Geçenlerde kitap bakmak için girdiğim bir mağazada reyonların orada 3 tane keko görünümlü çocuklar vardı
Ben kitaplara bakarken sevgilim korkmuş olacak ki
Elimden tutup hemen çocuklara bakma dedi ve elimden tutup kafasını eğerek o önlerinden geçti tanıyıp tanımadığını sorduğumda da sadece öyle insanların tehlikeli olduğunu ve zarar vere bileceklerini söyledi
Oysaki ben bir yan gözle bakmaları sonucu onları yerden yere vurabilecek kapasiteye sahip biriydim
Sizce ayrılmalı mıyım?
Sevgilim:1.80, 90 kilo
Ben: 1.60, 55 kilo
Ben kitaplara bakarken sevgilim korkmuş olacak ki
Elimden tutup hemen çocuklara bakma dedi ve elimden tutup kafasını eğerek o önlerinden geçti tanıyıp tanımadığını sorduğumda da sadece öyle insanların tehlikeli olduğunu ve zarar vere bileceklerini söyledi
Oysaki ben bir yan gözle bakmaları sonucu onları yerden yere vurabilecek kapasiteye sahip biriydim
Sizce ayrılmalı mıyım?
Sevgilim:1.80, 90 kilo
Ben: 1.60, 55 kilo
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence ayrıl, çocuğa akıllı kız lazım.
Bu kızın kriteri boy pos tip sonra karakter geliyor o yüzden külliyen kelime israfı knk yazma boşuna
Akıllı kız öyle mi?
Metrobüste eve dönerken adamın biri tarafından taciz edildiğimde bana dönüp ne yapabilirim demişti
Beter ol tipe göre sevgili seçen sensin ben aynı durumda metro seyir halindeyken camdan aşağı atardım biri sevgilimi taciz etse ama sevgilinde boy fazla yürek yok senide sevmiyor
Bunu anlayamanlar var sizin anlamanız beni mutlu etti açıkçası sevip sevmediğini bilmiyorum emin değilim
Ayrıca size de teşekkürler
Hala emin değilim diyorsan aristokratımsı haklı yarın biri sana yanında tecavüz etse izler bu
Sen kocalık yaparsın artık
İş başa düştü artık
Dişil enerjini kaybetmede
Erkeklik şiddetle mi çözülüyor aslan parçası
Hayır ama korkması birşeyi gerektirmez
Normal olanı yapmamış ama kavgada aramamış ayrılma sebebi olduğunu sanmıyorum
Ayrıca muhtemelen 18’den küçüksün ergen ergen kpnuştuğuna göre
Kavga tabiki hoş bir şey değil bunun bilincindeyim ama korumacı değil bunu tek bir olayla özetleyemem bir çok kez böyle durumlarla karşılaştık ona çoğu kez laf geldiğinde ben koruyorum
Onu seviyorum ve sanırım biraz öz güvene ihtiyacı var
Ayrıca yaş konusuna gelirsek
18 yaşından küçüklerin böyle yerlerde bulunmasına tamamen karışıyım bilginize
helal olsunnn
Sana benden lazım