Fiziken zayıf olan hep genç gösterir de yüz olarak yuvarlak hatli olanlar genc gösteriyor genel olarak ama doga bayramı cözemedim nasıl bu kadar genç duruyorsa makyaj yapmiyo herhalde fazla
Aslında şöyle. Gećen sene avusturyaya gittim tatil için. Birkaç kızla falan konuştum orada 16 lık kızla burada 20 falan yani bizim kızlar genel olarak yaşlı gösteriyor aslında, normali bu
Ben 18im. Evet yeni nesil yaslı gösteriyor makyaji abarttıgımda 18 duruyorum ama hafif ruj sürünce 16 17 duruyorum bence bu genetik. Karadeniz ve canakkale flaan o taraflar böyle
İst de doğdum. Muğlada yaşıyorum. Ben farklı farklı şehirleri görmeyi seven biriyim ama karadeniz, iç anadolu, doğu anadolu, güney doğu anadolu diğer bölgelerden 100 sene geride
Kaybedecek bir şeyim yok. güzelim ayrıca. bu insanın kendisini geliştirmesine baglı yani ön yargı var ama kisisine göre olmalı bu o zaman sende kaybetmis oluyorsun 😸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
🤣🤣 ben 16 yaşında iken 18 19 yaşında görünüyordum şimdi 20 yaşın üzerinde 😄😄 baya olgun görünüyorsun derler
Knk olabilir bnde 25im cok sükür 17 falan diyokar
Valla garip
Bana da yeni tanıyan kimse 28 demiyor 24-25 cevabını çok alıyorum ama yaş ilerledikçe avantaj gibi
Sen harbi benim kuzenime benziyon
İnsan insana benzer olabilir
Harbi dikkatlice baktim o musn dye
@ManolyaHanımm jasgkahsjahsıad
Var mı fotosu merak ettim dldldldkd
Ahah yok knk onu sevmiym
Peki 😂
kadınsı değilsin yani arkadaşların arasında baya ezikleniyorsundur
Yüz olarak diyorum
he canım he he tamam 75 b ile mutlu ol
Babyface bir yüzü vardır
Bak mesela sey var doga bayram bu kız nasıl 22 17 duruyo
O kim tanımıyorum
Sen kaçsın kaç gösteriyorsun gizli
Minyon tipli olanlar var iste 🫠
Hormonlu yetişmiş onlar
Nasıl yani
Hormonla alakalı bişey yani
Benim sevgilim 21 yaşında 17 18 falan gösteriyor.
Nasıl oluyor bu mesela doga bayram kıx 22 yasında ama 17 duruyor
Sen kaçsın
Ben 24 üm 24 gösteriyom. Bilmem kız arkadaşımın yüzü genç duruyor liseli gibi. Ama üniversite 4. Sınıfta
Vücududa genç duruyor. Garip ama bazı kızlar öyle
Vucudunun genc durması zayıf diye. Ama yüzü nasıl öyle yaa cok garip
şu an yine iyi. Ben onunla sevgili olduğumda kız 19 yaşındaydı 16 gösteriyordu. Millet bana çocukla niye sevgili oluyorsun diyecek diye korkuyordum
Evet yaa yüz hatları yuvarlak mı
Yüzü yuvarlak
Evet o yüzden yuvarlak yüzlüler genç gösterir tek artısı bu benım yüzümde öyle gibi 🥲🥲
Sadece o değil. Tüm vücudu öyle 19 yaşındayken ona baktığımda 15 16 lık kız görüyordum
Zayıf mı
Benım vucudum olgun zayıf değilim 🤧🤧🤧
Ama bu doga bayramın yüzü de yuvarlak değil nasıl bu kadar genç duruyorsa cok garip
Zayıf, siyah saçlı,1,70 boyunda bi kız
Böyle kızlar mı genellikle genç gösteriyor
Fiziken zayıf olan hep genç gösterir de yüz olarak yuvarlak hatli olanlar genc gösteriyor genel olarak ama doga bayramı cözemedim nasıl bu kadar genç duruyorsa makyaj yapmiyo herhalde fazla
Aslında şöyle. Gećen sene avusturyaya gittim tatil için. Birkaç kızla falan konuştum orada 16 lık kızla burada 20 falan yani bizim kızlar genel olarak yaşlı gösteriyor aslında, normali bu
Ben 18im. Evet yeni nesil yaslı gösteriyor makyaji abarttıgımda 18 duruyorum ama hafif ruj sürünce 16 17 duruyorum bence bu genetik. Karadeniz ve canakkale flaan o taraflar böyle
Nerelisin?
Asıl olay 22 23 olup 17 18 göstermek🤧
Samsun
Valla orayı pek sevmem ama insanlarına karşı ön yargılı olmak istemiyorum
Niye ki
Karadenizliler genç gösteriyo genel olarak annem 46 yasında ama 40 gibi duruyo
Bsn Trabzonluyum samsunu pek sevmem
Ama insanlarından iyi olanlar var
Sey salladım aslında rizeliyim shdhajdba samsunla ilgim yok. Simdi hic sevmem diceksin ahsbakshak
Evet aslında ben direkt karadenizi sevmiyorum ama batı karadenize ayrı bi gıcığım
Trabzonluları da sevmiyorum.
Öyle deme burada dogmussun sbaksjak
Yani biraz yobaz olmalari disinda samimi tam böyle 50 yasında yasanmalık yer Karadeniz jshskahskas
Tip olarak benziyor musun karadenizlilere
İst de doğdum. Muğlada yaşıyorum. Ben farklı farklı şehirleri görmeyi seven biriyim ama karadeniz, iç anadolu, doğu anadolu, güney doğu anadolu diğer bölgelerden 100 sene geride
Maalesef öyle ya o konuda asiri haklısın
Yok sayılmam
Benzemiyok pek sayılmam
Burnun kücükse benzemiyosundur ajdhakjdka
Burnum orta boyut
Bende benzemiyorum. babam tipik karadenizli ama sarisin. annem de benzemiyor hic o da karadenizli anneme cekmisim allahtan🤧
Sevgilin nereli
Seviyor musun sAMSUNu
Sevgilim muğlalı
Yani hiç kusura bakma ama ben kimseye karadenizden kız tavisye etmem. Sen doğduğun yerden kaybetmişsin
Samsunlı değilim rizeleiyim onu salladim öylesine jagsjahs sakin olmasını seviyorum bazen insanlar sinir bozucu olsa da
Kaybedecek bir şeyim yok. güzelim ayrıca. bu insanın kendisini geliştirmesine baglı yani ön yargı var ama kisisine göre olmalı bu o zaman sende kaybetmis oluyorsun 😸
Birde bana sor sakalımız yok diyemi