Canım yoksa unutmu arıyorum?

Birini çok seviyorum bu kişi beni sevmiyor aynı fabrikada çalışıyoruz fakat onun umrunda bile değilim kafayı takmış durumdayım bir ara konuştuk durduk yere bir anda engelledi ve nedenini sorduğumda güzel kardeşim dedi üzüldüm farkındaydı onu sevdiğiminde farkındaydı bi ara iş sırasında konuşurken fabrikadan dolayı dedi çalıştığım fabrikada kız erkek muhabbeti yasak uzun süre geçti biriyle birlikte olduğunu öğrendim bende onu unutmak için hayatıma birini aldım ama aklımdan o çıkmıyordu başkasını düşünürken biriyle birlikte olmak aldatmak gibi hissettirmeye başladı ve ayrıldım ondan vazgeçtiğimi sanmaya başladım o sırada o benimle konuşmaya başladı ve bi nebze olsun umutlandım konuşmaya başladık çok güzel geçiyordu ailevi sorunlarım çok fazlaydı ve çok küçük yaşdan beri çalışmak zorundayım 18 yaşımda ailemden uzak bir şehre yalnız başıma taşınıp çalışmak zorunda kaldım o kişi benim durumumu biliyordu aile sorunları biliyordu çok destek oldu bana çok fazla sorunum vardı ve o hep destek oldu çok güzel gidiyordu ağladığımda dinliyordu hakkımda ufak detayları hatırlayıp nasıl mutlu edeceğini biliyordu çok güzel ilerlerken 1 hafta boyunca sürekli buluşmaları erteledi ve bir gün buluşmak istedi buluştuğumuzda ona sarıldım ve benden uzaklaşdı be eski sevgilisin bi kazada öldüğünü onu unutamadığını benimle denediğini ve olmadığını söyledi 17 gün sürdü konuşmamız ve o gün gitti boşluğa düşmüş gibi oldum üstünden 5 ay geçti yeni insanlarla tanıştım ama virgüllü aklımdan çıkmadı sürekli onu düşünüyorum ne yapıcağımı bilmiyorum dönsün istiyorum ama dönmeside bana zarar ama gitmesinde istemiyorum napıcam kafamı nasıl toparlayacağımı bilmiyorum ek işe başladım günün 20 saati felan işde geçiyo kafam dağalsın diye ama birtürlü aklımdan çıkamıyo her gün onu görüyorum aynı yerde çalışıyoruz bu canımı daha çok acıtıyo bi an ondan nefret ediyorum ama sonra farkediyorum ki onu gözetliyorum gözümü ayıramıyorum napcam ben
Canım yoksa unutmu arıyorum?