kurtulabilirim?