Ben hayatımda ilk defa beddua ettim. Bundan daha beterini hak ediyor.

Ben hayatımda ilk defa beddua ettim. Bundan daha beterini hak ediyor.

1 kere lisede tanışmak için yazdığım kız beni polise şikayet etmişti taciz ediyor diye, 1 kez yazdım onda da tersledi zaten yani sanki vatana ihanet etmişim gibi şikayet etmek nedir. O kıza beddua ettim aileme rezil etti beni
Yuh
Askerlerin hepsi de aynı be gülüm (gözlemlerimden yola çıkarak maalesef) sen bu işe niye girdin? Neyseki kurtulmuşsun. Benim abimde, babam da asker çevreyi tanıdığım için söylüyorum psikolojisi iyi, düzgün insan sayısı çook azz🫤
Sonradan asker oldu tanıdığımda teknikerdi...
Yıllar önce
Öyle yapacağım. Yapacak bir şey yok. En ağır bedduayı ettim zaten
Senin de kız kardeşlerin var. Bana yaptıklarının aynısını kardeşlerinde yaşasın inşallah. Evlilikle kandırıp ortada bıraksınlar inşallah. Ha evli olanlar da inşallah baba evine geri döner. En beterlerini hak ediyorsun. Allaha havale ediyorum seni. Bana yaptıklarının aynısını kardeşlerine de yapsınlar. Kardeşinin halini gördükçe beter ol. Mutlu olmayı gram hak etmiyorsun. Mutlu olması gereken son insan bile değilsin sen.
Yazdım ona
İçimde kalacağına dışımda kalsın konser olsun çalar oynarım ayaya ayaya diye 😂😂
Cevap
12Cevap
Geçmiş olsunmu kurtuldun mu diyim bilemedim bir erkek neden korkar bak onu hiç bilemedim
Kurtuldun de. Ama kızlarımıza üzülüyorum ben. Adam kalmamış piyasada. Etraf korkak ödleklerle dolu. Bir de asker olacak. Daha sevgisine sahip çıkamıyor ülkeye nasıl sahip çıkacak.
Hiç kimse ona yüz vermediği için gö*ü kalktı ben sevdiğim için
Evlilik fobisi var. Evlilik fobisi benim ayaklarıma kapanıp yalvarırken yoktu.
Üzüldüm seni kandırdığı için ümit vermek kalp kırmak çok kötü birsey erken kurtuldun ya evlenip bunu yapsaydı daha kötüsünü düşün olabilirdi 3aylik çocuğuyla aldatılan hamile kalıp terk edilen çok insan var geldi sövme
Aynı cinsten işte. Ne farkı var ki. Ama Allah ne diyor kalp kırmak kabe yıkmak gibidir. O bunun cezasını hem bu dünyada hem öteki tarafta fazlasıyla çekecek.
Ve sevenlerin ahı da tutar.
Umarım onu affetmezsin çünkü seni yine üzer fobi olayı yalandır bağlanmak istemeyen bunu der
Fobi demedi ama laflarıyla onu belli etti. Bahanelerin arkasına sığındı. Saçma sapan şeyleri bahane etti. Karakteri 5 para etmezmiş.
Benim tarafımdan sevilmek ona büyük bir ağırlık oldu.
Hiç bir bahane evlilik için gidilen yoldan dönülmez yat kalk sonra istemiyorum de ooo ne güzel memleket
Yok çok şükür yatıp kalkma olayı olmadı. Ama kalbim çöp değil benim.
Bulustunuz dimi kac sene oldu
Eski sevgilimdi.
Bazıları buluşmadan 1 ayda aşık oluyor aslında boş bir dönemde ona destek olan kişi olduğu için olduğunun farkında değil yani gerçek aşk başka birsey
Gecmis olsun ama ne olursa olsun beddua etmeyin. Allah yardimciniz olsun
Ben etmem de Allah'a havale ediyorum bilirim onun başına bir gün neler geleceğini.
Böyleleri gün yüzü görmesin inşallah
Hayır bize böyle edenler.
Bir şey diyemiyorum ben onlar kadar kötü olamıyorum maalesef...
Ama inşallah
Benle barışmak için nişanlık, gelinlik vs baktı. Çeyizliklere yarın bakarız dedi. Hemen aileler tanışır dedi. Şubat gibi iznim çıktığında nişan yaparız Temmuz Haziran gibi düğün olur dedi. Baktım bu harbiden adam oldu benimle evlilik yoluna gidiyor dedim affettim. Ertesi gün çeyizlik için acele etme dedi dedi dedi her sözünü yavaş yavaş tıkır tıkır unutmuş gibi yaptı hepsini yuttu ve sözünün eri olmayan biri olduğunu gösterdi. Baktı ki 'adam olmadığım halde hala beni seviyor' dedi gö*ü kalktı ve korkak gibi davranıp kaçtı.
Çünkü benim sevgim ona ağır geldi. Benim tarafımdan sevilmek ona lütuf gibi geldi kaldıramadı kaçtı gitti işte.
Anneme dedim anne bu bu sefer ciddi herhalde ya dedim hatta geçen gün. Bugün ben bunun beni oyaladığını anladım kestirip attım sabah hatta. Annem dedi ki kızım sen öfkeyle kalkıyorsun hep dedi. Git barış kestirip atma hemen dedi. Annem ilk defa böyle konuştu. Hata ettim. Ah kafama tüküreyim. Annem çok ısrar etti. Engeli kaldır git konuş diye. Mal kafam. Sen böyle eziklere ne diye ağız eğersin ki. Anneme de kızamıyorum.
Sana da kullanıcı adını vereyim aman aman dikkat et böylelerine. _prıw ile başlıyor. Motosiklet aşığı.
Ben değilim laflarına kanma.
Karşına bu harflerde tanıdık bir kullanıcı ismi çıkarsa konuşma yani
Evet ama geçmişte.
O yüzden diyorum
Şimdi olsa aynı hatayı yapar mısın deseler köprüden atlamayı tercih ederim
Geçmişten işte. Yoksa haklısın
Çok efsane bir beddua etmiştim yıllar geçti burnu boktan çıkmamış evli oldugumu bildigi halde ulaştı bana helallik istedi. Basimdan gitmesi için helal ettim. Boktan bir farkı yok gözümde
Allah aşkına ne dedin lütfen ayaklarına kapanırım bana da de
Ben ettiğim bedduayi unutmuştum o hatırlattı ben yanıyorum sende yan nefes alama demisim
Kız ben bunu demem be. Ne yanacağım. Gebersin gitsin 😂😂
İşte bu beddualar durumdan duruma değişir
Hatırlamasam da etmişimdir mutlaka
Hahaha😂😂😂 çooookkkkk
Maalesef ediyorum neredeyse hwrgun
Burdan biri miydi?
Eski sevgilim.
Hıı sorduğun soru deyince bende burdan sandım
Aslında evet ama geçmişten biriydi. Yoksa asla şans vermezdim.
Aaa bakıyım yazmış mı hiç bana jsjdjd
Yazmış mı
😃
Dinlere inanmıyorum o yüzden etmedim
Dinle alakalı bir şey yazmadım aslında. Beddua adı ama her inançta vs bu durum vardır
Haha hayır
Hafif etmişim değil mi
Üzücü:/
Hiç üzülme. Çünkü böyle tipler hepimizin arasında dolaşıyor. Kimseye inanmayın kızlar. Böyle birinden kurtulduğum için aksine sevindim
Siteden tanıştığın biri miydi
Aslında evet ama geçmişten biriydi. Yoksa asla şans vermezdim.
Bahsettiğin soruyu hatırlar gibiyim çünkü. Çiçekli günlere çabucak erişmeni umuyorum bebeğim🌸
Hangi soru.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻yarına bir şeyim kalmaz benim. Güçlüyüm. Böyle ezikler beni yıkamaz.
Sana da kullanıcı adını vereyim aman aman dikkat et böylelerine. _prıw ile başlıyor. Motosiklet aşığı.
Ben değilim laflarına kanma.
Yönelt bana intikamını alayım bebek:d
Değmez. Vakit kaybı
En doğrusu. Çiçek gibisin. Buna mı yaprak dökeceksin🌸 mutlu geceler diliyorum
Teşekkür ederim sana da ❤️
Ever ettim
Sen ne demiştin
1 kere ettim tuttu
Hak ediyorlar haklısın yemin ederim
Umrunda olmamıştır
Olsun veya olmasın. Ben haklıyım. O beddua da tutacak. Tuttuğunda umurunda olur o zaman.
Sen kendi mutluluguna bak boş ver
Çok haklısın 👍🏻
Sorduğun sorudaki gibi dediğine göre burdan birisi mi yoksa 🤔
Evet ama çok eskiden biriydi. Artık öyle hatalar yapmıyorum. Eskiden tanıdığım için şans vermiştim.
Eskisi yenisi diye muhabbet saçma. Uyelik tarihine göre insan yargılayamayiz. Veya burada ki varligina göre 😏 biraz egonu tatmin etmekle aciyla bas etme arasi celiskidesin. Umarim düzelirsin
Ego ile alakası yok. Sevdim ama karakteri 5 para etmeyen birini sevdim. Ona yandım.
Ona diyemediklerini buradan yapilan yorumlara uzun uzun cevap vererek. Onun okuyacagini umarak ego yapıyorsun gibi geldi. Neyse benden bu kadar yorum 🙏👋
O okuyamaz ki. Engelledim çünkü.
Hiçbir yerden bana ulaşamaz artık.
boş ver
canım kafam ya. Kendime o kadar kızıyorum ki
S*lak*
Kötü şeyler. Yalan, dolan, aldatma vs vs. Sen sadece değer vermişsin şans vermişsin. Bu Kötü birsey değil. Ama bu konuyu boyle dile getirirsen unutma zorlasir
Yarına unuturum ben. Ezik insanları en fazla 1 gün anarım
Hergün ediyorum
Oyunda oluyor bazen :D
Etmedim gerek yok
Ettim
Ettim
Beddua etmem kimseye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?