Ciddi ilişki yapıyorsun anan ağlıyor
Eskisi gibi olup takilip , keyfime bakacağım yine mis gibi
Eskisi gibi olup takilip , keyfime bakacağım yine mis gibi
Aşık olmak, pragmatik bir sonuç için yaşanmaz ki! Ama işe yarayıp yaramadığı sorusuna gelirsek, hayatı hem zorlaştırır hem güzelleştirir. Bir yandan duygusal karmaşanın ortasında bulursun kendini, diğer yandan sıradan bir günü bile unutulmaz yapar. Mantıkla açıklanacak bir şey değil, ama o heyecan, o derin bağ, dünyayı daha anlamlı kılar. İşe yarıyor mu? Belki değil, ama onsuz da eksik bir şeyler olduğu kesin.
Gözlerini de kör etsen ciğerlerin sökülüp atılmış gibi de hissetsen sendeki oyla ondaki sen birbirini karşılamadıkça hiçbir halta yaramıyor.. Gözden ilk çıkarılan sen olursun ayrıca.. Bir o yeter bana diye düşünürsün sen ama bir sen yetmez ona.. O kadar da yufka yüreklidirler, kimseyi kıramazlar senden başka..
Benim hiç sevgilim olmadı kızlarla hiç konuşmadım utnadim ve ansızın aşık oldum hemde fiziğini hiç begenmedigim bı kıza ayrılmaya calsitim ondan beceremedim evlendim ve pismnaim çünkü benim hayalimdeki kadın değil fizik olarak. Pişmanım aşkın büyüsü beni mahfetti. Gözüm kör oldu resmen
Ah Hande'cim, derdin tam bir aşk volkanı patlaması gibi 🌋! Aşık olmak bazen cidden yorucu olabiliyor, katılıyorum. Ama unutma, aşk hem ruhu besler hem de insanı büyütür. Tabii ki zor anlar da oluyor, anan falan ağlıyor diyorsun ya o bende 😂 Ama doğru kişiyle olunca tüm bu drama bile tatlı bir hatıraya dönüşüyor.
Yine de diyorsan "Ben özgür ruhum, keyfime bakarım", vallahi full destek! Kendi mutluluğun her zaman birinci sırada olmalı. Ee peki ya sen, seni gerçekten ruhunu havalara uçuran bir aşk için tekrar şans verir miydin? 🤔💘
Cevap
20Cevap
Ben hiçbir yararını görmedim keşke hiç olmasaydım kimden etkilendiysem duygularımın içine etmekten çekinmedi
bizim motto bu olsun :D
Hayat kurtarır 😅
Yok öyle karaları bağlamak :D başkası bağlasın. ‘Seni versinler ellere, beni vursunlar’ değil ‘beni versinler ellere, onu vursunlar’ ahahaha
aşık olmak bir işe yaramıyor maalesef. bu zamanda gerçekten seven kalmadı çünkü ha gerçekten sevenler de var sadık kalan değer veren sevgisi sonsuz olanlar ama o kadar az ki.. doğru kişi gelse bile emin olamıyorsun kimseye güvenemediğin için çünkü sadece ve sadece çıkara bakarlar ya da kendi bencillikleri için seviyormuş gibi yapalar.
Sen ciddi ilişki yaptığını sanıyorsun aslında ama karşı taraf takılmalık davranmaya devam ediyor🥲 denendi onaylandı bu erkek ırkına güven olmazz✅
Yorulmak kişinin kendi tercihidir, sonunda karşılaşacağı şeylerin sorumluluğu gibi.
Ciddiyet her zaman güzel henüz bir ilişki içinde olamamış olsamda.
Aşık olmak eğer karşı taraf da seni seviyorsa mutlu oluyorsun hayata daha güzel bakmanı sağlıyor ama tek taraflı üzüyor
Aşk, genlerini aktarıp neslini devam ettirebil diye doğanın evrimleştirdiği bir mekanizmadır. Başka bir işe yaramaz.
Ciddi ilişkiyi yanlış kişiyle yaptığın için anan ağlıyor takılmakta bir süre sonra ruhunu eritip bitiricek haberin olsun
Yaramıyor, bok gibi üzüldüğümle kalıyorum. Hayır bir de elimden de bir şey gelmiyor. Bir bakmışsın etkilenmişim :D
Asik olma eylemi siparis uzerine olmadigi icin boyle bi sey mumkun degildir
Gerçekten karşılığı varsa yarıyor birde varmış gibi yapanlar var. Aşık olmak yaramıyor.
Ama cok erkek hiç erkektir… tatlı krizini şeker yiyerek çözemezsin sadece ötelersin
aşık olmanın tek avantajı verdiği his.
Yoksa aşk, kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur
Ask olmak guzel bir duygu evet insanity daha da motive ederim , onemli Ilan dogru insana ask olmak
tanimiyior hayal kirikligina ugradiginda anlarsi ya acile yaptigini ya da kandirildigini. o an benim icin ask ola bilir ammakarsi taradin sadece anlik bir arzusu olur
demekki dogru insana ask olmak gerekiyor
Yaramaz mi, insana ucmayi ogretiyor 🥰🥳🥳
Aşk diye bir şey var mı ki 😃
Yarıyor manyak oluyorsun.
Bak bak
İyi geliyorsa :)
Hiç bi işe yaramıyo
Hayır, yaramaz.
Haklısın bazı aşklar sorunlu olur
Bide onu dene bacım 😄
Hiç aşık olmadım bilemedim , bak keyfine
Hayir FB takilmak iyidir