Zengin olan sosyal olarak güçlü olan bir kadın neden ve nasıl devam edebilir? Aşk sevgi demeyin inanmam seven zaten sindiremez bu durumu. Devam edip de diğer kadını nasıl uzay boşluğuna fırlatmaz üstelik; adamın telefonunu alıp niye kadını engellemez mesela? Beraber seyahatlere gidip eğlencelere giden birinden bahsediyoruz hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlarıyla eğlenebiliyorlar? E muhtaç deseniz değil abi kadın zengin. Nasıl bir şey bu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok tuhaf bir şey bu aslında 😆. Belki çocukları vardır belki oda aile ortamı görmeden büyüdüğü için bazı şeylere göz yümmak zorundadır. Benim yaşadıklarımı çocuklarıma yaşatamam düşüncesi vardır. Az bi benzer olay yaşadım ama çocuklar için olmuyor idare etmek zorunda kalıyorsun.
Hayatım yok ya burada bir tane çocuk var ve çocuk için evlilik sürdürülmez o genelde maddi imkansızlıklar olan insanların uydurdugu bir bahanedir ki çocuk için olsa adamla eğlenmelere gitmez bir kadın. Yahu kadına geçen gün detaylarıyla yazdım böyle böyle dedim delil sundum. Ne oldu yılbaşını yine beraber kutlamışlar bütün arkadaşlarıyla? Bu nasıl bir şey Allah aşkına
Alışkanlık. İçinde yara ile yaşıyor olabilir. Oda onu aldatmış olabilir her şey olur. Bilemem. Aman Allah göstermesin bana
Yahu kadına geçen gün detaylarıyla yazdım böyle böyle dedim delil sundum. Ne oldu yılbaşını yine beraber kutlamışlar bütün arkadaşlarıyla? Bu nasıl bir şey Allah aşkına
Milletin hayatı. Bize ne. Sanane. Sen niye bu kadar onemsiyorsun? Kendi hayatın çok yok sanirim.
Benim meselem olduğu için olabilir mi mesela? Adam benleydi ve yakalandığından beri benimle uğraşıyor adam bkaretimi aldı yakalanınca da cnsl taciz diye beni şikayet etti düşünebiliyor musun? Habire uzaklaştırma alıyor kadına söylemeyeyim diyeydi herhalde. Ben bütün detayları kadına yazdım geçen gün 1,5 senelik mesajları aramaları var bende dedim beni şikayet ettiği dosyaya verdim dedim kadına delil sunuyorum yani düşün. Bunun üstüne mesajı adama mı atmış bilmiyorum adamın güya sözde avukatı beni arıyor avukat olduğunu bile zannetmiyorum farklı numaradan arıyor. Benimle sokak ağzıyla işte onlar akşam yemeğe gider unutur olan size olur sizi istemiyor herkese aldatıyor yapmış bir hata pişman, siz evli Çocuklu adama niye rahatsız ediyorsunuz bilmem ne diyerek arattı. Sonuç ne peki yılbaşında yine beraberler arkadaşlarıyla yeni yıl kutlamışlar. Nasıl bir şey bu tam olarak?
Seni kullanmış tam olarak. Sen neden evli biriyle oldun.
Of konu bu mu kardeşim ya? Yok ya sen söylemesen anlamamıştık biz. Bir de sen neden oldun demiş acaba neden oldum ya acaba neden bekaret verdim Allah Allah canım sıkılmış demek ki gideyim bkaret vereyim demişim siz mal mısınız rol mu yapıyorsunuz? Beni kullanmış peki ya kadını? Ne değişiyor birini kullandığında aldatmamış mı oluyor saf mısın siz? Kadının yanında da neden durduğunu biliyorum gayet o benden daha çok kullanılıyor emin olun o da maddi olarak kullanılıyor
Onların hayatını değiştirmeye çalışman çok saçma. Sen hayatı toz pembe yaşıyor olmanda senin hatan. Kariyi bosayip seni mi alacaktı. Sen evli olduğunu bile bile yaşadın. Şimdide acı cekiyorsun. Ben de sana ne anlatsam boş. Boşa çırpınıp kendine iyice acı çektir.
Sana senin tarafında olmayan bütün fikirler saçma gelecek. Niye sen acı cekiyorsun şu an. Geçmiş olsun.
😂😂 senin okuduğunu anlama sorunun mu var beyinsiz 🤣 acı çekiyorsun diyor aynen aşk acısı çekiyorum aynen. Ulan beyinsiz sen önce okuduğunu anla. EVET BOŞANIP BENİ ALACAKTI KADIN DA BU YÜZDEN BOŞAMIYOR BÜYÜK RESMİ GÖREMIYORSUN AHAHAHAHA. Adam kadını benimle aldatmış bu gelmiş boşayıp seni mi alacaktı diyor ahjdjfkfkflg
Oooo cirkefles iyice. İçin sızlıyor. Yan yana gelsek beni dövmeye kalkarsın sen ajjaajaja boşa hayallerle kendine umut ver sonra beyinsiz ben olayım.
Nasıl oluyorsa bunlar halen birlikte vakit geçiriyor. Karısına bak sen. Senle ilişki yaşarken iyi seni bırakınca kötü. Boşansa seni alacak kesin. Kesindi her şey ama olmuyor aaaa beyinsiz bu kadın dimi tek akıllı sensin
🤣🤣🤣 Allah şifa versin kardeş
Sana da akıl versin bol bol kardeş ajjaajaja bir yandanda üzüldüm. Boşa hayal kurmussun. Seni peçete gibi atmış. Onlar hayatını mutlu yaşamaya çalışıyor sen de halen kalbin kırık yaşıyorsun.
Yav he he o yüzden kadın bir engelleyip engeli kaldırıp duruyor aynen. Sen de elini bikmekten milletin yaşadığı ilişkilere bok atarak tatmin olmaya çalış zavallı am€le cevap yazdıkça kendisini bi b*k sanıyor kıyamam hadi senle uğraşamayız
Benim cinsel hayatımi taciz ediyorsun ajajajaj adam iyi yapmış kudur ajajajaj sana kendimi kanitlamak zorunda değilim sonra benimde peşimde sapıklık yaparsın aman aman kafam ağrımasın hadi hoş kal 😊❤️
Bazıları öyle körler
Adam benleydi ve yakalandığından beri benimle uğraşıyor adam bkaretimi aldı yakalanınca da cnsl taciz diye beni şikayet etti düşünebiliyor musun? Habire uzaklaştırma alıyor kadına söylemeyeyim diyeydi herhalde. Ben bütün detayları kadına yazdım geçen gün 1,5 senelik mesajları aramaları var bende dedim beni şikayet ettiği dosyaya verdim dedim kadına delil sunuyorum yani düşün. Bunun üstüne mesajı adama mı atmış bilmiyorum adamın güya sözde avukatı beni arıyor avukat olduğunu bile zannetmiyorum farklı numaradan arıyor. Benimle sokak ağzıyla işte onlar akşam yemeğe gider unutur olan size olur sizi istemiyor herkese aldatıyor yapmış bir hata pişman, siz evli Çocuklu adama niye rahatsız ediyorsunuz bilmem ne diyerek arattı. Sonuç ne peki yılbaşında yine beraberler arkadaşlarıyla yeni yıl kutlamışlar. Nasıl bir şey bu tam olarak?
Valla nasıl kurtulursun bilmem de
Şerefsiz işte
Kadın nasıl devam edebiliyor peki? Benden mesajları istiyordu ilk gün yahu, şimdi delil bile veriyorum kadına. Madem adama inanıyorsan neden benim ağzımın payını vermiyor mesela hangi kadın sakin veya vurdumduymaz kalabilir ki
Psikolojisi bozuk kadın öyle olur üstünde kadın getir önünde ilişkiye gir araya beni alın der
Benimde oldu biri öyle çevremde
Kadın en son dayanamadı başkası ile aldattı ama adam ztn üstünde kadın üzerine kadın getirdi ondan önce
Vallahi psikolojisi bozuk mu bilmiyorum. Gayet dışa dönük ve çevresi olan bir kadın sosyete ile takılıyor zengin bir ailenin kızı bu. Gerçekten ilginç madem devam ediyor madem affetti bugüne kadar adamın telefonunu alıp beni neden engellemedi abi saçmalık değil mi telefondan yakalamıştı zaten
Seni kıskandi sonrası eşi onu kandırdı da sen niye bekaretini verdin ve reis neyse olan olmuş
Nereye kandırdı ya kadına ispat sunuyorum elimde 1buçuk senelik aramaları mesajları var diyorum. Adam onu kandırdıysa kadına yazdigimda kadın neden benim ağzımın payını vermiyor? Neden beni rahatsız etme artık yeter vs yazmıyor
Ablam kadın belki hasta başkası ile karısını kocasını değiştirip izleyenler var bee
Ya iyi de ilk gün bana ikinizde Çok kötüsün diyordu şu kadarcık karakterin varsa bana mesajları at ben zaten gördüm içimi rahatlatmak istiyorum diyordu. Çekip gitmişti adamdan 15-20 gün sonra geri dönmüş 🤣 aldatılmayı takmıyorsa yakalamayacak yakalayınca benimle muhatap olmayacaktı. Sineye çekiyorsa ortaya da çıkarmasın?
*ikiniz de iqqrençsiniz diyordu
Garip kadın haaa
canım baya
Israrla adımı soyadımı soruyordu yoksa bu iş başka yerlere gidecek diyordu ne oldu? Valla anlamadım ben
boş ver ya senlik şu an bir sıkıntı var mı
Tabi var olan bana oldu adam hem bkaretimi aldı bi b*k anlamadım yaşadığım şeyden hem de gitti tehdit şantaj cnsl taciz diye benden şikayetçi oldu. Nasıl bişi bu ya. Hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar gezme tozma. Ne bu Allah aşkına
Şikayet et reis sende
Yahu ettim tabi karşı iftiradan şikayetçi oldum. Ama hiçbir şey çıkmaz ki olan benim yıpranmışlığım oldu onlara hiçbir şey olduğu yok hayatları tozpembe hiçbir sıkıntıları yok eğlenme derdindeler
Orası öyle oldu da olanı geri getirmeyiz
Napalim her insna yanlış yapıyor
Yanlış mı ne yanlışı ya. Ben 27 sene kimseyle flört bile etmedim kendimi ona sunmak için mi beklemiştim? Kadına her şeyi anlattığımda adam birine avukat diye aratıp, onlar akşam yemeğe gider unutur siz kendi hayatınıza devam edin bu sizi daha çok yıpratır zaten o sizi istemiyor mesajlarda da bir şey yok yemeğe çıkalım mesajı bile yok zaten ilişkiyi reddediyor falan dedirtti. Nasıl bir şey bu ya