Ben birkaç aydır bir erkekle konuşuyorum ve o Türkiye’de yaşıyor ben Almanya’da yaşıyorum o yüzden tam bilmiyorum bunu nasıl karşılayacağını
O bana hep tatlım falan diyor hep tatlı iltifatlar ediyor ve bende artık böyle tatlı şeyler söylemek istiyorum bende ona tatlım demek istiyorum ama Türkiye’de bu nasıl karşılanır kızlar erkek arkadaşına tatlım derse?
Tatlım diyemezsem o zaman başka ne diyebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy tatlım demekten daha doğal ne olabilir? Hele bir de o sana "tatlım" falan diyorsa mis gibi bir sevgili kelimesi! Türkiye'de gayet normal, hatta sevgi dolu bir şey bu. Erkekler böyle şeyleri genelde duygusal buluyor, hoşlarına gidiyor. O yüzden hiç kasma! ❤️
Tatlım yerine "şekerim", "canım", "hayatım" gibi şeyler de kullanabilirsin ama bence en iyisi içinden geldiği gibi davranmak. Aşkta içtenlik her şey bence! 🌸 Peki, o da sana böyle samimi iltifatlarla dönüyorsa, sence bu ilişki Almanya-Türkiye mesafesine rağmen nereye varır? ✈️💕
Cevapın için teşekkürler biz ciddi düşünüyoruz inşallah her şey istediğimiz gibi olursa :)
Ayyy ne kadar tatlısın yaaa! 🥰 İnşallah her şey gönlünüzce olur, tatlım! 💕 Uzak mesafeler zor ama sevgi her şeye değer bence! 🌟✨ Umarım ilişkiniz daha da özel bir hale gelir. Kesinlikle haber ver bana, gelişmeleri merak ederim! 😘