Diyelim ki kızla tanıştın, kızın lüks bir semtte oturduğunu öğrendin ya da varoş bir semtte oturduğunu öğrendin.
Kızın özel üniversiteden mezun olduğunu öğrendin ya da vasat bir devlet okulundan mezun olduğunu öğrendin.
Kızın ailesinin kıza hediye ev ofis falan aldiğini öğrendin, ya da kızın ailesinin kirada oturduğunu öğrendin.
Bunlar seni nasıl etkiler? Dürüst cevaplar lutfen , trubünlere oynamadan gerçekçi cevaplar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kendimi bildikten sonra…Maddiyat değil de onunla anlaşıp anlaşamadığıma bakarım.
Yani olumlu olumsuz hiç etkilemiyor mu?
Benden varlıklı olsun istemem sadece.
Peki sana bir soru, karının senden aldiği paraları ya da altinları ailesine vermesine ne tepki verirsin?
Peki benim haberim var mı bundan?
Haberin tabi ki yok komik olma
Komik olma kısmını görmezden geliyorum!
.
Karım ise tartışma olacağı kesin. Bana haber vermeden böyle bir şey yapmasını kabullenmek zor.
Ben net birisiyim. İkincisi olsun istemezdim. Net olarak ifade ederdim. Göze alıyorsa da kendi tercihi…
Sen hiç çevrendeki evlilerden bişeyler duymuyorsun galiba. Kavgalar genelde para yüzünden olur. Adam karısına para verir yetiştiremez sonra öğrenir ki paralar karısının ailesine gidiyor. Mesela bi bakarsın karın annesinin beyaz eşyalarını yenilemiş, babasinin araba parasının bir kismini karın vermiş, kardeşinin bedelli parasini ödemiş, kardeşinin düğün masraflarini karın ödemiş. Senin haberin tabi ki olmaz kimse bunu kocasina söylemez
Bir daha okusana yukarıdaki yorumumu.
Cevabını bulacağına inanıyorum.
Sence babası araba için para isteyen, kardeşi bedelli için para isteyen, annesi beyaz eşya için para isteyen bir kadın, seni dinler mi? Yoksa senin ruhun duymadan bunları yapar mı?
Bunlar olurken ben farketmez miyim? Diyorum ya, aynı davranışı ikinci kez yapmayı göze alıyorsa kaybedeceği daha büyük bir şey var. Bilir bunu.
Bu yüzden kavga eden çok çift gördüm ama bu yüzden boşananı görmedim. Kadınlar bunu hep yapar. Sen elin oğlusun onlar ise ailesi. Gerçekler acıdır
Neye dayanarak görmedim diyorsun? Etrafında olmamış olabilir ama bu açık bir şekilde şiddetli geçimsizlik sorunu!
Gayet de büyük bir sebep. Eğer insan kendisine saygı duyulmadığını görüyorsa, eşi tarafından lafının dinlenilmediği de aşikarsa yapacak şey belli. Ayrılık tarafı tabi ki değilim yapacak pek de bir şey olmaz bu konuda. Güven yok çünkü ortada!
Bekara karı boşamak kolay gelirmiş, atasözü 😂
Adama araba alirken altınlarını vermeyen kadınlar, babasina kardeşine öyle bir veriyor ki. Annesi gelip "kizim kardeşini evlendireceğiz altin lazim para lazim" deyince kadınlar ne yapıyor saniyorsun? Erkeğin ruhu bile duymuyor. Öğrenince büyük bir kavga, sonra her şey kabulleniliyor hayat devam ediyor.
Ali Ağaoğlu bile sevgilisiyle bu yüzden kavga etmişti, kadin servet değerindeki mücevherleri çalindi demiş, güvenlik kamera kayitları eve giren çikan olmadiğini kadinin bunlari kendi götürüp sattiğini ortaya çikarmiş. 6 aylik ayrilik küslük geri barişmişlar
Yani bekar olduğumu ve ezbere konuştuğumu mu düşündün?
Çok toy konuşuyorsun
O zaman iyi geceler size🙏
Zengin olunca masrafı da çok oluyor ben istediği hayatı yaşatır miyim düşüncelere dalarım
Maddi durumum iyi olduğundan dolayı hiç etkilemez
Yani olumlu olumsuz hiç etkilemiyor mu?
Etkilemez. Paraya değer veren biri değilim. Beni taşıyacak kalbinde merhamet olan biri olsun yeter
Tribünlere oynuyorsun bro
Peki sana bir soru, karının senden aldiği paraları ya da altinları ailesine vermesine ne tepki verirsin?