Elde edebilir bunun iki sebebi var 1 i kizlar akillariyla dusunur mantijli hareket eder 2. Erkekler ise o seyden baska biseye akillarini zor verir anladinmi demek istedigimi cem yilmazin kadin insanin ust modelidir videosunh izle anlrsn
01 Yorumla- +1 yıl
Bizim gardimiz cok dusuk kadinlara karsi koyabilmemiz cok zor
En İyi Cevaplar
Isterse alır :)
121 Yorumla- +1 yıl
Cok tehlikelisin cok:)
- +1 yıl
Oylesin cok kesin konusmussun tutkulu ihtirasli istedigimi koparip ceker alirim der gibi:) Entrikali biri gibi geldin bana. d
- +1 yıl
Vaay guzel ve etkileyici bir soz tam yerinde ve zamaninda:) Savasci ruhlu bir bayansin. Az var boyle kizlardan
- +1 yıl
İstersem savasirim demen bile senin guclu bir kiz oldugunu gosterir. Zor yola kolay insanla cikilmaz:)
- +1 yıl
Uzun zamandan beri eic kimseye vermemistim hak ettin bunu:)
- +1 yıl
Bisey degil:) Cokta hizlisin yazmamla cevabin gelmesi bir oldu. Senden katibe olur. d
- +1 yıl
Kabiliyetlisin o parmaklari katibe olup paraya cevirmenin zamani gelmis bence.3 dakikada 90 kelime istiyolar
- +1 yıl
İsini merak ettim
- +1 yıl
başı alır anca :d
- +1 yıl
Oo oda guzelmis. d Ben her gun muhasebedeyim
- +1 yıl
Seni isteyen hiç olmamış heralde çok zoruna gitmiş yorumum belli ki.. Başı senin gibilerine Layık görgüsüz @Goodnight39
- +1 yıl
bni istiyen olmuyo cünkü her kızda bir iz bırakıyorum onun adını bile duymak istemiyorum diyo sonradan :d
Karsi tarafa bagli bu karsi taraf istemezse isterse hicbir halt yiyemez erkek olarak beni cok isteyipte kazanamayan da oldu benim cok isteyipte elde edemedigim kiz da oldu abartmayin.
00 Yorumla
Kadın isterse değil, erkek izin verirse alırsın. Ne yazık ki çoğu erkek de buna izin veriyor, haklısınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok cekingen bir kız değilse istediğini elde edebilir belki ama erkegine göre değişir. Hani kız çocuğun hiç hiç tipi değilse olmaz tabi. Ama kız güzel olursa istediğinin gönlünü calabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Kizin pek tipi olmasada makyajla mini etekle cilveyle sempatiklikle bastan cikarir kanina girer bence
- +1 yıl
Haha kendine payda cikariyo ya:) Senin neyini secti bakim. d
- +1 yıl
Ovmek alt etmis yazdiklarindan:) Sekersiz cay tatsiz olur. Sekerini bulmus oda:)
Bir erkek kızla tanısmak istiyorsa kız geri çevirir ve gider, ama bir kız erkeği elde etmeyi kafasına koyduysa her yolu dener ve elde eder, o yüzden ben sevdiğim insanı kızlardan uzak tutarım.
02 Yorumla- +1 yıl
Bak bu konuda cok haklisin cogu erkegin zaaflari var bu tarz kizlara
- +1 yıl
Bence sen kendine guvenmedigin veya kendini yeterli bulmadigin icin boyle dusunuyosun ya da hic bir erkegin askini tatmadin.. :) acikcasi ovunmek gibi olmasin herkese kendimi baktiririm sevgilimde bana asik ve bir kizin onu elde edebilcegine inanmiyorum ben onun hayatindayken.. attan inip esege binilmez diger kizlar cop benim gozumde :)
Edemez tabii ki ne sacmaliyosunuz? Yorumlarda fazla gaza gelen ablalara, bu mumkunse gidin brad pitti elde edin o zaman diyorum.. kisa ve net oldu bu bence :) ya ben bile herkesin guzel buldugu bir kizim, boyle bir iddiam yok. Ne aptl insanlarsiniz. Ablacim elde edebilcegin maksimum sey deligine birazcik aci vericek buyuk devasa bir organ yani, bu kadar kendini buyutme bence... optum, hemcinslerime kin, erkeklere sevgiler... :D
10 YorumlaHer kuşun eti yenmez. Ben o kadar güvenmiyorum kendime :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ankara cik aradan:) Cok durust bir cevap verdin ya neden guvenmiyosun
- +1 yıl
Guzelmi degilsin ya da sempatikmi dglsn sende eksik olan ne
- +1 yıl
İnsan gönlünü maddi kaynaklarla elde edemezsin. Bir insan güzel birine aşık olabilir ama sırf güzelsin diye sana aşık olacak diye bir şey yok. Şu aşık ederim diyenleri aklım almıyor.. Bunun güzellikle, zekilikle, sempatiklikle alakası yok ki.. Hoş güzelde değilim ya :) Ama neyse ::)
+1 yılöyle bir şey yok.
erkekler mal mı?
beğenmediği veya içine sinmeyen bir kıza en fazla 3-5 sefer gider erkek sonrası yok.10 Yorumlabir bayanın istemesi yeterli ne olursa olsun elde ederiz evelallah :)
05 Yorumla- +1 yıl
Banada oyle geliyor:) Peki elde edemezsen naparsin
- +1 yıl
başını alırsınız anca :d
- +1 yıl
Cok iddialisin:)
Erkeğin kriterlerinin dışında tuttuğu bir görünüme ve karaktere sahipse bu bayan elde edemez, ancak çağımızda çirkin kadın yoktur az makyaj vardır durumu söz konusu olduğu için bişey diyemicem:)
00 YorumlaHer turlu elde eder soyle ki gider etek alti frikik berir onu yapar bunu yapar gerekirse bugun bizim ev bos gelsene der yani diyecegim kizlar birer seytandir korkulur :)
00 Yorumla
+1 yılkoşullara ve kızın değiştirdiği stile bakılırsa o oğlan alınır :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sen nlr yapipta alirsin mesela
+1 yılbaşı elde ederler anca sadece kullanıp bırakırız sonra erkek degilmisiniz hepiniz aynısınız der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla güzellik olmaz bence. Kimse için savaşmam alırım nutellamı uzanırım koltuğa kaşık kaşık unuturum :P
12 Yorumla- +1 yıl
Cikolanin verdigi mutlulugu vetemeyen erkekler var yani iddiali bir cevap:)
- +1 yıl
la çaya şeker atılıpta karıştırılmasa bile içemeyen insanız kaşık kaşık nasıl yiyonuz onu ya.. insan kusar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kız değil mesela ben ne kadar istesem de elde etmek için uğraşamam
09 Yorumla- +1 yıl
neden gurursuzlukmu sayiyorsun pesinden kosmayi
Cevap sahibi+1 yılhayır estağfurullah öyle değil benim mizacım gereği yapamam yani utanırım
- +1 yıl
Bende senin gibiydim bir zamanlar
Cevap sahibi+1 yılpek değişeceğimi zannetmiyorum ben:/
- +1 yıl
Degismek senin elinde kabugunu kirip kendi dunyandan cikip dis dunyaya acilmakla baslayabilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılsosyal olarak sosyalim herkesle konuşurum sohbetim fenada sayılmaz işin rengi değişince kendimi çekerim
- +1 yıl
Cabuk evlen o zaman:)
Cevap sahibi+1 yıliyide evlenmem için adamı elimde tutmam lazım kaçmamam gerek zati şu an evlenmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Tutman zor olcaksa halatla bagla kacamaz:)
+1 yılEdemez. Yapabileceğinin en iyisi, önüne 100 gram et atmak olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza göre değişiyor bu bazı kız ne yapsa da farketmez bazı kız bir cilveyle alır böyle :)
01 Yorumla- +1 yıl
Cilveye karsi zaafimiz var iste:)
+1 yılEdemez o bıraz erkegın karakterıne baglı
13 Yorumla- +1 yıl
Gardimiz dusuk ama cabuk elde edilebiliyoruz bazilarina karsi koymak zor
- +1 yıl
Aklını kullanırsan zor ırade sahıbı olmak lazım bu devırde :)
- +1 yıl
Neleri var irade degil beton olsa kirilir:)
evet eder! ama isterse )
112 Yorumla- +1 yıl
Bence her istediğini elde etmesi imkansız çok güzel olsa bile kolaysa kıvanç tatlıtuyu elde edin:-)
- +1 yıl
Denedinmi bunu hayir diyen olmadimi hic
- +1 yıl
Kivancta bir erkek unutma:)
- +1 yıl
Aski memnuda bihter behlulu elde etti ama:)
- +1 yıl
Bihterinde emegi var bu iste:)
- +1 yıl
Filmi sonuna kadar izledin galiba:)
- +1 yıl
Aylaklik zor:)
Elde etme çabasına girmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır herkesi elde edemez
03 Yorumla- +1 yıl
Cilveli sempatik guzel ve israrci bir kiza karsi koymak zor olur bence
- +1 yıl
Kime göre güzel kime göre cilveli biri esmer sever biri sarışın o güzelik kişiden kişiye değişir
- +1 yıl
Karganin yavrusu kargaya sahin gibi gorunurmus:)
Beni bile edemez her erkeği nasıl edecek.
00 YorumlaHer erkegi elde edemem , mümkün degil
01 Yorumla- +1 yıl
Denedinmi peki bunu
Alır bal gibide alır :)
00 Yorumla
+1 yılÜnlüler , zenginler ve kafası çalışanlar hariç. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEdemez, erkek basit değilse tabi.
00 Yorumla
+1 yılKIZLARDAN KORKUN
02 YorumlaKorkuyoruz zaten. melek yuzlu seytanlarsiniz:))
- +1 yıl
huyumuz kurusun
Kkadin isterse herseyi yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıledemez kardeş erkek istmezse edemez
00 Yorumla Edemez tabiki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCekingenim ben ya elde edemem :)
011 Yorumla- +1 yıl
Seninki agacin altinda elmanin agzina dusmesini beklemek gibi bisey:) Tutup koparmalisin o elmayi senin olmasi icin. Yoksa yemeyenin malini yerler sende seyredersin
Cevap sahibi+1 yılSeyrediyorum zaten :) reddedilmek çok kötü olsa gerek hadi diyelim reddedilmedim erkeklerin çoğu kıymet bilmiyor ki cok sevilince suistimal ediyorlar.
- +1 yıl
Reddedilme korkusu herkeste vardir. Bak edison elektrigi bulmak icin 5 bin yol denemis bulamayinca herkes alayetmis. Oda demiski bulamadim ama elektrigin nasil yanmiyacaginin 5 bin yolunu buldum demis.5 bin deneme daha yapmis ve bullmus sonunda:) Zafere ulasmak icin asla pes etme. Bir seyi kazanmak zordur ama elinde tutmak dahada zordur unutma
Cevap sahibi+1 yılBelki de sorun gerçekten isteyip istememe meselesidir.
- +1 yıl
Sevildigini hak etmedigini dusunen her insan yalnizdir. Ailende bir yere kadar. Temeli at ki katlari yavas yavas ciksanda olur
Cevap sahibi+1 yılTemel atmak? Napmami oneriyosun
- +1 yıl
Hayatina bir erkegin girmesine izin ver
Cevap sahibi+1 yılBıktım kisa süren ilişkilerden o yüzden tam manasıyla çok sevmeden baslamicam asik olmayi bekliyorum
- +1 yıl
Fazla uzatmadanda evlenmek gerekir ama. Bir anda hoslanman asik olman lazim sevmen icin
Cevap sahibi+1 yılİste hic öyle denk gelmedi geldiyse de bakmaz diye unuttum gitti :) başa döndüm bak :) kendimi begenmiyorum
- +1 yıl
Kompleksede girermis. d birakta begenme meselesine karsi taraf karar versin:)
Kesinlikle edeerr ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Ettinmi hic elif guven
- +1 yıl
Sonunu dusunen kahraman olamazmis. Elif her canlida nefs var. Bir erkegin bir bayani arzulamasi normal. Onun icin bir iliskiyi fazla uzatmadan evlenmek gerek
- +1 yıl
Öyleyim napiyim enine boyuna inceliyorum ayrntsyla dşünüyorum sonu var mi yok mu seziyorsun zaten elimde değil karşımdakinede ona göre umut veriyorum zararimm sade kendimee bir erkeğin arzusu normal olabilir aşırıyı istemesi aşırya kaçması normal degilll bizdeki de nefisss son dediğine katılyorum :)
+1 yılEvet elde edebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Elde ettin mi her istedigini
yok öyle birşey..
00 Yorumla
+1 yıledemez bence :)
00 YorumlaEvet elde eder.
06 Yorumla- +1 yıl
Onaylanmismidir:)
Himm
01 Yorumla- +1 yıl
Ne himm