Sevgiliniz var ama aklınız hala eskisinde?

Evet şimdi herkes yanlış anlayabilir ama olay şu,

5 yıl boyunca bi eski sevgilim vardı biz onunla çok yakın arkadaş gibiydik ama birbirimizi çok seviyorduk ayrı yerde olsak bile kopma olmazdı sadece ikimizde hiç birbirimize doğru değerini ve sevgisi göstermedik. Benimde hayatıma biri çıktı ve hiç görmediğim sevgiyi ilgiyi gerçek sevgiyi o kişide gördüm şu an ki sevgilim sevgisinden hiç şüphem olmadı ve onu bende seviyorum ama ilk gösterdiği o ilgi ve sevgi azalmaya başladı 1 senedir sevgiliyiz evlilik teklifinide kabul ettim ama o zamana kadar eski sevgilim kesinlikle aklıma gelmedi çok mutluydum ama şu 5 aydır işimi kaybettim şimdili sevgilim restorantları var diye 2 yıllık işimi yaktım çıktım o zamandır hiç bir işimiz rast gitmiyor. Eskiden ilk zamanları sevgilim arkadaşlarının yanına bile gitmezdi istemezdi şimdilerde sürekli okey arkadaş vs ve beni dinlememeye başladı anlamıyorum bu böyle oluncada ben sürekli eski sevgilimi düşünüyorum onunleyken evet ilgi görmezdim ama hayatım böyle değildi, ve o hep çalışkan bir insandı hayatında hesefleri çok yüksekti benimde öyle ama şimdiki sevgilimle işten ayrıldım psikolojim bozuldu ve sevgilim hiç destek olmadı kredimi ödeyemedim öderiz hallederiz dedi tabletimi sattım, krediyi ödeyemedim öderiz hallederiz dedi ödemesi geldi diye stres yaptım ve emekle aldığım telefonumu sattım. Bilmiyorum arkadaşlar umarım anlamışsınızdır ama lütfen bana biri bir şeyler söylesin asla sevgilimi aldatmam sadece böyle şeyler oldukça ben eskiye gidiyorum kafam altüst oluyor

Sevgiliniz var ama aklınız hala eskisinde?