Hocanın biri sınava saatler kala PDF leri yüklüyor bu arkadaşım da fotosunu çekmişti slaytların her zmaan yanındayım hastalandığında başına bir şey geldiğinde ders konusunda olsun bende ne varsa hesabını yapmam onada atarım arkadaşım diye ona söyledim bakiyim dedi sonra erkek arkadaşımla kavga ediyorjm vs diyio bahane buldu geçiştirdi atmak istemedi tabi atmak zorunda değil her arkadaş mükemmel olacak diye de bir şey yok ama en yakın dediğiniz dostunuz yapsa napardiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Verirse ölmez herhalde ne saçma şeyler ya. Ben de notumu paylaşmadım ama. slaytlari atardim
Onu bile atmadı şaka gibi
Aman boş ver benimde başıma buna benzer şey geldi de mesafe. koydum pişman oldu ama sen, sen ol üni de yok. arkasas yok eş yok dost asla bakma başarı hırsı herkesi kör eder bir abla tavsiyesi
Ediyor gerçekten bu kızdan böyle şeylerin hesabını yapmasını bu kadar beklemiyordum evet biraz takıntılı kız herkesten başarılı olayım falan diyede en yakın arkadaşına da çektiğin fotoyu atarsın be
o sana arkadas gozuyle bakmamis
Bencede zaten Allah'ın sopası yok hoca 2 slayt yüklemis benim onlardan notum vardı çıkarmıştım bu atmiyodu ya zaten atacakları da sistemdeki olanlarmis boşuna atmayıp fırsatçılık yaptı yani
Eski dostum olur. Atmak zorunda. Uzaklaş ondan.
Uzaklasmicam çünkü diğer arkadaşlarımdan gene en iyisi o sadece ders konusunda kız çok hırslı ama eskisi gibi davranıcam tabi bende çıkarıma göre davranicam bundan sonra
Önünde arkadaş edinecek uzun yıllar var. Arkadaşının başarısını çekemeyen insandan uzak dur. Yol yakınken. Ondan sana arkadaş olmaz.
Zaten bir kaç ay kaldı o yüzden sadece bende ona göre davranırım artık o öyle düşünüyorsa
Artik arkadas8n degildir
Arkadaşım ama bende ona göre davranıcam artık
Buna hala arkadaşım demen enteresan🤔
Kız aslında iyi ama böyle şeylere gelince bi değişiyor bende ona göre davranicam artık ben onu hiçbir şeyin hesabını yapmıyor iyi bir dost gibi düşünüyodum bi bi kaç kere daha oldu çok takmadim cidden işi vardır diye dün oturdu her şey
kız aslında iyi diye bir şey zor ve dar gününde yanında olmuyacak insan dostun değildir gerisi hikaye 👍
Bende bu kafadayım ama son bir yılda o kadar çok insan sildim ki çevremde kimse kalmadı desem yeridir bu gene onlara göre bir tık iyi zaten 2. Dönem kaldı sonra okul bitiyor tekrar arkadaş değiştirmek istemiyorum arkadaş olarak iyi kız böyle şeylere gelince böyle yapıyor ama bir tık mesafe tabiki koyucam
Arkadas gibi gozuken bi tip
Evet ben onu en yakınım olarak görüyodum ve herşeyimi paylaşıyorum
Yardim ederim ama kimsede bana yardim etmedigi gunleri cok yasadim kardesim bu uni zamaninda da olsun is ortamin da da ogrendigim. tek. sey Yalnizsin
Evet ben öyle sınav zamanı not dilenen tiplerden değilim başımın çaresine bakarım da sonuçta not istemedim çektiği slaytin fotosunu istedim onu bile atmadı kız bide en yakınım dediğim
Ders oldu sana bu acidan bak kimseye ozelini vs anlatma olur mu objektif. yaklasma insanlara bi pencere. acik birsk ama. girmelerine izin verme
Yavaş yavaş kıza herşeyi anlatmaya başlamıştım dün ailevi bir şey oldu ben ağlıyorum gözlerim şiş o sırada bana yazdı foto attım sadece aradı beni sonra dersine çalış onlar daha önemli vs diye biraz konuştu ben slaytların fotosu varsa at dedim bahame üretti ama o konuda biraz pişmanım insanlara herşeyimi anlattığım için
Hic bisey olmamis gibi davran
Tm
Yol veririm
🥱🥱🥱
Hangi bolum
Sorumu okudunuz mu
Hayir
Okur musun
Yaaa takilma
Takılmadim bak zaten fırsatçıları Allah görüyor hoca bütün slaytları yüklemis sadece iki slayt var daha fazla var saniyoduk bu fırsatçılık yapıp atmiyordu
Ne yaptin sonraa
Uğraşmam su an yazmaya
Tmmm
Onsekizmisin sen
Ne alaka değilim
Kac yasindasin
21
Nerdensin
Soruma cevap verirmisin
Tepki versen ne olacak ki
Ne söylemek isterdin
Bişey söylemedim hocaya yazmış bana ss attı görüldü attım gün sonunda yüklenecek slayt yokmus bu kadar işlenmiş çektiği slaytlar bana atmadiklari zaten sistemde varmış boşuna cimrilik yaptı
Hoca mi yaptin
Zaten yüklenecek slayt yokmus benim notum tammış kızın çektiği fotolar aynı slayttaki fotolarmış boşuna farklı slayt sanıp atmadı bana yani