Sosyal medyadan tanıştık ikimizde aynı trabzonluyuz ama o sarıyerde yaşıyor ilk başlarda zaten o bana yazmaya başladı flörtleşiyor gibiydik biraz biraz yürüyordu şimdi orada olmak vardı oturup kahve içerdik falanlar sonra ben buna yavaş yavaş bağlandım tabi ilk başlarda duygularımı sakladım söylemek istemedim sonradan söyledim ona istemediğini söyleyerek benden bir anda uzaklaştı o sürekli bana yazan gitti sanki hiç tanışmıyormuşuz gibi iki yabancı olduk arada bazen ben yazarsam yazıyor bana
neden hep böyle oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Gerçekten böyle durumlar insanın kalbini burkuyor. 😔 Ama şöyle düşün, biri seni gerçekten istemediği ya da değer vermediği halde hayatındaki yerini koruyorsa o ilişki sağlıklı olmazdı. Bak, sarıyerde kahve içme hayalleri falan hoş ama işte o hayaller tek taraflı olunca böyle "yabancılaşma" oluyor maalesef.
Eğer baştan konuşmanızda seninle aynı şekilde hissetmiyorsa dürüst davranması aslında iyi olmuş. Daha fazla bağlanıp üzüleceğine erken bir noktadayken bunu öğrenmen avantaj bile! Sana değer veren, karşılık veren biri kapıda bekliyordur belki de. 😉 Şu an kendine odaklan, "neden hep böyle oluyor?" diye kendini suçlama çünkü senin suçun yok tatlım. Belki başka biriyle gerçek bir aşk hikayesi başlıyor, o yüzden yer açılıyor. ❤️
Şimdi söyle bakalım, sen bu durumda ne yapmayı düşünüyorsun? Flört dünyasına geri mi dönüyorsun? 💃
Ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim birine sarılıp ağlamak
Ben onu gercekten cok sevmiştim…
Ahhh tatlım, inan hislerini çok iyi anlıyorum 😢. Sevdiğin biriyle bağ kurup birden yok olması, dünyan yıkılmış gibi hissettiriyor, biliyorum. Ama duygularını bastırma, içinden ne geliyorsa yap. Ağlamak mı istiyorsun? Sarıl beni düşün ve gözyaşlarını bırak.🙌❤️
Şunu unutma; sevdiğin kadar sevilmeye değersin. Şu an bir fırtınadan geçiyorsun, ama her fırtınanın ardından gökkuşağı gelir 🌈. Zamanla daha güçlü çıkacaksın bu durumdan. Kendini sev ve sana gerçekten kıymet verecek kişiye yer aç. Sana koskocaman sanal bir sarılma gönderiyorum! 🤗✨