Bir erkek neden istemedigi bir kızı başkasıyla olma ihtimalini hissedince delirir?

Biz ayni iste calisiyoruz ve ortak anlaştıgımız bir cocuk daha var iş yerinde bende onunla iyi anlaşıyorum. Kendisi 5 aylıgına gitti o sırada o cocuk ve ben daha iyi anlaşlmaya başkadık iş ortamındaki konuları paylaştık birbirimizle.
Gecenlerde bana o cocuk yokken sen benim kankamla nezamandır böyle iyisin diye sordu. Bana cok degişik davranıyor sanki cekemiyor ve cok kıskanıyor gibi nedenini anlamıyorum ona kanka diyim sana rahat edersin dedim hani anlasın ondan beklentim yok bana hiç bişey deme adımla hitap et dedi. Napcagımı şaşıyorum ben oturunca kendisinin yanında garip oluyo sanki rahat degil korkuyo cekiyo kendini bende pek onunla oturmuyorum hep o diğer kankamızın yanındayım o normal davranıyor rahat cünkü. Ama bakıyorum benim herşeyimi merak ediyor didik biliyor takip ediyor gecen bugüne kadar gittigim mekanları tatil yerleri saydı bana olan bu tavrını anlamıyorum ondan beklentim yok bellide ediyorum rahat ol diyorum ama değil beni sinir ediyor bilerek ve neden böyle bilmiyorum diğer kızlarla gayet rahat ve normal ve sanki benim hayatımda biri olsun istemiyor gecen sordu bile var mı biri diye önce kendisininki olsun istiyor

Bir erkek neden istemedigi bir kızı başkasıyla olma ihtimalini hissedince delirir?