Niyeti beni kandırmak mı?

Şimdi ben burada bir soru oldu sordum sorumu cevapladı ve bir sorunun üstüne biraz yazıştık sonra özele geçtik beş gündür falan yazışıyoruz Ama çok fazla ilgi gösteriyor beni daha hiç görmemesini rağmen yani ben o fotoğraf atmadım herhangi bir aşk sözlü falan hiç kullanmadım ama o bana fazla ilgi gösteriyor ve ben bu biraz paronayak oldum hani hiç görmediğim bir insanı neden bu kadar fazla ilgi gösterirsin ya da karşılığını görmediğin bir şeyi neden bu kadar fazla abartırsın söylediğimde karakterin kişiliğin çok hoşuma gidiyor diyor bir de daha önce hiç sevgilin olmaması temiz düzgün bir kız olman hoşuma gidiyor diyor bence bu sadece bir sebep olmamalı evleneceğim karım diyor ben diyorum bak ben seninle evlenmem falan diyorum ama yine de anlamıyor ha bire sana kurban olurum sana ama ben bunların hiçbirinin karşılığını vermiyorum yani ona daha canım bile demedim çünkü hissetmediğim bir şey söylemek karşımdaki insanı kaldırmaktır ben böyle şeyler yapmak istemiyorum kimsenin boş umutlar vermek istemiyorum ben baktım çok kapatıyor yazmayalım dedim bugün yazmadım o da lütfen bana yaz ağlıyorum yazmazsan ölürüm biterim bütün hayatımı cehennem oldu falan dedi bir an acıdım gibi de oldum yani

Niyeti beni kandırmak mı?