- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBen Türküm ve ileride doğacak olacak olan çocuklarımın da Türk kültürü ile yetişmesini isterim bu nedenle Türkler arasında dahi kültürümüzü koruyan tarzda insanlar seçmeye çalışırken bir başka milletten birisiyle evlenmeye sıcak bakmıyorum. Bana göre bu tip şeyler öyle önemsiz, sevgiyle çözülür şeyler değildir yani kendimizi düşündüğümüz kadar soyumuzu, milletimizi de düşünmemiz gerekiyor kanaatindeyim tabi herkesin şahsi görüşü aynı olacak diye bir şey yok ama ben bir Türk'ün yabancı ile evlenmesine sıcak bakmıyorum.
05 Yorumla- 1 yıl
Hocam kendi ırkımızın kızları bizi tercih etmiyor ki, mecbur yabancılara yönelecez.
- 1 yıl
@ganyotcu01 Aga zaten kendi ırkından bihaber olan bir kızdan sadece Türk diye elbette hayır gelmez ama kültürüne sahip çıkan doğru düzgün kadınlarda tanıdım yani bulamayız diye bir şey yok. Ha olaki nasip olmadı ve bulamadık işte o zamanda çok uzak bir kültürden birisi olmamalı.
- 1 yıl
Edep, haya, kültür bilen kız bulmakta mesele.
- 1 yıl
@ganyotcu01 Aynen öyle. Yani çoğu kendisini 10 numara tanıtıyor ama biraz tanıyıp hayatını öğrenmeye başlayınca bakıyorsun ki anlattığı, tanıttığı kişi ile alakası bile yok
- 1 yıl
@SporcuMan18013 harbiden.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılKültürel açıdan bazı bölgelerde yetişmiş insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyorum. Kaba konuşmalara tahammül edemiyorum mesela. Buradaki kastım yöresel ağızlar değil. Hitap şekli, kadına bakış açısı, gelenek ve göreneklerine bağlılıktaki bağnazlık derecesi ile ilgili... Kişisel olarak geleneklerine göreneklerine akıl, mantık, hoşgörü çerçevesinde esnek bir yaklaşımla bağlı ise tamamdır. Ama katı bir bağlılığı varsa anlaşamam. Nereli olduğundan ziyade kişisel ve ailevi yaklaşımlar önemli. Ama genel anlamda tanıdığım olumsuz örnekler dolayısıyla bazı illere biraz mesafeli olduğumu söyleyebilirim.
61 Yorumla- 1 yıl
Aynen katılıyorum hanımefendiye
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet. İğrenç ve yobaz bir kültürde yetişmişse hem sevgiliyken hem de evlilik hayatında karısı veya kocası ailesinden çok çeker. İstediği kadar farklı görünsün davransın ama herkes bir şeyler taşır bence geldiği yerden. Mesela şahsen ailesi tarikatçı veya dini fanatik biriyle sevgili olmazdım.
00 Yorumla
1 yılHayır değil.
İnsanları ırklarına göre ayırıp hepsini bir kefeye koyanlardan değilimdir.
Benim için önemli olan karşımdaki kişinin karakteridir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
u 1 yılO ben’li, ben o’nlu oluruz :D hiç önemli değil
520 Yorumla- 1 yıl
Vatanım sensin diyecem djdjs
- 1 yıl
He, biz sevince böyle topraaam diye seviyoruz djdjs
- 1 yıl
Ne güzel sevişmeler ahahha
- 1 yıl
@Sipahi001 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Siz ikinizin tam olarak derdi ne?
- 1 yıl
O zaman görüşlerime atlamaz mısınız 🙄
- 1 yıl
Çekmesin ağa
- 1 yıl
Siz değil ben yapacam şimdi, olması gerekeni 😌
- 1 yıl
Gardaşım bbayanlarla uğraşılmaz
@Sipahi001 😂😂😂😂😂 - 1 yıl
@aliwgx1 engelledim gardaşını siz artık yorumlarımı terk edip dmde falan goygoy yaparsınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önemli elbette. Kültür çatışması yaşanan bir ilişki hiçbir şekilde yürümez.
34 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de önemli değildir önemli olan sevgilime aşık olmak ve aramızda ki uyumdur gerisine bakmıyorum ben hiç bir şekilde.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSanırım çok eskiden olsa önemlidir derdim. Ama hayatımda tanıştığım bazı insanlar illa aşk anlamında değil ki gayet modern ve kendine has karakterler olabileceklerini gösterdiler bana. İster doğulu ister başka ülkeden ister izmirli ister urfalı.. Hayatımda tanıdığım çok güzel insanlar var ve çok hoşgörülü çok tatlı insanlar.. Kendine has kişilikleri ve karakterleri olan ayrı ayrı insanlar. Bunlar etrafı değil kendilerini benimsemiş insanlar. Dolaysıyla enerjimin ısınması ve temel gereklilikler benim için en önemlisi. Nereli olduğu hiç önemli değil en başta benim enerjim çekilsin onunda enerjisi bana çekilsin diyorum.🫠🥰
20 Yorumla
1 yılBenim için sevgilimin nereli olduğu değil, karakteri, değerleri ve bana olan yaklaşımı önemli. Nereli olduğu sadece bir detay; önemli olan o detayların nasıl bir hikayeye dönüştüğü. Sevgi, sınırların ve coğrafyaların ötesinde bir bağdır.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılben ilişkilerde uyuma çok inanırım. kültürel farklılıklar da insanları çok etkileyebiliyor. ilk zamanlar bunları görmezden gelebiliyorsun aşktan sevgiden ama zaman geçtikçe ve aradaki aşk tükendikçe o kültürel farklılıklar göze batmaya başlıyor. Karşındakini eskisi gibi tolere edemiyorsun. Bu nedenle nereli olduğu önemli benim için
10 Yorumla
1 yılİnsan memleketinden değil, ailesinden çıkar. O yüzden memleketten ziyade ailesi daha önemli.
Ama şu da bir gerçek ki, bazı bölgelerdeki kültürde büyüyen insanlar bazı konularda birbirlerine çok benziyorlar karakter açısından. Bundan dolayı da bazı yörelerin, şehirlerin adı genelleme ile kötüye çıkabiliyor.
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki adam gibi adam olması önemli.. Sevgilim dediğin adama benim memleketim sensin diyebilmek önemli..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok ya birde kimlik veya nüfus kontrolü mü yapıcaz :D karakterli, kişilikli ve sevebileyim yeter.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Gerçekçi düşünmek gerekirse benim bir ayağım memlekete bir ayağım doğup büyüdüğüm memlekette olacak bu güzergah içinde biri olmasını isterdim öbür türlü beni yorar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır değil. Bir ara ermeni biriyle asla olmaz falan diyordum, karşıma ermeni biri çıktı 😅
110 Yorumla- 1 yıl
Ermeni olup Türkleri seven 1 kişi bile görmedim Türkiye'de yaşayanları müslüman oluyor evet ama dem parti ve pkkyı savunuyorlar haberin olsun ayrıca türk kızı fantezileri var tıpkı Arap Afgan Kürtlerin de bu fanteziye sahip olduğu gibi uyuyun uyuyun gözünüz açılınca her şey çok geç olacak neyse
- 1 yıl
Ha birde cinsellik yaşadınız yani o adam her yerde seni anlatıyodur haberin olsun düşman ırktan bir tırko kızını elde ettim diye hayatta tek gayeleri Türk kızı ile çıkmak olan bir ırka çok güzel şans vermişsin aferim başarılarının devamını dilerim
- 1 yıl
Yokluk kötü bir şey tabi belki de kimseden yüz bulamamak seni ona itmiş olabilir gördüğün bir ilgiden dolayı
- 1 yıl
Umarım bir sonraki sevgilin de inşallah Arap Kürt Afgan Suri falan olur onları da mutlu et ilk defa bir Türk kızıyla çıkma şansı yakalasın garibanlar sizin için mülteci olarak bu ülkeye geliyorlar zaten yazzık
Bırakın sevgiliyi, bir insana sormayacağım tek sorudur; 'Nerelisin?'.
Türk olmayanlarla daha mutlu oldum hep, yalnızca böyle bir genelleme yapabilirim.
20 YorumlaÖnemli değil, yeter ki değerlerime saygı duyacak uygunlukta olsun. Sonra farklı dünyaların insanıyız muhabbeti çıkıyor
30 Yorumla
1 yılÇok önemli evet istemediğim şehirler var zaten ben yarı yabancıyım bu yüzden sevgiliminde yabanci olsun isterim
Suriyeli / Kürt / Afghan / Iran vs. olsun istemem16 Yorumla- 1 yıl
Ama onlarda sana bayılıyordu şimdi bak sen
- 1 yıl
Beni ilgilendirmez 😆 banane
- 1 yıl
Merak etme sana bayılmıyorlar
- 1 yıl
Bayilanlar var ama puhahah
- 1 yıl
Suri mi😅
- 1 yıl
Sanane
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Yabanci sevgilim çok oldu kultur farkliligi dil farkliligi zor tabii ki ama yeni şeyler öğrenmek için mantıklı bi sey bence kimin nereli olduğu önemli değil
10 Yorumla
1 yılBen kürdüm ama Balkan göçmeni kızları özellikle Boşnak kızlarını çok beğeniyorum.. ama biraz kültür farkı var
20 YorumlaHayır tatlım önemli olan ahlak karakter en önemli olan (GÜVENİ)
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet kesinlikle önemli. Kültürlerin birbirine yakın olması, etnik kökenleri dahi önemli. Bazı yerlerin insanını sevemiyorum ne yapayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılulsn nereli olursa olsun yeterki adam olsun anam sırf yabancılık cekmeyeyim diye trabzonlu bir herif ayarladı 5 ay çıkıp şiddetli geçimsizlikten ayrıldık bu kadar keci inatli sinir bozucu biri olamaz ne desem tersini diyodu delirdim sonra mersinli biriyle daha çıktım çocuk aldatti üstüne yüzsüz geri donmeye cslosti istek atti kabul edip ag zi*n ettim her yerden engellemis 😁 ilk sevgilimde kurttu babam duyunca kudurdu kafami kirdi tovbe ettim Şu an oyle saldim gidiyo evde kalcam galiba
20 YorumlaBen türk'üm ama Kürt olabilir Kürt kız kapalılaar güzel oluyor
20 Yorumla
1 yılNereli oldugu değil
Kişiliği karekteri nasıl olduğu önemli20 Yorumla
1 yılTabii ki de var bir insanın karakteri memlektiyle alakalıdır
20 Yorumla
1 yılKız arkadaşım Giorgio armabi my way almıştı yakın zamanda kokusu güzel böyle tatlımsı bir koku var burnuna hitap ediyor ama kalıcı olmadığı konusunda biraz isyan etmişti Bukadar parayı niye verdim diye
00 Yorumla
1 yılEvet önemli. Bundan sonra bir daha Elazığ Erzincan tövbe.
15 Yorumla- 1 yıl
Niye Elazığ
- 1 yıl
Neapti sana
- 1 yıl
@eeecitahhh Elazığlı eşim çünkü.
- 1 yıl
Elazığin neresinden
- 1 yıl
@eeecitahhh merkeze bağlı kasabadan
1 yılEşim önemliydi, on nuöara yerden geldi. kalanlar teferruat. Ama, slav, japon ve leh tercihim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılBen kesinlikle Amerikalı bir sevgilim olsun isterim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soyca Türk olduktan sonra nereli olduğunun önemi yok
10 Yorumla
1 yılYani onemli soyle, kultur farki olsun cok istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğil yakisikli mi zengin mi uzun mu iffetli mi önemli memlekete önem germiyorum
10 Yorumla
1 yılÖnemli kültürler bence yakın olmalı diğer türlü zorluklar baş gösterir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAşılamayacak kültür farkı olmasında önemli degıl
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsun mümkünse. O yüzden evet biraz önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBen insan olmasına bakıyorum
Tabii çok da böyle aşırı dinci ya da aşırı aşiretçide çok istemezdim
10 Yorumla
1 yılEwt önemli Doğu Karadenizli olursa. Daha çok severim mesela 🙃🥰
10 Yorumla
1 yılElbette hayır Türkiye vatandaş müslüman birisi olsun vede mümkünse Türkiye vatandaşı olsun
10 YorumlaÖncelik her zaman kendi memleketimden. Hatta aynı ilçeden.
10 Yorumla
1 yılÖnemli değil ama denk kültürler ile anlaşmak kolay oluyor.
10 Yorumla
1 yılHiç önemli veya öncelikli değil karşılıklı aşk, güven ve uyum varsa tamamdır.
10 Yorumla
1 yılEskiden hayırrr ama şimdi çok önemli askimmm ehehehe 😽🫶
10 Yorumla
1 yılÖnemli tabi ki ama ırkçılık için değil ulaşılabilirlik için
10 Yorumla
1 yılBana göre nereli olduğu önemli. Örnek vermek gerekirse ben Marmara Bölgesi’nde yaşıyorum. Fakat bi Doğu Anadolu Bölgesinde ya da Karadeniz Bölgesinde yaşayan bir insanla; günlük rutin yaşam, alışkanlıklar, yaşam biçimi, düşünce tarzı, gelenek görenekler, adetler vs farklı olabiliyor. Bazı şeylerin farklı olması da ilişkiyi zora sokuyor. Dizilerde yaşamıyoruz burası gerçek dünya. maalesef bunları göz önünde bulunduruyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Karakteriniz nasıl biri
hayır hiç önemli değildir önemli olan sevgi saygı kalp güzelliği içinde Allah korkusu olması öyle saç rengi isim şehir bunlar boş işler en önemlisi müslüman olsunda isterse yabancı olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sevgilinin memleketi çok önemli değil, ama eşim olacaksa çok önemli olur.
Yobazlık ve faşistlikte isim yapmış şehir ve bölgelerden olsun istemem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğruysa aşık olduğum kişi mucize olan sivaslı sonra hoşlandıklarım doğruysa en son sinop ondan önce malatya ondan önce trabzon hoşlandığım çocuk nereli bilmiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır hiçbir önemi yok ama bazı yerlerde anlaşıyor olmamız lazım düşmemek lazım çok uç noktalarda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğulu tiplerden uzak duruyorum. Aile yapıları çok farklı. Kültürel olarak en gelişmişi bile annesinin lafına göre yaşıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar önemli olan karakteri diyip kendimizi kandırsak da şuralı ya da buralı diyince bir önyargıyla bakıyorum.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Biraz önemli. Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin tamamı ile, Hakkari tercihlerim dışında. Oraları duyar duymaz güvenim altüst oluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Ya çok güzel bir kizsa
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemli. Afgan Suriye Hindistan Pakistan İrak İran Ermenistan vs tarznda yerlerden olmasını istemem
16 Yorumla- 1 yıl
Sen evlisin zaten
Cevap sahibi1 yılBu soruya cvp veremez migm yani
- 1 yıl
Bence doğru değil
Cevap sahibi1 yılSacmaladn ha 🙄
Cevap sahibi1 yılBekar olsaydm diye düşünüp cvp veriyorum sanki yanls bsi yapmism gbı konusuon
Cevap sahibi1 yılBi sg ya ya.
Foto koyup koymicgmi sana sormicm. Arayışta ölü olmadgmi da bilemezsn bilmedgn şey hakknda bs yapıp da vasatligni belli etme. Herkesi kendinde sanma. burada benim yorumuna salça olup birde bana artislik yapion ezik
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet önemli...
10 Yorumla Memleketine değil insanlığına bakıyoruz içindeki yüreğine kalbine nasıl diseveceğine yolda bırakır mı birakmazmi ona bakiyorum
20 YorumlaKars li olmasın yeter 😂
22 Yorumla
1 yılÖnemli olan tek şey bir adet heart of gold sahip olması...
00 Yorumla
1 yılHayır değil önemli olan sevmesi sahip çıkması ve his ettirmesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılAmerika ingiltere almanya israil bu 4 ulkeden birinin olmasini isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYemişim memleketini bütün insanCIKlar aynı
Btün a*mCIKlar da aynı
Bütün g*anCIKlar da aynı
İYİ SECİ YAPTIM
BÖYLE EDEBİYAT GÖRÜLMEDİ00 YorumlaÖnce karakterli olsun nereli olup olmadığı önemli değil
00 Yorumla
1 yıldin dil ırk farketmez he kızı buldum bide nereli olduğuna mı takılacam 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Önemli değil desem de düşününce önemli olduğunu gördüm yine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nereli olduğu önemli değil önemli olan kişilik, karakter yapısıdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat