Napiyim sizce pls?

Önçelikle bu anlattıgımın üzerinden 1 yıl geçti okuldayız ve kız arkadaşımın yanına geçti daha sonra tanıştık felan gülümsedi bana ve samimileştik 5 gün sonra benim yanıma geçmek istedigini söyledi ve geçti kız sürkli konuşmaya çalışıyordu soğuk yaptım felan biraz daha sonda aniden bana bakıp şişe ye 3 sayısıyla başlayan şeyi yaptı ben tırstım biraz daha sonra 1 kız geldi grup kurduk arka dörtlü olarak 2 erkek 2 kız ve nerdeyse her konuda ama her konuda bu kız beni destekkiyordu hani aklınıza gelebilceginiz her konuda ve ben mal gibi bu kızı çok kötü zorbalıylrdum malım yani ama kız hala beni seviyordu ve okul dışındada konuşutorduk felan filan public gruplara giriyorduk 2 miz eğlençesine ve herkes bizi shipliuordu ama ben her zaman soğuk yapıp zorbalıylrdum kızı ama kız her zaman affediyoedu ve kızla 5. Ayın sonunda aramız açıldı ve birbirimizi engelledik felan brn bunun üstüne çok fena kötülük yaptım kız ağladı felan ama çok kötü ben tabi kendimi yine affettirdim özür dilerim felan dedim birdaha olmaz drdim ama bu kızı kırma olayı 5-8 kere oldu kız bana 8 kere şans verdi ayriyetten kız bana 1 kere kötü bir şey yaptı ve kız 1 gün boyunca özür diledi öyle affettim ayriyetten 1sevgili yaptı ve gözüme soka soka bana souyordu herşeyi ve bir üst sınıfa geçtik ama kızla en küçük bir sohbetimiz olmadı sonavlar kelebek oldugundan dolayı aynı sınıfa düştük onla beraber ve sürekli sınav yapmak yerine bana bakıyodu brn bilerek bakmıyordum ayriyetten biz ilk tanıştıgımdada bana bakıyordu her zaman bende bana bakma diyordum oda gözüm kayıyo benim diyordu aramızda küçük bir şaka haline gelmişti bakma mevzusu ve tenefüslerde felan bahcede felan bana bakıyo felan gerçekgen pişmanım napmalıyım söyleyin

Napiyim sizce pls?