Ülkemizdeki Erkek Zihniyeti Hakkında (İstisnalar hariç) ?

Bu soruya isteyen alınır isteyen kılçık yanıtlar verir ama gerçekten bıktım bu durumdan. Ben bir erkek olarak hemcinslerimin davranışlarından tiksinmeye devam etmekten yoruldum. Hayır arkadaşım anlamıyorum kendilerine çoğu aslan parçası falan diyor ama beyinleri iki bacaklarının arasında? Sıkıldım bu durumdan cidden. Kendi bacınıza aslan kesilirsiniz diğerlerine avcı. Bilader artık şu kadınların duyguları olduğunu, skor olmadığını ve cinsel obje olarak kullanmamayı öğrenin. Çok basit bir örnek vereyim
sizce neden tip olarak her yerde kendinizi belli ediyorsunuz? Artık insanlar hemcinslerimin çoğundan kaçar oldu. İsim vermeyeyim ama daha bu gece 2-3 tane kız bana sadece cinsel içeriklerde mesaj attılar çeşitli platformlardan ve duygusal bir şey hissetmediğimden kabul etmedim. Gerçekten zor bir şey değil. Azıcık duygularınızla hareket edin lütfen. Sonra biz sohbet için bile olsa beğendiğimiz kadının yanına giderken sapık damgası yiyoruz. Çoğu hemcinsim yüzünden ülkemizde erkekler sapık, abaza vs diye biliniyor. Lütfen yapmayın artık. Bilmiyorum bu yazıyı boşa mı doluya mı yazıyorum ama belki 2-3 insan görür düzelir de bir işe yarar. Karşı cinsin egosu var o var bu var diyorlar ya hani? Onların egosunu da kaldıran bu olay. Her kızın diğer kutusu veya bu sitedeki mesaj kutusu doluyor siteye girdiklerinde. Bu konudan çoğu arkadaşım şikayetçi. Yapmayın etmeyin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar beni gerçekten memnun etti sağ olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. :)
Ülkemizdeki Erkek Zihniyeti Hakkında (İstisnalar hariç) ?