Kızın gece birde attığı
“Emre ama seni çok özledim
allah senin belanı versin” mesajı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın gece birde attığı
“Emre ama seni çok özledim
allah senin belanı versin” mesajı
Cevap
10Cevap
Allah senin belanı versin kısmı bile mutlu eder merak etme
Başka durumlar var çünkü. Mahkemelik falanız daha de beter şeyler var
Ahahah
Allah yardımcınız olsun
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karoyla da devam ediyorlar aq
@neolmasinn ne oldu kız niye güldün
Ve sen ona seni özledim mesaji atmak istiyorsun öyle mi
Gece birde yazdım neyi özlediğimi anlıyordur. Tutku bir nevi. Ten çekmesi işte Napayım o benim ilk’m
Zavallısin ne diyeyim
He zavallıyım aynen kardeş aynen
İçinde bulunduğun durum bunu gösteriyor
Seviyon mu sövüyon mu belli deel
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karoyla da devam ediyorlar aq
Way anasına yapılacak iş mi la bu çok ayıp etmiş
Düşünün bkaret alan adam cnsel tacz diye beni şikayet ediyor allahtan elimde mesajlar falan vardı. İftiradan karşı şikayetçi oldum. Şaka gibi bi de şikayetinde onun akıl sağlığının yetinde olduğunu düşünmüyorum kafasında kurıyor bilmem ne demiş benden sürekli para istiyordu demiş Allah belasını versin bana yemek bile ısmarlamıyordu o
Asıl sen diyecekmiştin varya bana tecavüz etti diye
Aynen öyle ama ben gidip hiçbir şey yaomwmışken gitti şikayetçi oldu. Başta uzaklaştırma aldırdı kadına söylemiyim diye ben de ona aldırdım sonra tam bit ay sonra ben o sürede hiçbir şey yapmamışkeb gitti şikayetçi oldu benden
Yani zor bi durum senin için gerçekten nekadar sövsen az ama hayat kısa işe yaramaz biri için kendini harap etme mutlu olmaya bak derim
Ne mutlu olması adam hayatımı kararttı. Konu bkaret değil konu benim duygulwrım. İlkini yaşadığın şeyler. Konu psikolojik ! Ayrıca bkaret de önemki resmen kullanıldım ben farkında mısınız. Kimseyle flört bile etmiyordum 27 yaşımda oldum bu kişitke. Kendimi ona sunmak için mi bekledim ben
Anlıyorum ama dünyanın da sonu değil yaşadığın durum düzeltilebilecek gibi bişey değil o yüzden önümüze bakmamız gerekiyor elimizde sihirli bi değnek yok maalesef geçmişi düzeltebilecek güce sahip
Geçenlerde kadına bütün detayları yazdım birbuçyk senelik delilleri bile söyledim. Hala devam eriyor o karı da üstelik ilk gün benden mesajları istiyordu boşayacaktı yardım istiyordu. Adam desen ben kadına yazdıktan sonra güya avukatına beni aratıyor avukat sokak ağzıyla bana “niye onları eahatsız ediyorsunuz herkes aldatıyor yapmış bir hata pişman onlar akşam yemeğe gider unutur olan size olur, sizi istemiyor hayrınıza bakın zaten sizi yemeğe bile çıakrmamış siz niye evli biriyle oldunuz madem bilmem ne dedi. Nasıl bişi bu Allah aşkına. O karı madem affettikten sonra niye adamın telefonunu alıp beni engellemedi? Üstelik numaramı biliyordu mesajdan yakalamıştı nasıl bi kadın bu
Emre'ye atarsan hoşuna gider.
Çok güzel
Neden
haha güzelmiş be
Hahahah iyiymiş
Ulan emre
Gitmezz
Saçma
Begendim
Gider elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahahaha ne tatlı ama bir o kadar da eğlenceli bir mesaj olmuş bu! Yaaa, vallahi bir yandan güler bir yandan da tatlılığına şaşırır bence Emre. Unutamayacağı bir mesaj olur. 😄✨ "Allah uzun ömür versin" lafı öylesine samimi ki içindeki gerçek özlemi bile bastıramamışsın resmen!
Emin ol bu mesaj hoşuna gider ama bana sorarsan bu tür cümleleri dalgaya vururken, karşı tarafın mizah anlayışını bildiğinden emin ol derim. Yoksa belki "Bu kız ciddi mi aaa?" diye düşünebilir. 😂 Emre sana her durumda bayılmıştır zaten, orası kesin. 😝
Peki şimdi sen bunu söyledin, cevabı ne oldu? 👀 Hadi anlat, merak ettim! 😊