Buyrun az önce hizliresime yükledim ne kadar tuhaf insanlarsınız var ya hiç hayatınızda maaş alan insan görmemiş insanlar var buyrun hesap hareketleri
hizliresim. com/mmogl2e

Yorumları alalım... zaten herkesin derdi para olmuş
El sanatı derken nasıl bir sanat bu böyle maaş geliyor tam benlik maaş haa gerci ne yaparim bununla bilmiyom bana da fazla
Yorumlarda kendilerini namusluymus gibi gösteren türk kızları var onlar böyledir ama arka yüzlerinde onlara herseyi yaptirirsin türk kızları neder PARA PARA PARA 💵💵💵💵💵 türk kızları her zaman namusluymus gibi gösterir ama arka tarafta namussulugun dibini sıyırır onlar işi o kanı mayası bozuklar
İyi okuyun ! Bazı Enayiler, bazı zırtaposkiler yazmıştaa yazmış. Aldığım maaş belki bazılarına çok gelebilir bazılaranada az işin gerçeği şu bu para çokta bir para değil, ben kimseye para yedirmem! Ben bu soruyu Kendi kafamca sosyal deney yapmak için açtım, acaba kızların derdi paramı? Bakim bu paraya gözü açılan kaç kişi var? Benim yerimde olmak isteyen olur mu? Yorumları merak ettim, bazılarıda bana özelden yazıp para istemiş, birisine bile cevap vermedim vermemde !! Hayırdır !!
Ben bir kadınla birlikte olacam o kadına bide para verecem yok öyle bir dünya. Bir kadınla her şeyimi paylaşırım kendimi ona adarım oda beni fazlasıyla sever de tatmin de eder Net
İyi okuyun ! Bazı Enayiler, bazı zırtaposkiler yazmıştaa yazmış. Aldığım maaş belki bazılarına çok gelebilir bazılaranada az işin gerçeği şu bu para çokta bir para değil, ben kimseye para yedirmem! Ben bu soruyu Kendi kafamca sosyal deney yapmak için açtım, acaba kızların derdi paramı? Bakim bu paraya gözü açılan kaç kişi var? Benim yerimde olmak isteyen olur mu? Yorumları merak ettim, bazılarıda bana özelden yazıp para istemiş, birisine bile cevap vermedim vermemde !! Hayırdır !!
Hayırsa iki tabak ta bana ayır 🤣
Cevap
21Cevap
yaparsınız evet
Bu maaşla çapkınlık yapabileceğini mi sanıyorsun? Para, sadece yoksulluk içindeki egonu besler. Ne kadar kazandığın önemli değil; kadınlar paraya değil, erkeklik onuruna, dürüstlüğe ve karaktere bakar. Bu maaşla birkaç kadının ilgisini çekebilirsin belki, ama gerçek bir değer bulman için önce kendini bulman gerekir. Karakteri fakir insan😏
Enayii ben bu soruyu goy goy amaçlı paylaştım, ayrıca 125 bin maaşta bu devirde çok değil hava atmaya çalışmıyorum, kimseye para yedirecek göz yok bende, 100 lira iste vermem hayırdır benimle berabermi çalıştın derim ! Ne olduğununda hiçbir önemi yok, ben sosyal deney yapayım dedim kendi kendime, bakim dedim kadınların niyeti ne? Bakim dedim acaba benim yerimde olmak isteyen var mı? Halime şükretmelimiyim? Bu ve benzeri kafamda soruları birazda eğlenceye dökmek için bu soruyu sordum, sanıyormusun ki ben karıya kıza para yedirecem? Zırnık koklatmamlan !
Sonra kadınlar paraya bakıyor, asıl siz parayla hava atıyorsunuz 😂😂 uok mu başka meziyetin?
61 kuruş
Çapkınlığı para ile ölçüyorsan esca gidiyorsun demektir
Bence 125 bin maaş alan biri bedava sitede olmamalı
125 k nedir ki biz milyon gördük de ne oldu yani 1 saatte biter o para çokda reklam yapma yani 😉
Yapcaksan yap, sonra hicbi kadin beni sevmiyo diye aglarsin
çapkınlık yapmak isteyen her türlü yapıyor paraya ne hacet
Peki maaşını buradan göstermene sebep olan şey nedir?
Bir insan kazandığı parayi soru soracak kadar ne Yaşar ki.😅
yaw allah askına su maaşla parayla hava atma ahlaksızlıgını bi bırakın
Şu kadar olursa belki yapabilirsin 😀😀
Derde bak git doğru düzgün evlen. İki gün sonra ölüp gideceksin.. Yaptığın pisliklerin hesabını nasıl vereceksin.
El sanatı meslekmi yapıyorsun
Bende yapıyorum
Ve gerçekten hızlı kazanıyorum
1 günde yaptığım bir eseri bilmem kaç bine satabiliyorum.
Hangi sanat peki
Ben birçok sanatla uğraşıyorum fakat
Resim bölümü öğrencisiyim
Kardeşim bu paranın zekatını verki paran daha da bereketlensin ama bu parayı seks için kullanırsan bu bile yetmez sana
Muş'ta filan anca yaparsn. İstanbul'da çok bı halta yaramaz
sana inanmyorlar diye soruyorlar 😂 muhtemelen bir yerden indirdiğin bir görüntü
ahahah ulan nasıl bı savunma çabası bu. şimdi eminim fotoğrafn sana ait olmadğna 😂 düzgün mesleği olan bir orta sınıf bu kadar yırtnmazdı
mal ya 😂 olm sen nerde yaşyorsun? şu parayla zengin mi sandn kendini ciddi ciddi 😂😂😂 muşta yaşyor galiba
Zengin olduğumu iddia etmedim ki bu para zaten bir para değil ki aslında sadece alt sınıf insanlara paraymış gibi geliyor, büyükşehirde ev kiraları 30-40 bin tl den başlıyor, ben zengin olduğumu iddia etmedimde sen bu parayı sanki 10 milyon tl gibi gözünde büyütüp ekran görüntüsünün bana ait olmadığını iddia ettin, iddia etmeseydin hiç konu böyle uzamazdı haa daha çok iddia ediyorsan bizzat gel telefonumda kendim göstereyim eğer dediklerim doğruysa bana 3 maaş ödeyeceksin kabul mü? Paran varsa tabi 😃
bence ait olmama ihtimali yüksek zira bunu umursayıp neden buraya atasn ki?
beni tanımadan nasıl da emin konusyorsun öyle 😂 bu tutumlarn ne olduğunu belli ediyor aslnda.
ne deliler var ya 😂 kesin fiziksel işte çalşıp dönemlik maaş alyorsun. eğitimli bir insan kafası değil bu kafa
haha onlar zaten kadın bile değildir. sosyal medyada öyle bir dilenci / dolandırıcı kitle oluştu ki aklın hayalin durur. çoğu erkektir hatta. neyse ne, enflasyon yani fakirlik ortamında insanlar kendilerini zengin sanarmış. burada söz konusu olan meblağ aylık gelirse, milyonlarca insan için iyi para sayılır ama gerçekte bir halta yaramaz. yine birikim yapa yapa yıllar seneler sonra bı halt sahibi belki olunur belki olunmaz. kendi durumu da özetlemiş oluyorum böylece
Bu nasi bi uc*belik boyle haykirdim ya bide ss almis fiyasko😂
Bu kafayla bu zekayla milyon dolarlar da kazansan işin zor
Mesleğiniz nedir merak ettim, ben de meslek arayışı içindeyim de.
Aklı olanın hesap görüntüsü paylaşanla işi olmaz da akılsız bulursun bence
Abi biraz adam olun ya tek bir kadına ait olmayı öğrenin.
Maaşını buraya kanıtlamaya çalışanı da İlkkez görüyorum 😀
Burada kime neyi kanıtlıyorsunuz çok komik geldi şu soru
capkınlık yaparsın.. o kadar.. senınle evlenen kadına yazık..
500 TL yollarmisin bana kredi borcumu odeyeyim
Harcarlar seni dikkat et hjk
sana sormak lazim yapabiliyo musun
parayı nasıl kullandığına bağlı
Yetimhanelere bağış yapabilirsin
Yani idare eder sjjs
yapamazsın 1 saatte pavyonda biter :D
Maaşla alakası yok o seninle alakalı bişey
O nasil bir iş nasılsın bir maas
Parası ile kız tavlamaya gelmiş...
Hayır
Evlen abi