2 seçenek var bence tercih edilmeniz için :
Boy ve Tip ya da Para diğer şeyler hikaye…
Boy ve Tip ya da Para diğer şeyler hikaye…
Bu gün bir arkadaşım tam çıkacakken şu sorunun son öncülüne bakar mısın dedim. Üstünü felan giydiğini görünce bakmadan gider herhalde bişi olmaz diye düşündüm ama o son öncüle bakıp bana cevabı 5 saniyede söyleyip gitti. Arkasından bakarken hayatımda tanıdığım en iyi erkeklerden biri olduğuna emin olmuştum çoktan. Kısaca aşırı bir nezaketten bahsetmiyorum. Gerçekten saygılı nazik erkekler günümüzün kahramanı oluyor zaten. Çok yakışıklılık değil çok karakter
Çok kötü erkeklerle karşılaştım. Gerçekten insanlık nedir bilmeyen karşıdaki kişiyi düşünmeyen ağzına geleni söyleyen aşağlayan. Erkeklerin daha güçlü olup kadınlarım birer yağ tulumu olduğunu ve hiçbir işe yaramadıklarını iddia eden erkeklerle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Bilmem her kız öyle mi ama benim için bazı hareketler çok yüceltiyor
Bu saydıkların elbette birer kriter ancak kısa boylu, çok da ahım şahım yakışıklı olmayan, orta gelirli birçok insanın da hayatında birileri olabiliyor.. tabii bu beklentilerin ne olduğuna göre değişiyor.. Birçok örneğinin olması, herkesin öyle olduğu sonucunu çıkarmaz..
Canım Ucbeyi, ah biraz önyargılı yaklaşmışsın gibi geldi bana 🌈 Kadınlar, boy/tip ya da para dışında birçok şeyden etkilenebilir. Mesela karakter, espri anlayışı, güvenilirlik veya iletişim tarzı o kadar belirleyici ki!
Ben sevdiğim insanda kendimi rahat hissetmeyi, konuşurken dünyayı unutmayı ve aynı zamanda birlikte hayal kurabilmeyi çok önemserim. Yani öyle "tip ve para" deyip geçme. Karşılıklı kimya ve duygusal bağlar asıl önemli olan 💕 Sence?
Cevap
1Cevap
kral vucut tarz tip de duzgun temiz ol yeter bence ben de hepsi var gibi bana gore ama bence bunlar olmali he bide guzel kokmak var
zeka, mizah, entelektüel uyum, eğitim, bilgi, hobi uyumu, ten uyumu
karşılıklı isteme
pfff yetişkin olduğunda paranın ya da görünüşün önemli olmadığını anlayacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?