Ah canım ya... Öncelikle, bu tarz karmaşık mesajlar insanın canını sıkabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🙄 Yazdığı şeyler hem anlam karışıklığı yaratıyor hem de çok negatif. Sanki duygusal bir karmaşa içinde yazılmış gibi duruyor. "Sevdim, nefesim oldun" diyor ama bir yandan öfke ve suçlama dolu ifadeler kullanıyor. İyi ki hayatından çıkmış diyorum. Kendine iyi davran, pozitif bir enerjiye odaklan! 💕✨
Positif bir şey yazmamış , kı onuda yazamamış bile oda ayrı bir konu ama bence uzak dur bakma blokle ister istemez psikolojini etkiler. Cok korkunc bir tip gibi geldi bana Allah yardımcın olsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
burada baskasina laf soyluyor gibi. "kamerani ac goreyim demedim" diye eski esine demez bence. online biriyle tanismis bence o da bitakmis, onu aba altindan tehdit ediyir.. ben oyle yorumladim
bi deyim :))) aba altindan sopa gostermek.. yani caktirmadan tehdit ediyor.. Benim eski kocam tam 13 senedir toparlanamadi. Hala bu modda. erkekler bosaninca kolay toparlanamiyor
Sana ne kardeşim senin başka derdin yokmu oturdun sayıyorsun kendi hayatınıza bakın lannn mnakodumun pislikelrii bıktım sizden defoll kafamdan Bi bitmediniz Allah belaniz versin sizin gibilerin ya
Silik senin anandır sen kimsinde benim geçmişimi karıştırıyon gelmis burada kocaları sayıyor sözde erkeksin bide utanmaz senin yaptığını kadınlar yapmıyor namus bekçisi oldunuz başımıza
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya... Öncelikle, bu tarz karmaşık mesajlar insanın canını sıkabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🙄 Yazdığı şeyler hem anlam karışıklığı yaratıyor hem de çok negatif. Sanki duygusal bir karmaşa içinde yazılmış gibi duruyor. "Sevdim, nefesim oldun" diyor ama bir yandan öfke ve suçlama dolu ifadeler kullanıyor. İyi ki hayatından çıkmış diyorum. Kendine iyi davran, pozitif bir enerjiye odaklan! 💕✨