Valla engelleyen oluyor herkes aynı değil dimi bilemeyiz birisi bişey dediyse ayrıl sonra engelle gibisinden olabilir mi belki ya da bi küçük olay sonucu kötü olup engellemişte olabilir bilemeyiz birileri bişey demiş olabilir de erkekler başkalarını dinliyor ya yaşadım bunu
@Gizliuye330 valla duygusal darbe de yok ya hani birileri örnek veriyom ayrıl engelle ben sana bulurum birileri demiişte olabilir var böyle erkeklerde başkalarını dinleyen ya da başka bişey oldu kendi kendine yaptı herkes aynı değil sonuötaı
Ben bişey yapmamıştım konuşmayı kesmiştim engel atmış num vermedim diyeymiş kocaman adam sonra bir kaç ay geçti istek attı özür diledi
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bizde yeni ayrıldık ayrılmak istiyorum dedi sebep söylemedi tam o sıra beni engelledi ama snapchat cıkarmamış yaptığu çocukça bişey küçük bi sorun oldu buluştuğumuzda ayrılmam dedi hatta eve gidince birileri bişey dedi ya da gururuna yediremedi ayrılmak istiyorum dedi engelledi sebebi öğrendim ama başka bişey de var onu bilmiyorum
Aramızdaki çekime bağlı mesela sana haksızlık etti ise mutlaka döner ama sen onun gururunu incitecek bir davranış vs yapmış isen üzgünüm bazıları hiç dönmüyor bide sakın başka yerden ulaşma derim hatta snaptan sil onu engel atma ama sil
Ya ben bişey yapmadım gururu incitmedim gurur dediysem başka bi mesele vardı uzun şimdi o ondan sonra kötü oldum diyor 3 gün sonra bişey gördüm arkadaşın biri snap'te bişey attı bilerek uzun mesele şimdi yani birileri arkamdab iş çevirdi yani ayrıl sana bunu yaparım gibi ya da o olay sonucu kötü oldu ya da seks yapmadık diye de ayrılmış olabilir
Len ya sanane insan gibi cevap veren var sende insan gibi ver ya yok dk bilmem ne mal mısın istediğim soruyı sorarım gayet normal merak ettim sanane ya
Haha asıl sana yazık ya bu mu düzgün cevap ya ya 4 gün 16 dk bilmem ne sen herhalde öyle yapıyosun ahhaha dalga geçer gibi düzgün cevap ver bilmem de geç mesela dimi hadi işine bak uzatma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engelleyen erkek eğer gerçekten engellediği kişiden duygusal darbe aldıysa istediği kadar pişman olsun gururunu yıkıpta o engeli kaldırmaz
Aradığım cevap 👍
@Gizliuye330 hmmm peki duygusal darbe değilde başka bişeyse mesela birini lafına uymuştur ya da kendi kendine kötü olup tribe girmiştir ve döner mi
Hiç kimse trip veya başkası dedi diye engellemez engelleyenin de akli sağlığından şüphe ederim
Valla engelleyen oluyor herkes aynı değil dimi bilemeyiz birisi bişey dediyse ayrıl sonra engelle gibisinden olabilir mi belki ya da bi küçük olay sonucu kötü olup engellemişte olabilir bilemeyiz birileri bişey demiş olabilir de erkekler başkalarını dinliyor ya yaşadım bunu
Valla sana ne kadar anlatsam anlamayacaksın çünkü hala seni engelleyen bir insandan ümit bekliyorsun 👍
Sorunun cevabı yazmış zaten arkadaş Duygusal darbe yediyse engeller bir erkek, başka bi ihtimali yok kesin
@Gizliuye330 valla duygusal darbe de yok ya hani birileri örnek veriyom ayrıl engelle ben sana bulurum birileri demiişte olabilir var böyle erkeklerde başkalarını dinleyen ya da başka bişey oldu kendi kendine yaptı herkes aynı değil sonuötaı
Ben bişey yapmamıştım konuşmayı kesmiştim engel atmış num vermedim diyeymiş kocaman adam sonra bir kaç ay geçti istek attı özür diledi
Bizde yeni ayrıldık ayrılmak istiyorum dedi sebep söylemedi tam o sıra beni engelledi ama snapchat cıkarmamış yaptığu çocukça bişey küçük bi sorun oldu buluştuğumuzda ayrılmam dedi hatta eve gidince birileri bişey dedi ya da gururuna yediremedi ayrılmak istiyorum dedi engelledi sebebi öğrendim ama başka bişey de var onu bilmiyorum
Sence engeli kaldırır mı döner mi
Aramızdaki çekime bağlı mesela sana haksızlık etti ise mutlaka döner ama sen onun gururunu incitecek bir davranış vs yapmış isen üzgünüm bazıları hiç dönmüyor bide sakın başka yerden ulaşma derim hatta snaptan sil onu engel atma ama sil
Ya ben bişey yapmadım gururu incitmedim gurur dediysem başka bi mesele vardı uzun şimdi o ondan sonra kötü oldum diyor 3 gün sonra bişey gördüm arkadaşın biri snap'te bişey attı bilerek uzun mesele şimdi yani birileri arkamdab iş çevirdi yani ayrıl sana bunu yaparım gibi ya da o olay sonucu kötü oldu ya da seks yapmadık diye de ayrılmış olabilir
Ama bana haksızlık etti ayrılmam diyip eve gidince ayrıldı zaten ne olduysa eve gittikten sonra oldu
Hiç bir zaman ben sildim mi tam silerim
Herkes aynı değil dimi sen silersin ama bazıları yine kaldırırı dimi
Kime bağlı o ve olaya da bağlı ne olduysa
yoo kaldırmaz bana nerden biliyorsun diye sormayın
Tm işte herkes aynı değil olay küçük mesela aldatma değil
@Yamaal 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 ne biçim seneler yazıyosim
4 gün 16 dakika sonra
Ne alaka dk
Soru ne alaka mk, ne zaman kaldırır diye süre mi var standart jdkdkdld
Len ya sanane insan gibi cevap veren var sende insan gibi ver ya yok dk bilmem ne mal mısın istediğim soruyı sorarım gayet normal merak ettim sanane ya
İstediğin soruyu sorarsın bir şey demedik. Ben de istediğim cevabı veiririm ^^
Cevap olarak düzgün cevap ver o zaman
Düzgün sorulara düzgün cevap veriyorum tatlım merak etme.
Böyle bir şeyin süresi olduğunu sanmak low IQ belirtisidir. Yazık ya
Haha asıl sana yazık ya bu mu düzgün cevap ya ya 4 gün 16 dk bilmem ne sen herhalde öyle yapıyosun ahhaha dalga geçer gibi düzgün cevap ver bilmem de geç mesela dimi hadi işine bak uzatma
Kendi İQ seviyene bak yazık sana ya
Dalga geçmezsem tadı çıkmaz buranın jdkdkdk
tm sensin
Peşinde koşturmak ister misin.
Zaten koştu sonra küçük olay oldu ayrıldı ama yine de isterim
Yokluk başlayınca
Hmm peki geç mi erken mi
Yedekte birileri varsa çok beklersin
Hmm peki o yedekle 1 hafta konuşup kesiyosa konuşmayı
Yine geç döner
Neden
Biraz yoklukta kalması lazım. Sonra libido sayesinde sana döner
Hmm anladım bizde büyük ihtimalle birileri araya girdi de kim bilmiyorum ya da kendi kendine yaptı
Olabilir. Başkasına gittikten sonra sana dönmesini miden kaldırıyorsa başka tabi
Başkası dediğim hani bi arkadaşın biri araya girmiş olabilir diyorum ha başkasıyla konuşuyor mu bilemem onu
Yedeğin yoksa bırakmaz bence
Yedek olmayınca da bırakıyorlar valla
Kimse kimseyi zorla sevecek diye bir şey yok
Onu bende biliyorm mal değilim de ne alaksı var bununla şimdi
Yeni sevgili yapinca