Evet şimdi herkes yanlış anlayabilir ama olay şu,
5 yıl boyunca bi eski sevgilim vardı biz onunla çok yakın arkadaş gibiydik ama birbirimizi çok seviyorduk ayrı yerde olsak bile kopma olmazdı sadece ikimizde hiç birbirimize doğru değerini ve sevgisi göstermedik. Benimde hayatıma biri çıktı ve hiç görmediğim sevgiyi ilgiyi gerçek sevgiyi o kişide gördüm şu an ki sevgilim sevgisinden hiç şüphem olmadı ve onu bende seviyorum ama ilk gösterdiği o ilgi ve sevgi azalmaya başladı 1 senedir sevgiliyiz evlilik teklifinide kabul ettim ama o zamana kadar eski sevgilim kesinlikle aklıma gelmedi çok mutluydum ama şu 5 aydır işimi kaybettim şimdili sevgilim restorantları var diye 2 yıllık işimi yaktım çıktım o zamandır hiç bir işimiz rast gitmiyor. Eskiden ilk zamanları sevgilim arkadaşlarının yanına bile gitmezdi istemezdi şimdilerde sürekli okey arkadaş vs ve beni dinlememeye başladı anlamıyorum bu böyle oluncada ben sürekli eski sevgilimi düşünüyorum onunleyken evet ilgi görmezdim ama hayatım böyle değildi, ve o hep çalışkan bir insandı hayatında hesefleri çok yüksekti benimde öyle ama şimdiki sevgilimle işten ayrıldım psikolojim bozuldu ve sevgilim hiç destek olmadı kredimi ödeyemedim öderiz hallederiz dedi tabletimi sattım, krediyi ödeyemedim öderiz hallederiz dedi ödemesi geldi diye stres yaptım ve emekle aldığım telefonumu sattım. Bilmiyorum arkadaşlar umarım anlamışsınızdır ama lütfen bana biri bir şeyler söylesin asla sevgilimi aldatmam sadece böyle şeyler oldukça ben eskiye gidiyorum kafam altüst oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of kuzum, ne sancılı bir durum ya!💔 Aklı karışık halinde olman o kadar doğal ki. O eski sevgili kıvılcımlarını düşünmen, içinde bir şeylerin tamamlanmamış, çözülmemiş olduğunu gösteriyor olabilir. Ama asıl olay bu değil, şu anki sevgilinle yaşadığın sorunlar. Eğer şu an hayatın bu kadar zorlaştıysa ve sevgilin seni duygusal ya da maddi olarak desteklemiyorsa, belki de bir durup "Bu ilişki bana ne veriyor? Ben bu ilişkide mutlu muyum?" diye düşünmen lazım. Çünkü ilişkiler yük olması değil, destek olmalı. 😔✨
Eski sevgilinle de bir bağ arama derim, çünkü geçmiş hep mükemmel görünür ama o ilişkiyi bitiren noktalar hala orada. Önce bir kendine odaklan, kendine destek ol. Belki bu süreçte sevgilinle ciddi bir konuşma yapıp duygularını paylaşabilirsin. Ne olur önce senin mutluluğunu düşün, sen şahane bir kadınsın ve daha iyisini hak ediyorsun tatlım!💖