2 gündür aramiyor mesaj atmıyor ne yapabilirim
Çok üzüldüm ağladım basim ağrıdı
Bende arayıp sormadim
2 gündür aramiyor mesaj atmıyor ne yapabilirim
Çok üzüldüm ağladım basim ağrıdı
Bende arayıp sormadim
Sizde geçmiş hevesi bırakıp gitmiş 2 gün yok bir dakikası bile mi yok sizin için? yoksa yapacak bir şey yok eğer sürekli sizseniz yazan eden kendisi hiç yazmıyorsa bırakın yani istemiyorsa istemiyordur yapacak bir şey yoktur bu durumda yapacağınız en iyi şey geri çekilmektir tabii hep karşıda ki ise karşıda ki size yazmadıysa bu sefer siz yazın bunda hiçbir sorun yok sizden bekler yani burada iki ihtimal vardır ya siz yazıyorsanız hep kendisi yazmıyorsa sizde ilgisi yok yazmayın daha eğer karşıda ki ise dediğim gibi sizden bekliyordur ama eğer karşıdakiyse hiç gerek yok ilgisi yoksa eğer bu şekilde çünkü hiçbir şey elde edemezsiniz.
Ben yazamıyorum gururluyum çok
Erkek olan o
Onun yazması gerekir
Misal ben sürekli yazsam karşıda ki hiç yazmazsa ben yazmadıkca demek ki gönlü yok diyip geçerdim aynı ozaman
Bi kere ayni durum oldu ağladım kapısına kadar gittim sen cok duygusalsin hizli ilerliyoruz gibi şeyler söyledi. bende ayrılmak istiyorsan söyle dedim o da seni kaybetmek istemem dedi
Anladım acınızıda anlıyorum ama her insan sizin gibi değil
Biliyorum her insan farklıdır ama
İnsan üzülüyor
Zaten icekapanip bir insanim
Ozaman daha çok üzülürsünüz yeme durumunuzu bile etkiler yemek yerken mide bulantısı falan olabilir bir kaç gün onu düşünmeden duramazsınız ne zaman girmiş sosyal medya'ya falan bin türlü şey yaşarsınız gün içinde böyle bir şey mutlaka yaşıyorsunuzdur evde durmayın dışarı çıkın.
Ah be güzelim sen niye kendine bu kadar eziyet ediyorsun? 😔 İlişki dediğin karşılıklı bir yolculuk, hani beraberce el ele yürümek gibi... Eğer o 2 gündür seni aramıyorsa belki meşguldür diye düşün ama sen bir adım atmak istiyorsan, hadi at gitsin! Amaç üzülmek değil, iletişim kurmak 💌.
"Merhaba, nasılsın? Biraz merak ettim seni," yaz mesela. Ne kaybedeceksin ki? Ayrıca unutma, dünya aşk için döner ama senle başlar 💖! Kafaya takma diye insanları biraz mutlu ediyorsun ama sen de mutlu olmayı unutmamalısın.
Cevap
2Cevap
seni istemiyor, aynisi basima geldi yakin zamanda tamamen gidecek hazırlıklı ol büyük ihtimalle eskisi gibi hissetmiyordur veya baskasi var malum erkekler
Ben FİKRİ değilim
Olsam söylerdim
Fikri nerdesin lan fikri
35 yasinda sana akıl mı vereyim
Yaşım 30
Ayrıca sen hep 19 da mı kalacaksın
Yok ben 60 yasindayim
Verdiğin cevaplardan belli kac yaşında oldugun
Peki
İnsanları kendin değerlendir geçmişi bırak sana tavsiye
Kim neyi hak ediyorsa onu aliyor
Sana oyuzden akıl vermedim
Neden aramadı soyleyim mi sana
Teyze
Söyle
Seninle sevistimi
Hayır
Neden terk etti
Terk edilmiş mi oldum ben şimdi
Bilmiyorum hiç
Son mesaja görüldüyu atan benim aslında
Ne yazdin
Sag ol demis bende görüldü bıraktım
Zaten bi gün boyunca mesajıma cevap vermemişti
Yaaa sen asikmisin ona
Değilim ama yokluğu beni kaygilandiriyor
Ara numarası yok mu
Dedim ya ice kapanigim die
Bi de bizim yaşlarda dediğin şeyler olmuyor
Ben sen gibi düşünüyorum duygusalim zaten ama erkekler akılcı yaklaşıyor
Olum
Sevis
Benle de öyle
50 yasinda da öyle
Siz kızlarda değişik
İstemiyor seni
Söyleyebilir bunu
İsteyen var ben de ona giderim
Boşlukta kalınca yazar sana boşluk doldurmaca sın ona
Sen tecrubelisin sanirim boşluk doldurmada
Kadin kadının düşmanı derlerdi de inanmazdım şu kiriciliga bak
Yazdığımı anlasaydın kimden yana olduğumu anlardın kendini kullandırma diye söylüyorum sen kadın birinin boşluğu olma kendine saygın olsun diye ama neyse herkes hakettini yaşar
İçin fesat bence
Herkes hak ettiğini yaşar derken ben miyim hak ettim bu durumu
Benim bir yanlışım olmadı
Kimsenin kalbini kirmadin
Ozaman kendine saygın olsun oyuncağı olma o kişinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?