Sevdiğim adamı nasıl unuturum kalbimde öyle bir sızı var ki unutamıyorum duada okusam olmuyor nasıl silerim kalbimden?

Merhaba bana lütfen kırmadan cevap verin olur mu? Zamanında birine aşık oldum 3-4 yıl önce bu hayatta en çok sevdiğim değer verdiğim kişi o olmuştu aramızda kilometreler olsa bile umrumda değildi hiç bir zaman sadece sayıdan ibaretti gözümde sonuçta halen aynı ülkedeyiz bu bile çok güzeldi benim için gerekirse ben bile yanına gitmeye hazırdım aramızdaki tartışmalardan ötürü asla sevgili olamadık hep flörtleşme aşamasında kaldık Sonrasında ben senin yanına gelemem benim için çok zor bu durum dedi Ve konuşmayı kestik tabi ben çok kötü oldum çünkü o kişiyi hayatımın merkezine koymuştum sonrasında aradan uzun bir zaman sonra yine karşılaştık yine konuşmaya başladık tabii hisler kolay kolay silinmiyor insanın elinde değil asla unutamadım çünkü yine böyle flörtleşiyoruz yine tekrardan mesafe konusu vesaire işler ciddileşince bu sefer Psikolojim iyi değil kötü bir zamandan dönemden geçiyorum dedi olsun dedim yine de çok yalvardım işte o an yine gitmesin dedim kendime konuştum dedim ben sana destek çıkarım yanında olurum ama hayır olmadı o karar çoktan verilmiş çünkü sonrasında yalvarsam bile iş içten geçti ve yine konuşmayı kestik. Yine aradan baya zaman geçti tekrar karşılaştık tabi yine konuşuyoruz baktım bu düzelmiş gönderi atmayan kişi gönderi atar olmuş hikayeler paylaşır olmuş sonrasında yine bana böyle güzel iltifatlar sözler başladı yine umutlanmaya başladım böyle belki düzeldi ya hani oluruz gibisinden. Sonra gönderisinde bir kadınla yan yana fotoğrafı vardı iş yerinden arkadaşı mı bilmiyorum bilmiyorum yemin ederim aradan o kadar zaman geçmişti ki akrabası ailesi herşeyini hep not eder olmuştum kendisi hakkında ama onu tanımıyordum. Soramadım Allah'ın belası şu kalbim sormaya cesaret edemedi şu gurursuz kalbim sırf gitmesin yine diye soramadı. Sonrasında bana yine gelip dedi ki kaldı Bak ben seni üzmek kırmak istemiyorum olmaz aramızda çok mesafe var Bunun gibi cümleler oldu o an yutkunamadım bile şu kalbim halen ağrıyor üzerinden kaç yıl geçti ama acım benimle.
Sevdiğim adamı nasıl unuturum kalbimde öyle bir sızı var ki unutamıyorum duada okusam olmuyor nasıl silerim kalbimden?