Sevgilim ilk zamanlar çok ilgi gösteriyordu 1 aydan beri sevgiliyiz ama artık ilgisi yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Bi yere gitme diyorum yok ne var ki diyor, sadece bana söylediği kelime bitanem, gülüm ve kuzum kelimesini kullanıyor. Durum güncellemesi yapıyor (evden çıkıyorum, şuraya gidiyorum vs gibi) bi de akşam telefonla 20 dk benle konuşuyor başka da yok. Bana ilgi göstermiyosun deyince de ben suçlu oluyorum sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor sizce o mu haklı ben mi haklıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. İlişkilerde ilgi ve iletişim, her iki tarafın da kendini değerli ve güvende hissetmesini sağlayan önemli unsurlardır. Ancak herkesin sevgisini gösterme ve ilgi gösterme biçimi farklı olabilir. Bu durumda, ikinizin de bakış açısını anlamaya çalışmak önemli.
Sevgilinizin Perspektifi:
• Sevgiliniz, sizinle ilgilendiğini ve temel sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyor olabilir (günlük durum güncellemeleri, akşam telefon görüşmesi gibi).
• İlgi talebinizi sürekli bir beklenti ve baskı olarak hissediyor olabilir.
Sizin Perspektifiniz:
• İlk zamanlardaki yoğun ilgi ve romantizm, zamanla yerini daha dengeli bir rutine bırakmış olabilir ve bu durum sizi endişelendiriyor olabilir.
• Onun sevgisini ve ilgisini daha yoğun ve farklı şekillerde görmek istiyor olabilirsiniz.
Haklı Kim?
Bu bir “haklı-haksız” meselesi değil, daha çok ihtiyaçların uyuşmaması meselesi. Siz daha fazla duygusal yakınlık ve ilgi bekliyorsunuz; o ise şu an gösterdiği ilginin yeterli olduğunu düşünüyor olabilir.
Ne Yapabilirsiniz?
1. Açık ve Sakin İletişim: İhtiyaçlarınızı suçlama veya eleştiri olmadan ifade edin. Örneğin, “İlk zamanlardaki gibi daha fazla vakit geçirdiğimizde kendimi daha değerli ve mutlu hissediyorum” gibi cümleler kurabilirsiniz.
2. Onun Bakış Açısını Anlamaya Çalışın: Belki de yoğun bir dönemde veya kendi içinde bir şeyleri dengeliyor olabilir.
3. Ortak Çözüm Arayın: İkinizin de mutlu olacağı bir ilgi dengesi kurmaya çalışın.
4. Kendi Mutluluğunuzu İhmal Etmeyin: İlişkiden bağımsız olarak kendinize keyif veren şeylere odaklanmak, ilişkinize daha sağlıklı bir yaklaşım geliştirmenizi sağlayabilir.
Eğer bu konuşmalar sonuç vermez ve sürekli bir anlaşmazlık hissederseniz, ilişkinin dinamiklerini yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Önemli olan, ikinizin de bu ilişkide mutlu ve güvende hissetmesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir yere gitme demek, onu kontrol etmeye çalışıyorsun anlamına gelir. Sevgilinin senden başka da bir sosyal hayatı ve kendine ait bir alanı var. Ailesi var, arkadaşları var. Kadınlar ilgi bekler, bu çok normaldir. Ancak bu ilgi gösterme şekli, erkeğin diğer taraftaki sosyal hayatını etkiliyorsa burada ilişkiden mutluluk ve denge beklemek mantıksız olur. Kendi dürtülerinden dolayı aşırı sıkıpta ilişkiyi toksik hale getirme. Sonunda kaybedersin ve yine erkeği suçlarsın.
09 Yorumla
Soran1 yılHayır ben onun arkadaşlarına nereye gittiğine karışmıyorum fakat arkadaşlarıyla 3-4 saat geçirip benle 1 saat bile geçirmesine kızıyorum
Soran1 yıl4 gün oldu 10 günde 1 buluşuyoruz
- 1 yıl
O zaman birbirinize uygun değilsiniz. İlişkide beklentiler ve frekans farklı. Kendine daha uygun birisini bulmalısın demekki. İlişkide sadece dış güzellik insanı mutlu etmez. Dürtüsel olarak tatmin olmak ile sürdürülebilir mutluluk arasında çok fark var. Hele hele de ilişkide sana uygun birisini, ben bunu yola getiririm diye hırs yapmak, insanın sadece kendisini mutsuz eder. Boş şans dilerim abicim. Mutlu olman dileğiyle
Soran1 yılSadece sabah günaydın mesajı gün içi durum güncellemesi yatış zamanı da 20 dk telefonla konuşuruz bizim ilişkimiz bu
- 1 yıl
Abicim burada suçlu yok. İlişkide beklentiler farklı. Her insan farklı kişiliktedir. Benzer olanlar oluyor işte bu da ilişkide uyumu yakalamaya, beklentileri karşılamaya yardımcı oluyor. Suçlu aramadan, kimse kimseyi daha fazla üzmeden kendine daha uygun birisini bulmalısın. İleride bu durum devam ederse, vazgeçmen zor olur.
Soran1 yılAnladım öyle olcak galiba ben biraz sakin ve ilgi isteyen yapıdayım o da daha hırçın ve umursamaz bi kişilik
- 1 yıl
Bir insanın kendisinden başka hiçkimse daha iyi tanıyamaz. Kendini tanıyorsun ve analiz et. Sadece bugün için değil, ilişkiler 2-3 aylık ya da dönemsel kurulmaz. İleride ne olacak? Seni mutlu ve huzurlu eder mi? Vs vs.. bir çok düşünmen gereken kısım var. Hadi kolay gelsin. Mutluluklar
Soran1 yılTek cevap:evlensem bile boşanırım şu durmda
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay resmen ilişkiyi detektörle analiz ediyoruz burada! 😅 Ama üzülme, bu hisler aşkta hep olur. İlk zamanların heyecanı yerini daha sakin bir sevgiye bırakmış olabilir, bu kötü bir şey değil aslında. Ama senin ilgiye olan ihtiyacın da çok haklı bir duygu, sonuçta aşkta ilgi şarj etmezsek pilimiz biter, değil mi? 💔
Bence sen sevgiline açıkça ve tatlı bir dille hislerini anlat. "Beni böyle hissettiriyorsun" gibi konuşmak daha etkili olur, çünkü suçlama gibi algılanmaz. Belki senin nasıl hissettiğinin farkında bile değildir, erkek işte, bazen anlamakta zorlanıyorlar 💁♀️ Peki bu durumların üstesinden nasıl geliyorsun, benzer şeyler yaşadın mı? 😇🦄03 Yorumla
Soran1 yılAnlamaz ki direk istemiyorsan bırak dicek
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy o kadar anlayışsız olamaz ya, dur bakalım! 😱 Erkekler bazen kafa karışıklığı şampiyonu olabiliyor. Ona tatlılıkla duygularını anlattığında direk "istemiyorsan bırak" diyorsa zaten kırmızı alarm resmen! 🚨 Ama boş ver, böyle şeyler yaşandı mı? Tabii yaşandı! Hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden. 💕 Seni hak eden birisi, hislerini önemsemeli tatlım. 😘✨ Unutma kurban aşk biziz! 🌹
Soran1 yılBugün mesela sanki askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim ne bu sabah sabah gözümü daha yeni açtım dedi sen hep ilgi ilgi istiyorsun diyor bana
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak dur ayrıl
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılCocuk haklı rahat bırak, 7/24 senınle konusacak hali yok
13 Yorumla
Soran1 yıl7/24 benle konuşmyor ki zaten
Soran1 yılArkadaşlarıyla 3-4 saat benle 1 saat vakit geçiriyor
Soran1 yılBugün benle askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım noluyor yaaa dedi
1 yılHaksızsın onu kontrol ederek üstünlük sağlamış olacaksın hiçbir erkek kabul etmez.
02 Yorumla
Soran1 yılÜstünlük değil yeri gelir o beni kısıtlar yeri gelir ben onu kısıtlarım geçen erkek kankam olsa naparsın dedim hiçbişey yapmam diyor, telefonu yüzüne kapatsam nolur dedim sakinliğimi korur senin aramanı beklerim sonra sen aradıktan sonra ben de senin yüzüne kapatırım dedi.
Soran1 yılBugün sınava girdim soğuk bi günaydın mesajı yazmış ben de askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım dedi noluyor sabah sabah diyor bana üzdü beni bu şekilde😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBaşkası vardır emin olabilirsin… Defet uzatmadan. Asla çekme.
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum eskiden hemen görüldü atardı şimdi sürekli çevrimiçi yazıyorum 1 dk sonra falan görüyor hemen görüp yazmıyor
Soran1 yılErkek kankam olsa naparsın dedim hiçbişey yapmam diyor, telefonu yüzüne kapatsam nolur dedim sakinliğimi korur senin aramanı beklerim sonra sen aradıktan sonra ben de senin yüzüne kapatırım dedi böyle bi şey olabilir mi yaaa
Soran1 yılSadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi gösterilmez kiii
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilisini/karısını s*kemezsn başkasına gider demiş atalarımız
01 Yorumla
Soran1 yılBen muhafazakar biriyim sadece bebek gibi severim yanağından öperim bi de sarılırım başka bi şey yok
Toksik ilişkiye doğru gidiyor yakında seni ghostinglemeye de başlar
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle olucak hep zeytinyağı gibi üste çıkıyor
Soran1 yılMesela bugün sen benle askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi gösteremem daha gözümü yeni açtım bismillah dedi
Soran1 yılSadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor
Soran1 yılBen mi suçluyum o mu bazen hata bende diye düşünüyorum onu çok mu sıkıyorum diye ama normal yani sabah günaydın durum güncellemeleri yatarken de telefonla arıyor o kadar
1 yılAyrilik korkun yoksa , aynisini yap.
18 Yorumla
Soran1 yılKaybetme korkum yok daha önce daha kötülerini yaşadım 1 aylık ilişki bana koymaz
- 1 yıl
Ozaman aynisini yap , pesine dusme.
Soran1 yılBugün sanki bana askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım dedi noluyor sabah sabah dedi
Soran1 yılBeni üzdü bu durum bi de bugün sınavım var biraz güç almak istedim sadece
- 1 yıl
Gozunu acar acmaz bende sinir olurum , yalan yok. O yuzden diyorum , cok pesine dusme. Baktin o pesinde gelmiyor demeki gerek duymuyor. Ayrilirsin
- 1 yıl
Sinav icin kolay gelsin , Allah yardimcin olsun ♡♡
Soran1 yılAnladım sinir olcak bi durum yok prtalıkta aslında sanki normal arkadşımmış gibi konuşuyor eskiden prensesim derdi o da bitti
Soran1 yılSadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor
Ilgi gostermiyor derken ne yapmaliki ilgili olsun?
09 Yorumla
Soran1 yılYani eskiden güzel sözler söylerdi şimdi söylemiyor
Soran1 yılSadece bitanem canım kuzum gülüm demekle
Soran1 yılSabah günaydın mesajı atar, gün içi durum güncellemesi yatış zamanı da 20 dk telefonla konuşuruz bizim ilişkimiz sadece bu
Soran1 yılNapmalıyım sizce
Soran1 yılSabah günaydın mesajı atmış bana soğuk davrandı gibi geldi müşteri hizmetleri gibi resmi mesaj attı ben de sanki askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım noluyor sabah sabah diyor 😔 üzüldüm
Soran1 yılİşe gitcek mesela 3'te evden çıktışını bile haber vermedi bugün
- 1 yıl
Nerden arattın
- 1 yıl
Söyle
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkılmış senden bence sevmiyor seni ve aldatıyor da olabilir
032 Yorumla
Soran1 yılBunu düşünmüyor değilim ama bizim ilişkimiz çok taze daha 1 ay oldu
Cevap sahibi1 yılAahh sen benim sevgilim olsan var ya ilgiye sevgiye romantizme sürprize aşka şefkate boğardım seni
Soran1 yılİşte o da ilk baş benim adımı boğaz köprüsüne yazdırıcam dünyanın önünde sena diz çöksem bile az derdi ama sonuç şimdi ağzından kelimeleri çatalla alıyorum😂
Soran1 yılErkek kankam olsa naparsın dedim hiçbir şey dedi geçen bana
Cevap sahibi1 yılAyrıl bence ya bu ne böyle bırak onu gel bana bak pişman etmem seni unuttururum onu sana sonradan asla onun gibi de değişmem
Soran1 yılKlasik erko işte sen de maşallah koştun bana
Cevap sahibi1 yılÇok ciddiyim şaka yapmıyorum
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yıl35 günden beri bi çiçek bile alınmadı bana ben ona kek götürdüğüm halde 😔
Cevap sahibi1 yılYaaaa kıyamam sana ben
Cevap sahibi1 yılBen olsam sürekli çiçek çikolata sürpriz 🙂
Soran1 yılO da kıyamıyodu ilk baş sonra yüzüme bakmıyor artık
Soran1 yılTabi tabi sürekli çikolata sürpriz
Cevap sahibi1 yılMutlu etmek yüzünü güldürmrk için elimden geleni fazlasıyla yapardım
Soran1 yılO da öyle diyordu bana ama şimdi ağzından kelimeleri çatalla alıyorum
Soran1 yılŞu an senle konuştuğumu bilse söylesem bile kıskanmaz banane der gawar mıdır nedir
Cevap sahibi1 yılBen öyle değilim diyorum yeminle değilim inan bana lütfen Kur'an-ı Kerim'i getir el koyup yemin ederım
Soran1 yılYa bırak Allah aşkına
Soran1 yılO da söz verdi bana
Soran1 yılUyucam dedi şu an bile çevrimiçi mesela gerçekten erkekler Allah belanızı versin
Cevap sahibi1 yılYeter ki sevgilim olsun dediğim gibi ilgiye sevgiye romantizme sürprize aşka şefkate boğarım onu
Soran1 yılBul o zaman
Cevap sahibi1 yılYa bak her erkek bir değil lütfen yapma böyle siz kızların en büyük yanlışı hatası ne biliyor musun her erkeği bir tutmanız şimdi bu bencil herif böyle diye beni de onun gibi sanıyorsun hâlbuki tanımıyorsun beni henüz tanısan bi şans versen göreceksin öyle olmadiğmi hatta iyi ki tanımışım seni bile dersin
Soran1 yılAynen 3 gün sonra başlarsın cinsellik konuşmaya
Cevap sahibi1 yılLütfen bi şans ver bana göreceksin pişman etmeyeceğim seni
Cevap sahibi1 yılYa saçmalama ne cinselliği
Soran1 yılAlkol sigara var mı
Soran1 yılUzak mesafe yapamam ben daha burnumdakini çözemedim
Cevap sahibi1 yılSigara var alkol yok uzak mesafe ben de istemiyorum zaten
Soran1 yılTamam ama sev var benim sen başka kapıda bul nasibini
Cevap sahibi1 yılHala sevgilim diyorsun şuna ya pes doğrusu cidden tamam sen bilirsin ne diyim
Soran1 yılNapayım ayrılcam zaten böyle devam ederse o da fırsat bekliyo ayrılmak için
1 yılSana olan sevgisi bağı azalmış
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle görünüyor bugün sanki askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana hep ilgi ilgi gösteremem daha gözümü yeni açtım bi dur dedi
Soran1 yılŞimdi de 1.5 saat önce uyucam dedi ama son görülmesi 15 dk önce
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılİlgi göstermeyen erkekten olmaz
050 Yorumla
Soran1 yılPeki bunu ona nasıl dile getirebilirim
- 1 yıl
Tek kelimeyle şöyle dile getireceksin ben ilgi istiyorum ilgilenmiyecek isen ilgilenecek olan çok diye kıskandıracaksın.
Soran1 yılBugün askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da sabah sabah ne bu daha gözümü yeni açtım dedi sen hep ilgi ilgi ilgi istiyorsun diyor bana
Soran1 yılDün arkadaşlarıyla balık tutmaya gitmiş 3-4 saat onların yanında kaldı bana gelince ayarlarız günler çuvala mı girdi diyor
Soran1 yılSadece bitanem, canım, kuzum, gülüm demekle ilgi mi veriliyor size soruyorum
- 1 yıl
elbette ilgi istiyorum diyeceksin ben çünkü bir bayanım bayanlarda çiçek gibi sevgi ister su ister ilgi ister diyeceksin
- 1 yıl
Hayır
Soran1 yılSadece Sabah günaydın bitanem diyor gün içi durum güncellemesi yatış zamanı da 20 dk telefonla konuşuruz bizim ilişkimiz hep böyle başka bir şey de yok
Soran1 yılSizce nasıl
Soran1 yılHaftada 1 gün de buluşuruz
- 1 yıl
Valla sen hayatına yön ver ne diye bilim ki
Soran1 yılSizce? fikir alabilir miyim
- 1 yıl
Fikrim ayrılarak uzaklaşacaksin sen değil onu peşinde kosturacaksın
Soran1 yılİlk zamanlar çok peşimden koştu şans verdim elde edince bitti galiba sevgisi bana
Soran1 yıl1 aylık ilişki de de ayrılırsak peşimden gelmez ki geri döner mi ayrılsam bile
- 1 yıl
Öyle olur eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermis
Soran1 yılDeğer de vermedim aslında sadece değer görülmek istiyorum ama o bunu gün geçtikçe azalttı
- 1 yıl
Uzaklaş
Soran1 yılUzaklaşırsam nolucak kendisinin de canını yakmak istemem açıkçası
- 1 yıl
senin canın yanıyor ama olsun benim canım yansın diyorsan devam et
Soran1 yılBen alıştım ilk 3 ay karşımdaki insanı pek tınlamam bile fakat durumlar bu ilgisi azaldı gibi bana karşı
Soran1 yılKim haklı ama burada
- 1 yıl
Azaldiysa seni aldatır bunu biliyor musun
Soran1 yılValla bana söz verdi ama ben onda şunu sezdim önceden mesajlarıma aniden cevap yazan adam şimdi çevrimiçi olduğu halde 1 dk sonra falan bakıyor
- 1 yıl
1 dakika fazla uzun zaman değil
Soran1 yılEvet değil ama bunu sürekli yapması benim dikkatimi çekti yani
- 1 yıl
Ola bilir uzun zaman sonra cevap verirse o zaman dikat çeke bilir
Soran1 yılBazen öyle de yapıyor
Soran1 yılBen ilgi istiyorum beni görmeye gelsin, bana çiçek alsın sevsin
- 1 yıl
Tabiki ilgi ayrı bir önem
Soran1 yılSadece mesajlarının bitiminde bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi olur mu?
- 1 yıl
Olmaz
Soran1 yılBi çiçek bile almadı 35 günden beri
- 1 yıl
Yazıklar olsun
Soran1 yılKime😂
- 1 yıl
35 günden beri çiçek almayan o kişiye
Soran1 yılGeçen hafta benim erkek kankam olsa naparsın dedim hiçbişey yapmam dedi, sinirlendiğimde telefonu yüzüne kapatsam nolur dedim sakinliğini korur aramanı beklerim sen aradıktan sonra ben de senin yüzüne kapatırım dedi
Soran1 yılBu ne demekkkk
Soran1 yılTam bi taş fırın ekmeği işte ben ona kek yaptım götürdüm oysaki neden çiçek almadın deyince de sen hep maddiyata bakıyosun ne gerek var böyle şeylere diyor
- 1 yıl
Kısasa kısas yaparım demiş açıkçası yani benden sana hayır yok diyor zaten açık açık
Soran1 yılAh ahh bi şey istemedim sadece sevilmek istemiştim yaa😔😔
- 1 yıl
Herkes sevmeyi bilemez
Soran1 yılO zaman evde kaldı
Soran1 yılO zamanki konuşmaları beni sinir etti gece dışarı çıksam naparsın dedim hiçbi şey yapmam dedi bana
Soran1 yılErkek kankam olsa naparsın dedim hiçbişey dedi gawat mıdır nedir
- 1 yıl
güzel kardeşim
Soran1 yılBuyur
- 1 yıl
Evet gawat bu şahıs
Soran1 yıl😂öylece maalesef
- 1 yıl
maalesef
ondan olmaz zorlama
216 Yorumla
Soran1 yılOna bunu nasıl söylemeyeliyim ilgi meselesini
Soran1 yılBugün mesela sanki benle askerlik arkadaşınmış gibi konuşuyorusun dedim
Soran1 yılSabah sabah ne bu böyle dedi sen her zaman ilgi ilgi ilgi istiyorsun diyor
Soran1 yılAma arkadaşlarıyla 3-4 saat dışarda eğlenmesini biliyor bana gelince canım ben dışarı arkadaşların yanına gidiyorum diyor ben de tamam diyorum ne diyeyim
Soran1 yılBazen çevrimiçi oldığu halde mesajlarıma aniden görüldü yemiyorum 1 dk sonra falan görüldü ayıp yazıyor
Soran1 yılÖyle mi yapayım
Soran1 yılDaha çok soğur
Soran1 yılBazen hatanın kendimde olduğunu düşünüyorum sadece sabah günaydın gün içinde mesaj yoluyla durum güncellemesi yatarken de konuşmak bu kadar bizim ilişkimiz
Soran1 yılBana kızdı zaten bugün ben onun arkadaşlarına vs de karışmıyorum arkadaşlarıyla dün 4 saat vakit geçirdi benle hiç 4 saat vakit geçirdiğini bilmem
Soran1 yılSöz verdi bana, beni kendinden soğutarak aklı sıra ayrılma suçunu bana arıcak işte ne beklersin erkek
Soran1 yılFikir istiyorum
1 yılSıkma adamı daha 1 aylıksın
023 Yorumla
Soran1 yıl1 aylığız ama sıkmıyorum arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor, çalışıyor sadece sabah günaydın mesajı, gün içi durum güncellemesi, yatış zamanı da 20 dk arama o kadar yani
Soran1 yılHaftada 1 gün buluşuyoruz o da 1-2 saat anca oluyor
- 1 yıl
Yani çok değilmiş iyi ;)
Soran1 yılBugün bana askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım bisnillah sabah sabah ded
- 1 yıl
Azmış
Soran1 yılNe gibi bence benden sıkıldı
- 1 yıl
Hahah yani sevgiliyseniz göstermeli bence
- 1 yıl
O arkadaşla k istiyorsa mesafeli dursun
Soran1 yılGöstermeli ama gün içinde sadece durum güncellemesi yapıl o şekilde konuşuyoruz buraya şuraya gidiyorum vs gibi evlerimiz 15-20 dk'lık mesafede gelsene benim yanıma be adam
- 1 yıl
İşin zor😀
- 1 yıl
Varlık içinde yokluk çekiyorsun üzüldüm
Soran1 yılGerçekten ya haftada 1 buluşalım özleyelşm birbirimizi dedi ama böyle de ben soğuyorum
Soran1 yılSence ilk yazdığım mesaja göre bizim ilişki normal mıı
Soran1 yılYoksa bende mi sorun
- 1 yıl
Bence seninkinde sorun vsr
- 1 yıl
Tkp at bana konuşuruz
Soran1 yılİşte sıkıldı benden
- 1 yıl
Bilemicem ;)
Soran1 yıl35 günden beri insan bi hediye almalı bi çiçek bi şey ben ona kek yaptım götürdüm
- 1 yıl
Yaz bana konussşuruz
Soran1 yılGizli üye
- 1 yıl
Açtım tkp et ben dönerim zaten
- 1 yıl
Bekliypruuuum
1 yılAyrıl
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılcam böyle giderse bi şey diyorum hemen üste çıkıyor hep ben özür diliyorum onun özür dilediğini hiç görmedim
Soran1 yıl35-40 gün oldu kek yaptım götürdüm 1 kere bile bana hediye almadı
1 yılsıkılmıştır.
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum önceden çok ilgiliydi şimdi hiç yok
Soran1 yılBugün sabah günaydın mesajından sonra sen sanki benle askerlik arkadaşıymışım gibi konuşuyosun dedim o da dedi ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor daha gözümü yeni açtım dedi
ozelınız oldu mu
06 Yorumla
Soran1 yılHayır olmadı sadece elimi tuttu, yanaktan öptü, bi de sarılmak o kadar
Soran1 yılBen muhafazakar biriyim yapamam
Soran1 yılBu bile fazla bana ama izin veriyorum
Soran1 yılBen öyleyim helalim olmadan aslaa
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri