merhaba arkadaşlar sevgilimle 2 yıldır sevgiliyim ama çocukluktan beri sokakta büyümüş biri bende tam tersi ev kızıyım sokakta büyümüş ve sokağa çok alışık biri 2 yıldır ben elimden geldiğince uzaklaştırmaya çalıştım onu eskiye göre baya iyi sadece ara ara sorunlar oluyor çıkmak istiyor fazlasıyla benden izinsiz çıkmıyor geçen gün konuşurken annesi bile benden izin aldığını duyunca şaşırdı aferin kızım böyle devam falan dedi fabrikada çalışıyor 19 yaşında şu an mesela bazen canı istemediği zaman işe gitmiyor bide çok kaygısız daha doğrusu tam emlakçılık ticaretle uğraşacak bi insan ilerde yapmak istediğide o zaten askerden sonra ama kaygısızlığı ve sokağa olan düşkünlüğü beni çok korkutuyor açıkçası sizce korkmalımıyım daha fazla devam etmeden bitirmelimiyim baya düzeldi eskiye göre baya iyi ama ben çok yıprandım onu düzelticem diye sizce devam etmelimiyim bu yolda yoksa bitirmelimiyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır olmaz bence..
neden
Uyuşturucu yoksa, suç işlememişse, kriminal bir kişilik değilse çokta güzel olur. Hayatın zorluğunu görmüş be ayakta kalmış erkek dağ gibidir abicim
babası zaten çok küçükken bırakıp gitmiş 14 yaşından beri çalışıyor sanayide uyustrucu falanda vardı ama benle sevgili olduktan sonra temizlendi ve bıraktı
suç işlememiş bu zamana kadar
Uyuşturucu çok ciddi bir durum abicim. Benle sevgili olduktan sonra dediğinde bu şartlı sevgi olur ki çokta risk alınacak bir sevgi türü değil. Siz evlendiğinizde, çok mutlu anlar olacağı gibi çok stresli süreçlerde yaşayacaksınız. O zaman ne olacak? Yeniden mi başlayacak? Uyuşturucu kısmı risk. Ben o konuda gördüklerimden sonra kefil olmam :)
abi zamanında çok tartıştık bilerek ayrılıp 2 ay ayrı kaldım sırf deneme amaçlı ama geri dönmedi
Abicim senin sevdiğin. Tabiki bizler senin kadar tanıyamayız. Zan ilede sana yanlış fikir vermek istemem. İnşallah mutlu olursun. Burada net olan 14 yaşından beri çalışan bir erkeği , kolay kolay hayat dertleri yıkamaz. Allah mutlu etsin diyelim :)
teşekkür ederim abi yardımın için yinede
Bence olur, senle tanışınca daha da iyi oldu anlattığına göre
evett benden önce bambaşka bi insandı biz sevgili olduktan sonra toparlandı
Senin sayende toparladıysa sana bağlanmıştır, değer verir. Şiddet uygulamıyorsa değer verdiğini belli ediyosa olur
şiddet yok saçlarımı severken bile elleri titriyor bana dokunurken
Ben biraz maço ama değer veren biri beklerdim ama öyle yapıyosa aşırı bağlanmıştır değer veriyordur.
evettt öyle onun yanındayken içimde kelebekler uçuşuyor içimdeki küçük kızda ona çok aşık sadece ben değil yani ama korkularım var
Cins kedi ile tekir ilişkisi
evett gerçekten öyle şxçwşsşwçös
1 kap mama 1 kap su koyalım lütfen
ne alaka ya
Uyuşturucu sabıka falan varsa kaç
sabıka yok
Uyuşturucu var galiba. Varsa olmaz
eskiden 19 yaşında zaten 15 yaşında sanayide çalışırken bilmeden kulanmışlığı var
Bilmeden değildir o da sana öyle demiştir bence. Benim nişanlım da öyle sanayide çalışıyo biz de ben 16 yaşındayken tanıştık. Sanayide staj yaptım ben lisede. Sanayi çok pislik bi yer. Bakıp bırakmışta olabilir ki zaten sen olsan sen de bakardın o yaşta. Yoksa ne bilmeyecek sanayideki 15 yaşında çocuk 40 yaşında memurdan daha fazla şey bilir. Ben de sigaraya staj yaptığım dönemde başladım dffjdh
evlimisiniz şimdi
Nişanlıyız daha
anladım inşallah evlenip çok mutlu olursunuz
Uyum şart.
Olmaz.
Olmaz
Olmaz