Aşk İlişkileri K. s. de kaç leşiniz var? GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aman bu nassı soru yavv? anladıniz siz kac kişi ile duygusal körlüğe girdiniz? K. s. de kaç leşiniz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. 650 leşim var KS de engellediğim. tek attım 1 2 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Seninle geçinemeyeni de ne bileyim. u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler :)
Uoyevol Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. 1 kişi ile 4 yıl geçirmişliğimiz var :) O artık aramızda değil gerçi 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Henüz leşim yok. 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. ne bileyim onu mu saydım :D 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kırkı geçmiştir 1 0 Yorumla
Çilemhanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kör olmadım kimseye burdan 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İlişki ya da sevgili daha doğru bir tabir 0 1 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Valla bu sekilde daha hos geldi bana siz sorarken o sekilde sorarsiniz😆 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Üç beş kalleş var. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. sıfır 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. 0 leş 0 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Hiçç 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hiç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
650 leşim var KS de engellediğim. tek attım
Seninle geçinemeyeni de ne bileyim.
Teşekkürler :)
1 kişi ile 4 yıl geçirmişliğimiz var :) O artık aramızda değil gerçi
0
sanaldan sevgili yapmak ne kadar mantıklı?
Öyle bı amacım yok burada zaten olamaz
Henüz leşim yok.
ne bileyim onu mu saydım :D
kırkı geçmiştir
Eski hesabımda 3 bu hesabımda 0
Kör olmadım kimseye burdan
İlişki ya da sevgili daha doğru bir tabir
Valla bu sekilde daha hos geldi bana siz sorarken o sekilde sorarsiniz😆
Bir tava hamsi kadar olabilir tam saymadım
Sayısız katliam yaptım burada
Ne bilelim vardir bi kac kisi
Gerçek hayattan söylesek