Doktoruma Hasta Oldum. ACİL YARDIM ?

Rahatsızlığım neticesinde internet üzerinden rastgele bir doktora randevu almıştım (normalde rastgele almam). Muayene randevusuna geç kalarak gittiğimde görür görmez doktordan çok etkilendim. Bir tuhaf hissettim.
4-5 kere 2-3 hafta arayla kontrollerimdede onu görebiliyorum. 30'lu yaşlarında çok hoş, yakışıklı, tam bana göre biriymiş gibi geliyor, ileri derece hoşlandım, aklımdan hiç çıkmıyor.
Özel bir ilgi göstermiyor muayenesinde, herkese nasıl davranıyorsa nazik bir edayla bana da aynı şekilde davranıyor. Yanında sekreterler var muhabbet etmeye çekiniyorum. Onu çok merak ediyorum, medeni halinden tutunda hayatına dair bir çok açıdan.
Sosyal ağ hesaplarından onu takibe aldım, o da beni takip etmeye başladı, normalde pek kimseyi, hele ki tanımadığı birini takip etmeyen biri iyice araştırdım. Beni neden takibe aldı anlamadım, şaşırdım bir an, sevindim de tabi.
Şimdilerde randevumu iple çekiyorum. Onu görebilmek için.
Bana rica etsem bir yol gösterir misiniz. Ona internetten mesaj atmalı mıyım, ne demeliyim, nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla sohbet etmek tanışmak istiyorum, ama yaklaşımını kestiremediğimden çekiniyorum. Ne yapmalıyım.
Doktoruma Hasta Oldum. ACİL YARDIM ?