Bir Erkekte Para mı Vücut mu Tip mi Önemli?
Para
Vücut
Tip
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Para, ilişkilerde önemli bir faktör olabilir, ancak bu yalnızca maddi güvenlik ve yaşam standartlarıyla ilgili değildir. Bazı kişiler için, partnerlerinin finansal durumu, hayatı nasıl yönettiği ve geleceğe dair planları önemli olabilir. Özellikle güven arayışı içinde olan kişiler, istikrarlı ve sağlam bir mali durumun bir ilişkiye de istikrar getireceğini düşünebilirler.
Ancak, paraya fazla odaklanmak bazen yüzeysel bir ilişki dinamiği yaratabilir. Sağlıklı bir ilişki, sadece maddi güvenceye dayanmaz. Karşılıklı sevgi, saygı, güven ve iletişim de en az para kadar önemlidir. Ayrıca, para birikimi ve kazancı sürekli değişebilir; bu yüzden sadece paraya dayalı bir ilişki, zamanla sorunlara yol açabilir.
Parasız ve fakir bir erkeği hiçbir kadın kabul etmez kısa vadede kabul edebilir ama uzun vadede asla. Şunu da söyleyeyim ciddi bir ilişki kurmak isteyen kadın karaktere ve kişiliğe de bakar yani kısaca ilk sırada maddi güç sonra karakter ve son olarak tip
Cevap
6Cevap
Önce para
Sonra vucut
Sonra tip
Sonra gereksiz muhabbet edebilme yetenegi
Sonra sa. la. k olmasi ya da oyleymis gibi davranabilmesi
..
..
En son kadının ahı gidip vahı kalınca artik bakilacak bir hali kalmayinca kimseyi bulamayinca bu bana ve cocuguma baksin diye kibar akilli beyefendi birini bulup ona yamanırlar.
zekası düşük kadınlara bakarsanız öyle dersiniz işte o da sizin zeka seviyenizi gösteriyor
Asil tam tersi zeki kadinlar boyleler. Zekasi dusuk olanlarda biraz degisebiliyor siralama.
dolandırılmayı seviyorsanız zırlamayın o zaman
yiyip atıyor köşeye sende ay beni tercih etti diye mal gibi dolan
Seviyoruz zırlamiyoruz da.. Şu konu altinda zirlayan tek kisi var bil bakalim kim
Sen de guzel ve zeki olsaydin sen de yiyip yatsaydin kosede. Nedir bu cekemezlik anlamadim ki
güzelim zaten ama bunu başkasını kullanmak için araç olarak görmem ve evet şu an zırlayan tek kişi sensin
çirkinsen senin suratına dahi kimse bakmaz
ha para için olursada sana estetik ameliyatı yaptırır yüzüne bakmak için
Tamam tamam sakin ol. Sen de güzelsin hadi tamam. Sadece kendin bunu kullanmiyorsun. Yoksa bi jullansan elon musk kopeen olur
bence karakter ve tip
Para tabiki burada yazilanlar karakter der simdide hikaye
tipi önemli genetiği mi bozalım
Para olunca hersey tolere edilir
hırsız tercih ediyonuz yani
Her genç kızın hayali zengin koca
yok o dolandırıcı tayfanın siz baya seviyonuz galiba kullanılıp atılmayı
ondan sonra niye aldatıldım diye dolanırsınız ahah
Zengin olmadığım için öyle dertlerim de yok😁
zengin olanlarında nasıl aldatıldığını izliyoruz zaten
Beni ilgilendirmiyor ben işime bakarım
Kişiliği öncelik ama seçeneklerden biriyse para
Anama iyi davransın yeter
Karakter
Kızlar tipe bakıyor
Karakteri. İnsanligi
Ucu de degil
Ney?
Karakteri, davranislari, dusundukleri, soyledikleri...
O bende yok ya
Karakter ve tıp
Karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?