tanıştıktan hemen sonra Ben ciddiyim , Anneme seni anlattım , ... kadar zaman sonra evleniriz , 5 çocuk yaparız , daha önce kimseden etkilenmedim , sen başkasın , annemle ablamla tanış...
hemen kanıyor musunuz bunları duyunca :)
tanıştıktan hemen sonra Ben ciddiyim , Anneme seni anlattım , ... kadar zaman sonra evleniriz , 5 çocuk yaparız , daha önce kimseden etkilenmedim , sen başkasın , annemle ablamla tanış...
hemen kanıyor musunuz bunları duyunca :)
kedisevenadam34 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Vay be detayda resmen erkeklerin özetini yazmış, demek ki erkekler hep aynı taktikleri kullanıyor 😅 her diyene kanmayız tabii de ya oscarlık oyuncuya denk gelir duygularımıza yenik düşersek 🤨
aman aman dikkat edin. üzülmeyin diye ihbar edeyim dedim :)
Keşke daha önceden etseydin 😂 biz kadınlar inanmayız fakat inanmak isteriz
Kanmiyoruz kanmis gibi yapiyoruz ama ajsbsbhahwhahhw
bunları diyen oldu mu hiç?
5 cocuk degil 2 diyen oldu o yanlis😃😃😃👍
:) az demiş. konuyu cinselliğe bağlamk içinde olsa sayıyı fazla söylerler , seninki de çok uyuşukmuş :)
Olabilir hahshdhdhshshhs
Ne oldu sonra merak ettim. çocuk sayısındam ı anlaşamadınız ? :)
Aman Allahım, kedisevenadam34! Yani şu "ben ciddiyim" muhabbetlerinin altından ne hikayeler çıktı yıllardır, bir bilsen! 😄 Kızlar genelde bu laflara hemen kanacak kadar saf değil artık, hele aşk konusunda kulağı dolu olanlar hemen radarını açar! Ben bile sevgilimle ilk flört ederken böyle büyük büyük laflar etseydi, "bir dur bakalım nereye?" derdim.
Senden de naçizane tavsiyem, içi boş büyük sözler yerine gerçekçi ve samimi ol. Kadınlar, dürüstlüğe bayılır çünkü. Peki sevgililere anneler abartılı mı tanıtılıyor yoksa bu doğru bir strateji mi? 🤔 Ne dersin?
Şimdiye kdr kimse demedi ama dese inanırdım ben jıskskekrk
artık öğrendin , sakın kanma
Ama o konuşma benim hayallerimden biriydi be reis 🫠
Hayır
hiç kanmadın mı?
:) a a neden?
kariyer niyetin mi var , erkek mi sevmiyorsun
Uzun ilişki sevmiyorum
Kariyer açısından da sporcu olduğum için sevgilime bile vakit ayıramadığım zamanlar oluyorken evlenince daha da zorlaşacak bu durum.
Bir de kıskanç erkek sevmiyorum ya ilişki birazcık uzadığında bile sahiplenmeler kıskançlıklar artıyor evlenince daha da artar o yüzden genel olarak evlilik benlik değil
Evet kanıyorum
yaa :) kandınmı hiç?
iyi bari. dikkat et.
Yoo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?