6 ay sonra karşılaşacağız ama temmuzda yani o yüzden değil sadece ilgisi mi bitti yoksa kendimde bir şeyi bekliyor yazmak için bilmiyorum iş hayatı çalkantılı biraz
Umursamıyormuş gibi yap mutlu st at mekan fotosu felan erkekler kendisinden sonra mutlu olan kadını görünce direk yazıyor bu taktik hiç eskimez bak nası yazıyor
İş yerini atıyorum gezdiğim yerleri atıyorum genelde birde o benim storyleri likelamaz ben en son kardeşiyle attığı hikayeye like attım 😅 ama pişman değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yazacak ama çok geç olduğunda Çünkü erkekler çok geç olduğunda anlarlar...
3 hafta oldu ya yazmadı
Daha zamanı var gibi duruyor ya da yoktur
Nasıl yani
Aranızda ki ilişkiyi bilmiyorum ve ikinizi de tanımıyorum o yüzden net bi yorum yapamam hiç belli olmaz ne olacağı
Belki engelledi sildi seviyorsan kendini hatırlat çaba vermeden aşk olmaz
Hayır ya instada en son ben yazdım bir kaç gün konuştuk ve muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
Uzak mesafemi
Evet
Buluşma şansı yok diye bitirdi ilişkiyi başka neden arama
6 ay sonra karşılaşacağız ama temmuzda yani o yüzden değil sadece ilgisi mi bitti yoksa kendimde bir şeyi bekliyor yazmak için bilmiyorum iş hayatı çalkantılı biraz
6 ay çok uzun zaman o zamana kadar buluşmadan el tutmadan geçmez merak etme seni cepte tutmak için arada yazar
Yazsın ya cepte tutsun yüz yüze gelince ben onu cebe atarım çünkü 😂
Peki inşallah yazar sonra neden beni aldattı falan deme çarpılırsın
Yok demem 😅
ben deee, yeni ayrıldık ama o çok mutlu duruyor aşırı üzülüyorum buna
Flört benimki ya
benimde flört ama sevgiliye yakın bişeydik
Ayrılma yok bizde sadece en son ben yazdım bir kaç gün konuştuk ve muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
yazmaz o daha sıkılmış
Daha öncede kendi emoji attı ama 2 haftanın sonunda yazmıştı bu defa yazmayacak sanırım
8 gün sonra mı aw ajshsjzjns
benimki de yazdı deniycem ben yazdım ona ahhaj
Sonuç? Olan sana oluyor o kızlarla fingirdeşiyor : )
Yazdırmak için bisi bul ya da ona kendini hatırlat onun gittiği mekana git mesala
Farklı şehirlerdeyiz 2-3 günde bir instaya story atıyorum kendimi hatırlatıyorum ama
Ahbe uzak mesafe he hayatında birimi var acaba
Bilmiyorum yüzde 99 ihtimal yok
Sen fake veya ortak arkadaşlardan sordur bence
Bana yok dedi
Nerden doğru söylediğini biliyon niye ayrıldınızki
Ayrılma yok flört zaten
En son ben yazdım bir kaç gün konuştuk ve muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
Umursamıyormuş gibi yap mutlu st at mekan fotosu felan erkekler kendisinden sonra mutlu olan kadını görünce direk yazıyor bu taktik hiç eskimez bak nası yazıyor
İş yerini atıyorum gezdiğim yerleri atıyorum genelde birde o benim storyleri likelamaz ben en son kardeşiyle attığı hikayeye like attım 😅 ama pişman değilim
Askim daha çarpıcı şeyler at bu erkekler boyle şeylerden hoşlanıyor caffe avm olur süslen puslen st at arkadaşlarınla eğlenirken at kudurur vala
Kendimi süsleyip yüzümü bir atmam lazım aslında haklısın bunu deniycem çok sağol ama Café avm falan normalde atmam sırıtır bende
Umarım yazar onsuz mutlu olduğunu görünce yazar zatenn rica ederimm hersey gönlünce olsun askimm💋😽
Çok teşekkür ederim, zaman ayırdığın, ilgilendiğin için ve güzel dileklerin için 🫶🏻
Yazma bırak ya
Yazmam zaten
Kendi hayatına odaklan değmez kendini üzmeye
Sen yaz. Özleyen sen değil misin
En son ben yazdım bir kaç gün konuştuk muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
Umrunda değilsin demek ki
Seni kahretmesine neden izin veriyorsun
Elimde değil
Sizi alıkoyan ne siz yazın
En son ben yazdım bir kaç gün konuştuk en son muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
O zaman Allah sabır versin
Amin 😅
Özlüyor olman yazmasını sağlayacak bir durum değil aslında knk
İyilik yapiyor sana
Kimse yazmiycak unut gitsin
Köpekler özlemez havlar
Deli gibi peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Sen yaz?
En son ben yazdım bir kaç gün konuştuk ve muhabbeti sadece emoji atarak bitirdi bende daha yazamadım
O zaman yapacak bir şey yok maalesef yazmıyorsa bitmiştir de hayatına bak
Öyle olmuyor işte
Özleme boş ver degmez
Bende özlüyorum ama bende yazmıyorum yazmayacam
Beklemeye devam
O zaman uğraşma.
Yazmaz g. t çünkü
Senden bi bok olmaz ki artık.
Sen yaz
sen yaz
Sallaa
Bosvweer