Ex'ime yazmalı mıyım lütfen yardımcı olunnnn?

Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana bizim uzak mesafe ilişkisiydi sanaldan tanıştık kısaca 1,5 yıl sürdü gerçekten çok sevmiştim o da çok sevmişti hissettiriyordu başlarda her şey çok güzeldi sürekli konuşurduk her gün her gece beraber uyur beraber uyanırdık konuşacak bir şeylerimiz olurdu ama ne olduysa 4 5 ayın sonunda bana yazmamaya başladı bahaneler üretmeye başladı sonra tartışmalar falan başladı ilişkimiz toksikleşmeye başladı her gün konuşan biz artık günaydın iyi gecelere dönüşmüştü konuşmalarımız ben hep lütfen günde yarım saat da olsa konuşalım arayayım duyayım sesini diyordum sürekli dışarıdayım ailemle oturuyorum diyordu ailesi ile ne bileyim arkadaşı ile elbette takılabilir ama günde yarım saat bile araması yeterliydi ben 7 24 konuşalım edelim demiyorum asla ama o sürekli ailemle oturuyorum diyip geliştiriyordu artık konuşmaya konuşmyaa araya soğukluk girdi iki yabancı gibiydik ama sevgiliydik ikimiz de bitiremiyorduk ilk başlarda hep evlenelim vs diyordu son zamanlara doğru evlenen hiç bir erkeği mutlu görmedim evlilik korkutucu bir şey demeye başladı artık her şey üst üste gelmeye başladı ikimiz de yıpranmaya başladık ben bitirmeye çalıştım ilkte belki farkına varır düzeltir bazı şeyleri kaybetme korkusu yaşar dedim ama asla bana yolun açık olsun dedi bende gerçekten bu kadar mı bana her şeyi düzeltebiliriz demek gerekmşyor muydu ben severek ayrıldım sonuçta dedim bana kararına saygı duyarım dedi olmuyor daha fazla uzatmanın anlamı yok dedi öyle bitirdik ama yarım kalmışlık var içimde ya çünkü biz hiç buluşmadık realda ama gerçekten çok sevmiştim hâlâ da seviyorum ve benim ilk sevgilim bana çok şey kattı aslında çokiyi bir insan ama beraber yapamadık üzerinden 16 gün geçti ayrılalı bugün sürekli aklıma geliyor 2 3 gündür sürekli rüyalarıma giriyor bu bir işaret mi engeli de kaldırdım bugün içimde pişmanlık var bana realda olsaydık her şey güzel olurdu demişti
Güncellemeler
1 yıl
Biraz uzun oldu kusura bakmayın buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim
Ex'ime yazmalı mıyım lütfen yardımcı olunnnn?