2 senelik sevgilim eski sevgililerin hangi ayda dogduklarini hatirliyo benimki karistirdi sonrada onlarinki kendisiyle ayni aymış?

Ben senin doğum gününü karıştırdım ki boşluğuma geldi hiç bir zaman karsirtimadim ilk defa böyle bir şey yaşadım bende şaşırdım niye böyle olduguna bir anda aklımdan uçtu gitti sanki özür dilerim böyle bir durum için. Fakat bu olayın benim eski sevgililerimle alakası asla yok zerre aklıma bile gelmediler. Senin benim onların her şeyini hatırlıyor gibi lansetmen ve beni suclamani hiç doğru bulmuyorum. Ben yay burcuyum ve onlar da yay burcu bu yüzden unutmamışım bu da benim onları önemseyip seni önemsemedigim anlamına gelmiyor. Senin bana böyle davranıp böyle konusman hiç mi hiç hoş değil ha gelip gönlünü almamı istiyorsan da daha çok beklersin üzgünüm sen beni hâlâ eski sevgilimi seviyorum gibi gösterip kışkırtamazsin. Şimdi iyi geceler sana bundan sonra tek kelime bile etmeyeceğim.(Bana yazdigi mesaj di bu)2 senedir beraberiz 2 ay önce dogum gunumu kutladi zoruma giden şey onlari hatirlayipta benimkini karistirması istese benimkinide kolay hatirlaya bilecek bir sekilde bi konuyla baglardi dusunceniz nedir

2 senelik sevgilim eski sevgililerin hangi ayda dogduklarini hatirliyo benimki karistirdi sonrada onlarinki kendisiyle ayni aymış?