AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Uzun ilişki insayim da kimseye deymiyir o yüzden uğraşmıyorum ve kimsenin günahı almam kısa ilişki icin
Ciddi ilişki istiyorum ama hep takılmalıklar denk geliyor
Bende aynı durumdayım
hep ciddi ilişki insanı oldum ama o kişiye bir türlü rastlayamadım.
hep takılmalık başlıyorum ciddiye dönüyorum adsodu
Ciddi ilişki anca şöyle olur benim açımdan, kız dinsiz ve ailesine bağlı biri olmamalı ilişkimizin zevkine odaklanmalı ve birçok fanteziye karşı açık fikirli olmalı biraz da deli dolu olmalı.
Kimseyle o şekil bir ilişki yaşamak istemem ama gün gelir yaşarsam da ciddi ikişki insanı olurum. Takılmalık nedir ya? Çocuk oyuncağı mı bu? Takılmalık olanın kendine saygısı yoktur.
Her hafta başkasıyla yatıyorum Benimki şu an ciddi mi oluyor takılmalık mı
Allah senin gibi biriyle evlenmekten korusun diyelim o zaman niyeti temiz olan her kadını 🙂
Benim de Niyetim temiz sık sık duş alıyorum
Ciddi iliski insanıyım zaten bu yuzden onune gelene cilve yapıp bedenini sergileyip istedigimi elde edebilirim dişil enerjim var benim diyen kadinlar bana tercih ediliyor.
O kadınlar cehenneme gidecekler tövbe etmezler ise. ayrica topluma büyük zarar veriyorlar. insanlari zinaya meylettiriyorlar
Hiç biri tek takılırım kimsenin ilgisini cekemem valla uğraşamam
Kadına göre değişir evlenmelik ve eğlencelik olanları birbirinden ayırırım
Nasıl yani evlenmelik ile eğlencelik olanı nasıl birbirinden ayırırsın biraz detay verebilir misin bı çocuktan hoşlanıyorum yaşı 27 bende 20 kapalı hanım hanımcık kimseyle işi olmayan bı kızım bu çocuk başta ilgiliydi sonra ilgisiz davrandı sonra tekrar ilgili oldu bana karşı ne yapmaya çalışıyor
Seni aklı başında zeki uyanık gördüyse ilgisiz davranmış olabilir erkekler saf kızları elde etmeye uğraşır
Niye canımsın olunca daha mı dikkat çekici oluyor ben anlamadım ki
Beni basit görmüyordur diye düşünüyorum benim bı ağırlığım var üstelikte kapalıyım belki ondan çekingendir
Bunu sen araştır öğren
Hani bı adım atıcağı varsada atamıyodur diye düşünüyorum 🤔
Evet kapalı kızlarla aşk flört yaşanmaz sanmış olabilir
Bizim ortak bı gurubumuz var bu müdür bide mü. Yar. Var kız işle ilgili fotoğraflar ve yazı yazmış buda iki tanesinin altına kalp emojisi koymuş ne alaka anlamadım doğrusu
Bide watsap yani yanlışlıkla koyması imkansız ama bunlar knk kardeş gibiler yani öyle söyliyim çünkü kız çok rahat yanında umursamıyor bilene bunu
Çok ciddi 🙈 bu ciddilikten kendim bunalıyorum ama can çıkar huy çıkmazmış.
Ben ciddi ilişki isteyip ilişkinin içine eden kişiyim
Ciddi ilişki insanıyım ama karşıma ciddi ilişki insanı bulamıyorum
Ciddi ilişki insanıyım ciddi düşünmüyorsam ne umut veririm ne adım atarım öyle şe ref siz lik lere gerek yok
Vakit çok kıymetli; duygusal bağ kuramadığım kimse ile vakit geçiremem.
Ciddi ilişki insaniyim bence herkesin oyle olmasini gerkiyor
Ne güzel
Karşımda ki aşırı hoşuma gidiyorsa ilişki isterse ilişki insanı olurum takılmak isterse takılırım onun dışında takılırım
Kızlar gecelik ilişki arıyorum bu aralar. kızacaksınız ama artık sadece bir kadınla cinsellik düşünüyorum ilişki değil sevgililik zor şey
Takılmak geçici ve bir süre sonra sıkıcı hâl alır ciddi ve içten sevgi ile her zaman sonuna kadar mutlu yaşarsın
Bu karşındaki kişiye de bağlı... Hiçbir ilişkiye takılmalık veya evleneceğiz diye başlamam... Kişilik ve aradaki uyum belirler...
Ciddi ilişki insanıyım ama karşısı ciddi değil evlenip bosandigim için farklı gözle bakan çok oldu şimdide ben kimseye güvenemiyorum
Tabii ki ciddi
takılmalık ilişki diye bişi yok kimse kendini kandırmasın yatak arkadaşı denir ismini değişince ılımlı gözükmeye çalışıyorlar
Bu devirde ciddi ilişkide olmuyor aşkık ta olunmuyor
ciddi görücü usulü nikahlı. gerisinin adı zina
Aferin kız
Takılmalık
Ciddi istemiyorum. Kendimi yansıtamıyorum çünkü
Kafalar aynı
Benim için ciddi ilişki, dürüstlük ve derin bir bağ gerektirir.
Bende bir kaç kere takılmalık oldu ama takılmalık birisi ile ciddiye girince işde sıkıntı oluyor
Valla bu tarz başkasıdığım ilişkide şu an 2 yıllık evliyim 🥱
İnsan sevmediği biriyle belli şeyleri yaşayamıyor fakat bazen hayat insanı öyle şeylere zorluyor..
şu an sevgilim yok. Ama sevgilim olursa ciddi ilişki olur düşünüyorum.
Takılmalık olan her şeye bir okadar uzagım ciddi karakter sahibi olmayan insanlara güven olmaz ...
Ciddi ama herkes beni farkli gözle görüyor sevdigim de beni sevmiyor bende kimseyi istemiyorum zaten
Takılmayı seviyorum ama insanları üzmeden kırmadan :)
Takilmalik yaptım bu yaşıma kadar faydasinida gormedim manevi olarak
Ciddi ilişki. Takılma lik. iliskiler benlik çok değil. İstemesem de bağlanıyorum zamanla
Hayatımda, kararlırmda ve isteklerimde net/ciddi olduğum, için ciddi ve düzgün bir ilişki insanıyım.
Ciddi tabiki bu yaştan sonra bir de takilcam mi ergen işidir takilmalik iliski
Bu yaştan sonra derken sanki yaşın geçiyo. Tabii takılmalık yapma ciddi olması iyidir ama bu yaştan sonra deme
Her zaman ciddi ilişki insanı oldum ama bir türlü ciddi düşünen kıza denk gelemedim
Çok fazla ciddi ilişki insanıyım
Ciddi ilişki insanım ama evlenmek istemiyorum
Evlilik zor karar zaten
Hiç biri değilim artık
Romantik ilişkiler ilgimi çekmiyor bir süredir.
Ciddi ilişki insanıyım çok şükür
Takılmalık midesizlerin işi
Kanka takılmalık bir kız yazmıştı kız bildiğin gel benimle sevgili ol diyordu kız şişman bide türbanlıydı Benim yerimde başkası olsaydı kesin bunu sever ama yol verdim ama bunu ilerde kesin skrler o kesin
Ciddiyim de karşımda öyle biri yok
Erkeklerin hepsi burdada yalan soylemis 😂😂
Kişisin göre değişir bende
Ciddi ilişki insanıyım ama doğru insanı bulmadım
Takılmak benlik değil
Direkt ilişki insanı değilim
İlişkileri öyle sınıflandırmaktan hoşlanmıyorum
ciddi değilsek neden zaman kaybedeyim
Ciddilikten ölüyoruz
Takıl geç ne gerek var
Ciddi ve evlilik tabiki
Biz ciddiyiz de kızlar takilmalik goruyor