Neden arkadaşlar neden?

Bugün arkadaşım ve eşi yemeğe geldi. Bir zamanlar bende nişanlıydım. Gözümden sakındığım bir insan vardı. Ölsek ayrılmayız derdim. Sen benim için evimsin insan bir evini bırakırmı derdi. Ve evini ateşe verip gitti. O kadar imrendim ki arkadaşım ve eşine. Allahım mesut etsin ikisinide. Ama anladım ki artık kötü olan benim arkadaşlar. Ben iyi bir insan değilim. Ben ancak hayvanlara, çocuklara ve bitkilere karşı iyi olabiliyorum. Bir insan yapayalnız kalabilirmi. Derdini sağ göğsünden alıp sol göğsüne koyabilirmi. Bugün anladım ki , ben mutlu insan görünce oturup sadece şunu düşünüyorum ;demekki ben kötü bir insanım bir insanı sadece müşterileri ararsa ve bir insan ancak kendine derdini anlatırsa o insandan zavallısı yoktur. Yazık lan bana yeter artık hayatın elinden herşeyi söke söke almaktan çok yoruldum. Birşeyler kendiliğinden olsun birazda. Kusura bakmayın çok özür dilerim hepinizden. Belki buraya kadar okuyup gözlerinizi yordunuz ama kimsem yok beni anlayacak. Lütfen kusura bakmayın.
Neden arkadaşlar neden?