Ailem erkek arkadaşımı istemiyor?

1.5 yıllık sevgilim var. Sevgilim babamın en yakın arkadaşının oğlu sevgilimde babamla yakında babam bizi öğrenince yıkıldı şimdi hiç biri ile konuşmuyor. Çok olaylar yaşandı herkes birbirine küstü ama hala düzelmedik. Annem sevgilimi istemiyor herkes sevgilime iftira atarak anneme yalan söylüyor yapmadığını yaptı diyorlar. Alkol alıyor diye istemiyor annem ama çok içmiyor sadece hafta sonları. Babam kaçarsa kocaya ne ölüme ne dirisine demiş ben çok kırıldım asla kaçmak planım değil ama düzelsin istiyorum artık. Sevgilimle 4 aydır buluşmuyoruz çünkü beni dışarı salmıyorlar evden işe işten eve gidiyorum. Arkadaşlarım ile bile görüşmüyorum. Sevgilim artık kızıyor evlenmek istiyorum diyor yaza doğru babana haber yollayacağım kabul etmezse kaçarız diyor ama ben kaçmak istemiyorum diyincede aileni ikna et diyor. Durumum çok karışık psikolojik baskı var ailem hep baskı yapıyor deliricem artık ben ne yapacağım bilmiyorum nasil ikna edeceğim. Daha buraya yazamadığım ailemle ilgili bir çok bir çok olay var hiç kolay şeyler yaşamıyorum özgürlüğüm bile yok
Ailem erkek arkadaşımı istemiyor?